Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και αυτά με λίγο μικρότερα, καταλήγουν καμιά 200ρια ευρώ πάνω (όπως το δικό μου, πχ).

Και γω πέρυσι καλή ώρα που έφτιαξα το τελευταίο μου build με 1000 ταβανι ξεκίνησα, και κατέληξε μετά από μήνες απο απλο build που αρχικα σκεφτομουν, να το κανω project που εφτασε τα 2000.. Βεβαια μου πηρε καιρο η αγορα ολων των parts καθως υπηρχαν πολλες υποχρεωσεις και λογαριασμοι.. Το θεμα ειναι να μην υπαρχει βιασυνη, να γινει σωστη ερευνα αγορας, συζητηση με ατομα που γνωριζουν και μπορουν να δωσουν χρησιμες συμβουλες, και φυσικα το budget που θα διαθεσουμε να μην μας κανει να πεινασουμε και να το μετανιωνουμε την επομενη μερα, οποιο και αν ειναι αυτο..

Δημοσ.

Παιδιά επιδει πρέπει να τον παραγγιλο σημερα θα μπορούσατε να μου προτείνετε καπια οθονη που μαζι με μεταφορικα (αθηνα) να ειναι μεχρι 200. Νομιζο οτι ειναι καλα για το μπατζετ που έχω.

Δημοσ.

Γιατί να πας σε ΤΝ (και 60hz) οθόνη και σε τέτοιο budget...Κοίτα εκεί μια ποιοτική all around οθόνη σαν άνθρωπος.Και η 780 που διάλεξες είναι οverpriced.

Δημοσ.

Γιατί να πας σε ΤΝ (και 60hz) οθόνη και σε τέτοιο budget...Κοίτα εκεί μια ποιοτική all around οθόνη σαν άνθρωπος.Και η 780 που διάλεξες είναι οverpriced.

Μπορίς να πρωτινις καμία καλύτερη οθόνη ? Η 780 στο skroutz ξεκινούν από 440.

Δημοσ.

Στο budget σου χωράει από ποιοτική 24'' μέχρι 27+ 1440p ή οθόνη με πολλά hz,ανάλογα και τα υπόλοιπα κομμάτια και φυσικά τι ζητάς.

Ρίξε μια ματιά με αναζήτηση σε παρόμοια topics θα βρεις διάφορα (για αυτό υπάρχουν) και συζητήσεις που χουν γίνει πολλές φορές.Δώσε περισσότερο προσοχή στην οθόνη,σε ένα σημαντικό κομμάτι για τον υπολογιστή και για τα μάτια σου.Έτσι και αλλιώς χρειάζεται να κάνεις έρευνα αγοράς μόνος σου για όλα,τόσα λεφτά δίνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...