Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια υπαρχει περιπτωση παιχνιδια τυπου battlefield1942/2142 και γενικα παιχνιδια προ του 2004 να παιξουν σε windows7 ή ειναι καθαρα για xp?

edit: ξερετε γιατι το medal of honor warfighter limited edition καποια μαγαζια το εχουν 9.99 και καποια αλλα απο 35 και πανω? παιζει κατι περιεργο?

Δημοσ.

Κανονικά δεν πρέπει να εχουν καποιο πρόβλημα αφου εχω παίξει και αρκετά παλιά παιχνίδια στα 7 με η χωρίς το compatibility mode ειναι ανάλογα το παιχνίδι ομως

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά δεν πρέπει να εχουν καποιο πρόβλημα αφου εχω παίξει και αρκετά παλιά παιχνίδια στα 7 με η χωρίς το compatibility mode ειναι ανάλογα το παιχνίδι ομως

επειδη προκειται να αγορασω το medal of honor 10th anniversary απλα να το χω στην συλλογη μου το οποιο εχει: Medal of Honor - Allied Assault, Medal of Honor - Spearhead Expansion Pack, Medal of Honor - Breakthrough Expansion Pack, Medal of Honor - Pacific Assault Director's Edition, Medal of Honor - Airborne....αλλα και τα παρακατω παιχνιδια

BATTLEFIELD 1942 WORLD WAR II ANTHOLOGY CLASSICS (PC)

BATTLEFIELD 2 COMPLETE COLLECTION (PC)

BATTLEFIELD 2142 DELUXE EDITION (PC)

εκτος αν βαλω dual boost (xp-7) αν δω οτι υπαρχει καποιο προβλημα..γινεται αυτο ετσι?

Δημοσ.

Αγόρασε τα παιχνίδια και αν δεις οτι δεν σου τρέχουν σε 7 που πιστεύω οτι θα τρέχουν βάζεις οπως λες και τα xp σε dual boot και καθάρισες

Δημοσ.

Και dual boot να μην κάνεις, πλέον υπάρχουν διάφορα guides στο internet που λένε πώς να τρέξεις παλιά παιχνίδια σε νέο λειτουργικό. Στην καλύτερη δοκιμάζεις μόνο το compatibility "run with windows xp compatibility mode". Όσο για το limited edition του warfighter, γενικά ο καθένας βάζει ότι τιμές θέλει, αφού το βρήκες 10 εννοείται πως θα το πάρεις τόσο. Απότι κατάλαβα είσαι φανατικός MoH και δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά δεν είναι και τίποτα συγκλονιστικό μεταξύ μας xD

Δημοσ.

Και dual boot να μην κάνεις, πλέον υπάρχουν διάφορα guides στο internet που λένε πώς να τρέξεις παλιά παιχνίδια σε νέο λειτουργικό. Στην καλύτερη δοκιμάζεις μόνο το compatibility "run with windows xp compatibility mode". Όσο για το limited edition του warfighter, γενικά ο καθένας βάζει ότι τιμές θέλει, αφού το βρήκες 10 εννοείται πως θα το πάρεις τόσο. Απότι κατάλαβα είσαι φανατικός MoH και δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά δεν είναι και τίποτα συγκλονιστικό μεταξύ μας xD

ναι γουσταρω moh και γενικοτερα fan των fps...απλα επειδη το βρηκα στην συγκεκριμενη τιμη το αγορασα επι τοπου απλα για να υπαρχει στην συλλογη μου και μονο ασχετως αν δεν το παιξω (λεμε τωρα). τωρα οσον αφορα τα guides που λες θα το τσεκαρω

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

καποια αλλα απο 35 και πανω? παιζει κατι περιεργο?

Δεν ασχολούνται οι υπάλληλοι και νομίζουν ότι είναι καινούργιο / προσπαθούν να κλέψουν τον κόσμο; :P

• Like 1
Δημοσ.

παιδια υπαρχει περιπτωση παιχνιδια τυπου battlefield1942/2142 και γενικα παιχνιδια προ του 2004 να παιξουν σε windows7 ή ειναι καθαρα για xp?

edit: ξερετε γιατι το medal of honor warfighter limited edition καποια μαγαζια το εχουν 9.99 και καποια αλλα απο 35 και πανω? παιζει κατι περιεργο?

Θα παίζουν.κανένα πρόβλημα δεν είχανε τα 7 με παλιά παιχνίδια..

Το moh warfighter εκεί παίζει στα 9.99 και πιο φθηνά... Λόγω ότι πάτωσε και ακόμα ότι σταμάτησε να βγαίνει η σειρά moh..

Αλλά αυτό που λέει, αισχροκέρδεια!

• Like 1
Δημοσ.

Θα παίζουν.κανένα πρόβλημα δεν είχανε τα 7 με παλιά παιχνίδια..

Το moh warfighter εκεί παίζει στα 9.99 και πιο φθηνά... Λόγω ότι πάτωσε και ακόμα ότι σταμάτησε να βγαίνει η σειρά moh..

Αλλά αυτό που λέει, αισχροκέρδεια!

μα επαθα πλακα οταν ειδα 40αρια για το παιχνιδι..και λεω πανε καλα? γιατι εχω διαβασει κι εγω οτι πατωσε και σταματησε και λεω ευκαιρια ειναι στα 10 να το παρω. οποτε σε ευχαριστω για την διιευκρινηση οτι θα παιζουν και γενικα ολους για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

μα επαθα πλακα οταν ειδα 40αρια για το παιχνιδι..και λεω πανε καλα? γιατι εχω διαβασει κι εγω οτι πατωσε και σταματησε και λεω ευκαιρια ειναι στα 10 να το παρω. οποτε σε ευχαριστω για την διιευκρινηση οτι θα παιζουν και γενικα ολους για τις απαντησεις σας.

θα το δεις,ότι σχεδόν με κανένα δεν θα θες συμβατότητα,χαλάρα και ωραιά!Άντε ίσως στις αναλύσεις τα πολύ παλιά να μην έχουν τις ανώτερες των τωρινών!
  • Like 1
Δημοσ.

εξαρτάται το παιχνίδι.

Το Return to Castle Wolfenstein (2003) έτρεξε στα 7 πολύ καλά,με μοναδικό πρόβλημα την ανάλυση της οθόνης λόγο του ότι την εποχή που βγήκε όμως δεν υπήρχαν 1080p οθόνες. Αλλά σαν software,έτρεξε και μπόρεσα να παίξω κανονικά το παιχνίδι,έστω και σε 1600x900 ανάλυση.

Απ την άλλη το Crysis με ταλαιπώρησε. Κράσαρε με black screen με το που έκανα διπλό κλικ στο εικονίδιο.

Τελικά χρειάστηκε πρώτα να περάσω 3 patches,και στη συνέχεια να τρέξω το 64-bit εικονίδιο (έχω 64-bit Windows 7) αν και δεν υπάρχει κανένας πραγματικός λόγος να μην μπορεί να τρέξει και το 32-bit εικονίδιο,μιας και οι 64bit εκδόσεις είναι backwards compaitable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...