zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αλλο καταλαβες αλλα δεν πειραζει. Πρωτον δε θελω να παρω turbo-x. Δευτερον το tab 3 φυσικα δεν εχει σχεση με το pro σε τιποτα αλλα ειχε θεμα με το lag του το tab 3 το 10ρι. Και δε το ειχα παρει εγω αλλα ηταν εταιρικό. Και τελος τα κουμπια πλεον ειναι στο πλαι κατι που ειναι καλυτερο πιστευω γιατι με το αλλο συνεχως τα παταγα καταλαθως(ισως να ειμαι κουλαδι αλλα γουστα ειναι) Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως και σημερα που πηγα για ενα καλωδιο γενικα ο κοσμος ζητα tablets μανιωδώς και οι μισοι θελαν και 3G. (ενας λεει οχι 3G 4G θέλω.) και γενικα οι περισσότεροι φευγουν με turbo-x. Λιγοι πιο γνωστες διαλέγουν samsung αλλα βασιζονται ολοι στο τι θα πει ο πωλητης. Ισως σκοπιμως σε μεσαίες τιμες δεν υπηρχαν επώνυμα παρα μονο turbo-x και το lg. Λογικό είναι να πουλάνε! Ο άλλος τα βλέπει σαν τα προϊόντα ετικέτας στο σούπερ μάρκετ. Του λέει και ο πωλητής ότι κάνουν ό,τι και τα επώνυμα με τα μισά λεφτά, αν πάθει κάτι σας καλύπτουμε εμείς, ε δε θέλει και πολύ! Δεν το ψάχνουν όλοι τόσο πολύ όταν πάνε να αγοράσουν κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τωρα η ατάκα που έχουν είναι τετραπύρινο. Θέλετε να δούμε το τετραπύρινο; Του ζήτησα τιμή για το LG G PAD αλλα το αφηνε 200 το εκθεσιακό και μου λέει να δουμε σε turbo-x τετραπύρινο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πάντως πολύς κόσμος τα αγοράζει και ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχει θέμα, είναι ευχαριστημένο και αγοράζει ξανά turbo x. Μπορεί να σας φανεί αστείο ή περίεργο αλλά ξέρω και ανθρώπους που αγοράζουν αποκλειστικά turbo x! (και όχι για λόγους οικονομίας, ακριβά μηχανήματα γιατί τα θεωρούν πολύ καλά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πάντως πολύς κόσμος τα αγοράζει και ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχει θέμα, είναι ευχαριστημένο και αγοράζει ξανά turbo x. Μπορεί να σας φανεί αστείο ή περίεργο αλλά ξέρω και ανθρώπους που αγοράζουν αποκλειστικά turbo x! (και όχι για λόγους οικονομίας, ακριβά μηχανήματα γιατί τα θεωρούν πολύ καλά) Οπως ειχε πει ενα μελος εδω στο τέλος θα καταλήξουν να πουλάνε μονο turbo-x. Τηλεοράσεις και συναγερμό είδα πως βγάλαν ! http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/systhmata-asfaleias/Kit-synagermwn/Turbo-X-X7-00-Wireless-GSM-Alarm-Kit.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα