Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δειτε να μου πείτε τι να κάνω σήμερα άλλαξα CPU και mobo και πάω να πέρασω τα windows 8,1 και μου λέει αυτο να τονίσω ότι οι σκληροί είναι σε ahci mode όχι σε raid δειτε:

Δημοσ.

Δοκίμασε να σβήσεις το συγκεκριμένο partition και να κανεις install μετα με αυτο που θα σου εχει βγάλει ή να φτιάξεις ενα καινούργιο εσυ

Δημοσ.

Δηλαδη όπως πάτησα απο κάτω format έχει και την επιλογή delete ο σκληρός δεν θα πάθει κάτι έτσι απλα είναι δυο partition ένα 100mb partition 0 και το 1 που είναι 117,...gb

Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα έκανα delete όλα τα partition και δούλεψε

• Like 1
Δημοσ.

τωρα εκει που θα πας παλι και σου εβγαζε τα μηνυματα αφου κανεις delete partitions θα κανεις φορματ σε mbr για τα 7. Οχι δε θα παθει κατι ο ssd.

Δημοσ.

Δεν παθαίνει τιποτα μην αγχώνεσαι

ωραια αλλα τωρα αλλο προβλημα ο ηχος της μητικης απο το supreme fx audio παιζει πολυ σιγα τα εχω κοιταξει ολα τα ηχεια δεν εχουν προβλημα drivers εχω βαλει τι μπορει να φταιει επισης δουλευουν οταν μιλαω skype και βαζω μουσικη τα δυο απο τα 4 ηχεια(το πεμπτο εχει καει)ενω στο τεστ των ηχειων των drivers δουλευουν και τα 4 ηχεια

Δημοσ.

οταν μιλαω skype και βαζω μουσικη τα δυο απο τα 4 ηχεια(το πεμπτο εχει καει)ενω στο τεστ των ηχειων των drivers δουλευουν και τα 4 ηχεια

εχει βγει μουσικο κομματι σε 5.1 ηχο;

πως θες να παιξουν ολα μαζι;

δες μηπως εχεις καμια επιλογη στον πινακα ελεγχου της καρτας ηχου για να παιζουν ολα.

Δημοσ.

Έχει αλλα και πάλι δεν ενώ με την παλιά δούλευαν επίσης τα headset που εβαλα στο front panel του κουτιου έπεζαν παρα πολύ σιγα

Δημοσ.

Σίγουρα ειναι καποια επιλογή στις ρυθμίσεις του ήχου βασικά δοκίμασε να τα βάλεις σε επιλογή surround και οχι 5.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...