fakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Γειά στην παρέα. Έχω σκαλώσει τελευταία με το να πάρω tablet. Βασικά, πιο πολύ θέλω να ξεσκαλώσω από το pc τώρα το καλοκαίρι και να κάθομαι στο μπαλκόνι, να ακούω κανα τραγούσι, να σερφάρω και να παίζω κανα παιχνιδάκι. Ποιά η γνώμη σας για τα turbox?Δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα πάντως. Ή μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο γενικά? (διαθέτω μέχρι 100-120ευρώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Προσωπικη γνωμη, μακρυα. Κακιστη ποιοητα-οθονη, ελλειψη play store, υπερτιμολογημενα για κινεζικα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Και μένα μου τα παρουσίασαν για μάπα. Κάποια άλλη πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν λένε τέτοιες λέξεις εδώ μέσα... Μην δώσεις λεφτά για ταμπλετ turbo x Πάρε κανά κινέζικο από το τοπικ στις προσφορές 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλέ μου άνθρωπε με 120 ευρώ turbox είδες;https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/m/355_288_13159_28/Asus_or_Lenovo_or_PiPO_or_Samsung.html?filter=&filter_id=&o=tablets&price_max=150.001 Διάλεξε κάτι απ αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Νομίζω, πως θα καταλήξω σε αυτό.. https://www.skroutz.gr/s/4560901/PiPO-S6-Smart-7-9-8GB.html Πως το βρίσκετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Στην αρχή λόγο ερώτησης πίστευα οτι τρολλάρεις, οπότε και δεν σου απάντησα. Αλλα μιας που βλέπω οτι τελικα το θέμα είναι αληθές, ναι, to pipo είναι καλύτερο απο το Turbo X αλλα συνεχίζεις να κοιτάς την κατηγορία "σκουπίδια". Ότι και να πάρεις σε αυτή την τημολογιακή κατηγορία πιθανότερο να σε εκνευρίσει παρά να σε ψυχαγωγήσει. Δες αν μπορείς να ανέβεις λίγο και να πας προς Nexus 7 ή κάτι παρόμοιο, όπου πραγματικά θα αξίζει τον κόπο, και θα έχεις μια ταμπλέτα που θα δουλεύει όπως πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γειά στην παρέα. Έχω σκαλώσει τελευταία με το να πάρω tablet. Βασικά, πιο πολύ θέλω να ξεσκαλώσω από το pc τώρα το καλοκαίρι και να κάθομαι στο μπαλκόνι, να ακούω κανα τραγούσι, να σερφάρω και να παίζω κανα παιχνιδάκι. Ποιά η γνώμη σας για τα turbox?Δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα πάντως. Ή μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο γενικά? (διαθέτω μέχρι 100-120ευρώ) οχι μην παρεις τουβλο -χ να τη παιρνεις με 100€ https://www.skroutz.gr/s/2151660/Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-Wifi-8GB.html Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από dimitrisOP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Do not even think of it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtecakias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά μήπως και βρει σε αυτά τα χρήματα ελαφρώς μεταχειρισμένο σε αγγελία εδώ το nexus 7 fhd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πηγα στο πλαισιο. Στα tablet πουλιουνται σα τρελα τα turbox! Κατι δε μου αρεσει στο gpad v500. Ισως η οθονη. Αλλα και το samsung pro με χαλανε τα κουμπια και η samsung. Ειχα ενα tab 3 παναργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πηγα στο πλαισιο. Στα tablet πουλιουνται σα τρελα τα turbox! Κατι δε μου αρεσει στο gpad v500. Ισως η οθονη. Αλλα και το samsung pro με χαλανε τα κουμπια και η samsung. Ειχα ενα tab 3 παναργο Η σχέση που έχει το Tab PRO με το Tab 3 είναι όση έχει ένα seicento με ένα Mercedes... Αλλά τι να σου πω... Πάρε τούρμπο εξ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πηγα στο πλαισιο. Στα tablet πουλιουνται σα τρελα τα turbox! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αλήθεια έχει πει πότε κανείς εδώ μέσα "πάρε turbo x"?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η σχέση που έχει το Tab PRO με το Tab 3 είναι όση έχει ένα seicento με ένα Mercedes... Αλλά τι να σου πω... Πάρε τούρμπο εξ.... Αλλο καταλαβες αλλα δεν πειραζει. Πρωτον δε θελω να παρω turbo-x. Δευτερον το tab 3 φυσικα δεν εχει σχεση με το pro σε τιποτα αλλα ειχε θεμα με το lag του το tab 3 το 10ρι. Και δε το ειχα παρει εγω αλλα ηταν εταιρικό. Και τελος τα κουμπια πλεον ειναι στο πλαι κατι που ειναι καλυτερο πιστευω γιατι με το αλλο συνεχως τα παταγα καταλαθως(ισως να ειμαι κουλαδι αλλα γουστα ειναι) Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως και σημερα που πηγα για ενα καλωδιο γενικα ο κοσμος ζητα tablets μανιωδώς και οι μισοι θελαν και 3G. (ενας λεει οχι 3G 4G θέλω.) και γενικα οι περισσότεροι φευγουν με turbo-x. Λιγοι πιο γνωστες διαλέγουν samsung αλλα βασιζονται ολοι στο τι θα πει ο πωλητης. Ισως σκοπιμως σε μεσαίες τιμες δεν υπηρχαν επώνυμα παρα μονο turbo-x και το lg. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από ParhsG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα