Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H NEC ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας οθόνης διαγωνίου 23.8 ιντσών με την ονομασία EA244UHD.Η νέα αυτή οθόνη, την οποία μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, θα πρσφέρει ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) και θα είναι εφοδιασμένη με ΑH-IPS panel, καλύπτοντας παράλληλα το 99.3% του φάσματος Adobe RGB, το 94.8% του NTSC και το 100% του sRGB, χάρη στον οπίσθιο φωτισμό GB-r-LED.

Ακόμη θα προσφέρει χρόνο απόκρισης 6ms G2G, λόγο αντίθεσης 1.000:1, μέγιστη φωτεινότητα 350 cd/m2 και γωνίες θέασης 178/178 μοιρών, ενώ θα μπορεί να αποδόσει 4.3 τρις. χρώματα.

Εφοδιασμένη με εισόδους DisplayPort, HDMI και DVI-D i, η NEC EA244UHD θα συνοδεύεται από πλήρως ρυθμιζόμενη βάση, και τα σημεία χειρισμού του OSD θα είναι αφής ενώ θα διαθέτει και μια λειτουργία με την ονομασία ECO Mode, η οποία θα προσφέρει κατανάλωση έως και 56% χαμηλότερη. Η τιμή της έχει οριστεί από την εταιρεία στα 1.349 δολάρια και θα κυκλοφορήσει τόσο σε μαύρο, όσο και σε λευκό χρώμα.

Link.png Site: Guru3D

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

300$κια στον Κορεατη για ψευτο 4Κ και ασε τους αλλους να σκανε μια περιουσια.
Θυμαται τις Yamakasi κανεις;

• Like 5
Δημοσ.

Με δωρο μια καρτα γραφικω να για μπορειτε να παιζετε ανετα  τα παιχνιδακια σας http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-PCI-X-R9-295x2-8GB-21234-00-40G.htm

και το να παίξεις σε 1080p παιχνίδια την εποχή των p4 ήταν αδιανόητο αλλά με την εξέλιξη της τεχνολογίας έγινε mainstream σε λιγα χρόνια,δεν βλέπω τον λόγο στα επόμενα χρόνια να μην εξελιχθούν και άλλο τα γραφικά και οι υπολογιστές.

εντάξει τώρα πρέπει να σκάσεις πολλά για τέτοια γραφικά και αναλύσεις,ναι είναι για λίγους αλλά κάποια στιγμή θα γίνει προσιτή τέτοια ποιότητα και στον λαό,όλες οι τεχνολογίες έτσι ξεκινήσανε,,,,,

• Like 2
Δημοσ.

πω πω πω οθονάρα και με τις ιδανικές ίντσες για εμένα για να μήν μου πεταχτούν τα μάτια όξω απο τις μεγάλες οθόνες.4Κ σε 24 ίντες θα είναι η επόμενη οθόνη μου όταν πέσουν οι τιμές εννοείται.

Δημοσ.

Με δωρο μια καρτα γραφικω να για μπορειτε να παιζετε ανετα  τα παιχνιδακια σας http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-PCI-X-R9-295x2-8GB-21234-00-40G.htm

εγω 80 ευρω έδωσα και παιζει 4k η 7850, φυσικα αν θες ultra σε 4k το watch_dogs ναι παιρνεις δυο τετιες

• Like 1
Δημοσ.

εγω 80 ευρω έδωσα και παιζει 4k η 7850 

Ωραια..ετσι για σπαμε και τους μυθους!!Πες μας και τι επιδοσεις εχεις;;

Δημοσ.
300$κια στον Κορεατη για ψευτο 4Κ και ασε τους αλλους να σκανε μια περιουσια.

Θυμαται τις Yamakasi κανεις;

Δεν πολυκαταλαβα το comment πάντως οι NEC είναι ιαπωνικές (αν αυτές εννοουσες κορεατικές)

Δημοσ.

αλλά κάποια στιγμή θα γίνει προσιτή τέτοια ποιότητα και στον λαό 

Μεχρι τοτε θα γλυκοκοιταζουμε τις 6κ :-D

Δημοσ.

Το επόμενο στάνταρ είναι τα 8k. Οθόνες σαν την NEC EA244UHD θα κοστίζουν 400 ευρώ σε δυο χρόνια. Αλλά και στην τωρινή τιμή αξίζουν για όσους περνάνε όλη τη μέρα μπροστά σε ένα υπολογιστή. Φαντάζομαι οτι θα είναι και πιο ξεκούραστες για τα μάτια.

Δημοσ.

για όσους περνάνε όλη τη μέρα μπροστά σε ένα υπολογιστή. Φαντάζομαι οτι θα είναι και πιο ξεκούραστες για τα μάτια.

Ειμαι "πλεον" με μια 17αρα βαμμενη με μαυρο σπρευ για να ταιριαζει και με το υπολοιπο συστημα και ειμαι ευτυχησμενος :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια..ετσι για σπαμε και τους μυθους!!Πες μας και τι επιδοσεις εχεις;;

high ~60fps 720p watch_dogs

(εχω 1280χ1024 μονιτορ για αυτο και 720p)

Δημοσ.

Δεν πολυκαταλαβα το comment πάντως οι NEC είναι ιαπωνικές (αν αυτές εννοουσες κορεατικές)

Οταν ειχε πιασει ολο τον κοσμο η τρελα με τα IPS panels με την τεραστια αντιθεση ολοι πηγαιναν και εσκαγαν 800αρια οταν με 500ευρα λιγοτερα επαιρνες τις Yamakasi ψαξε το.

Τρελα ειναι θα περασει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...