zoranb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βρίσκει στο δίσκο αρχεία εφαρμογών με βάση την έκδοση της εφαρμογής; Για παράδειγμα, θέλω να βρω όλα τα doc αρχεία του word 2011 που έχω στο δίσκο μου και όχι αυτά του word97. Υπάρχει τέτοια εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 τι διαφορά έχουν τα .doc 2011 από τα 97; Εκτός και αν εννοείς να διαχωρίσεις .docx με .doc, τότε ναι είναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όχι μην κολλάς σε αρχεία doc, τα έφερα σαν παράδειγμα! Για να είμαι πιό ακριβής όμως με τα αρχεία, θέλω να ξεχωρίσω αρχεία Adobe Illustrator CS3 και indesign CS3. Υπάρχουν ένα κάρο από δαύτα, αναμεμειγμένα με CS2 και θέλω να τα εντοπίζω (τα CS3) να τα ανοίγω και να τα σώζω όλα για CS2 και για την εργασία αυτή έψαχνα να βρω κάποιο τρόπο εύκολο και γρήγορο εάν υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για ρίξε μια ματιά στο Tembo, μάλλον θα ανταποκριθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ο μόνος τρόπος που μπορείς να ξεχωρίσεις versions από τέτοια αρχεία και αυτό ίσως να γίνεται...Είναι μέσω του Adobe Bridge, αν δεν με απατά οι μνήμη που πρέπει στα metadata να αναγράφει την έκδοση του λογισμικού που τα δημιούργησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα