paintballgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδιά ξέρετε κάποιο tablet κυρίως με λειτουργικό Windows που να έχει υποδοχή για καλώδιο ethernet? Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να αγοράζω usb to ethernet.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδιά ξέρετε κάποιο tablet κυρίως με λειτουργικό Windows που να έχει υποδοχή για καλώδιο ethernet? Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να αγοράζω usb to ethernet..Νομίζω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο,δηλαδή κανονική θύρα ethernet.Και γιατί δεν θέλεις αντάπτορα απο micro usb σε ethernet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paintballgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι λειτουργικό. Εφόσον είναι εννοείται δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε αυτή τη περίπτωση πιστεύεις πως τα Windows είναι η καλύτερη επιλογή για λειτουργικό; σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. . Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από paintballgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν απανταω σε αυτο που ρωτας βεβαια, αλλα νομιζω χανει την λειτουργικοτητα του το tablet αν του δουλευεις με καλωδιο. Επισης, εισαι σιγουρος οως υποστηριζει τετοιους ανταπτορες; μιλας για windows rt ή pro? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από basilis5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα