dimitrisOP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σημερα δοκιμασα να παω παλι τον 950 στα 4ghz οπου τον ειχα(πριν πιασουν οι ζεστες) ,αυτη την φορα εκανα disable το ΗΤ η διαφορα σε full load ειναι τεραστια,πριν δεν μπορουσα καν να τον παω στα 4ghz ενω τωρα μπορω και εφτασα max 90 βαθμους,το ερωτημα ειναι το εξης εκανα καλα που το απενεργοποιησα? θα χασω απο αποδοση?ειναι καλητερα να τον κατεβασω στα 3.8ghz με 1.25vcore με το HT ενεργοποιημενο? αφησα το primr95 ενα 20 λεπτο να να δω για αρχη πως θα παει,μεχρι στιγμης φαινεται stable μερικα screenshot απο idle και max load παρατηρησα οτι με το HT off το usage σε καποιο παιχνιδι ειναι υψηλοτερο απο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 To HT είναι γνωστό ότι ανεβαζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Αν στην χρήση που κάνεις δεν περιλαμβάνονται επεξεργασία εικόνας, ήχου, σχεδιαστικά προγράμματα, γραφιστικά κ.λπ. τότε σχεδόν τίποτα δεν χάνεις αν το απενεργοποιήσεις. Επίσης, χρειάζεται αν συμπιέζεις-αποσυμπιέζεις αρχεία συχνά. Εγώ με τον 3770Κ είδα 5-10° διαφορά. Χωρίς ΗΤ τον έφτασα 4.7GHz τον χειμώνα. Με ΗΤ 4.5. Στο 4.6 είδα πάνω από 85° και το εγκατέλειψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 πριν τον ειχα στα στοκ ρολόγια με το HT on τωρα στα 4ghz έστω και με το HT off υπάρχει διάφορα (απο οτι φαίνεται μεχρι τωρα)το PC ποιο πολυ για gaming και προγραμματισμό το εχω σπάνια να ασχολείθω με κανα video κτλ το μονο που με ανησυχεί ειναι το κάπως υψηλό vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αν δεν το χρειαζεσαι απενεργοποιησε το. Εγω το εχω ενεργοποιημενο γιατι το χρειαζομαι αλλα ναι ανεβαζει θερμοκρασιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 με 4ghz και 1.33vcore σε gaming και οποιαδηποτε αλλη χρηση εχω max 70-72 βαθμους,ειναι καλα πηστευω,κατω απο 1,31v απλα δεν ειναι καθολου stable η δεν κανει καθολου boot μετριο κομματι και ενα screenshot με τα ρευματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μια χαρα εισαι με 70 βαθμους. Ειμαι σιγουρος οτι αν παιξεις με τις ρυθμισεις μπορεις να βρεις και καλυτερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 θα το προσπαθησω ετσι ωστε να ειμαι κατω απο 1,3vcore αν παλι δεν γινει κατι καλα ειναι και ετσι ειμαι και μεσα στα ορια που δινει η intel 0.8v-1,375v edit: αυτην την στιγμη τον εχω 21x191 multiplier θα δοκιμασω και με 23x175 ισως πιασω χαμηλοτερα ρευματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εσυ τωρα απενεργοποιησες το core threading. Εγω δε θα το εκανα μιας και το threading χρησιμοποιειται ακομη και απο 1 core εφαρμογες. Κανε ενα bench να δεις οτι εχασες σε αποδοση. Αυτη η τεχνολογια εινια ολα τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 οταν βαλω ποιο καλο cooler θα ενεργοποιησω παλι το ΗΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ποσο πιο καλο να βαλεις δλδ? Μια χαρα ειναι η evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ισως καμια h100,h80,seidon 240 δεν θα ειναι καλητερες σε full load? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ε σαφως αλλα αυτες ειναι για λιωσιματα. Εισαι σιγουρος? καλοκαιριατικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τωρα δεν κανω τιποτα αλλο,απλος μολις ηρεμησει λιγο ο καιρος θα αγορασει μια h100i η κατι αντιστοιχο για να τον εχω 24/7 στα 4ghz με το HT on,τωρα καλοκαιρι ειναι ποιο πολυ με το tablet/laptop βολευομαι οποτε δεν χρειαζεται για τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα