Gianniz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδιά, είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy SIII mini. Επειδη η μανα μου χρειαζεται κινητο και την εχει πιασει ενα κολλημα να παρει κατι με καμερες και ιντερνετ λεω να της πασαρω το δικο μου και να παρω εγω κατι καινουριο Το sIII mini ηταν το πρωτο μου smartphone οποτε τωρα ξερω καλυτερα τι θελω απο ενα smartphone. Έχουμε και λέμε λοιπόν : - Καλή ποιότητα κατασκευής και ωραία αίσθηση χρήσης. - Δυνατή μπαταρία - Σημαντικό θέμα να έχει καλό ήχο (τραγούδια) - Να έχει επίσης μια αρκετά καλή κάμερα - 5ιντσο - Δυνατός επεξεργαστής + αρκετή μνήμη - Καλό δέκτη σήματος και καλο 3g-4g (δε ξέρω τι κυκλοφορεί ακριβως). - Εγγύηση, υπό την έννοια ότι θα μπορώ αν γίνει κάτι, να το δώσω εδώ Ελλάδα, να το φτιάξουν/αλλάξουν και να μου το επιστρέψουν (μη χρειάζεται να κάνει ταξίδια έξω και τέτοιες ιστορίες). Η χρήση του... - Καταρχάς σαν τηλέφωνο (κλησεις-μηνυματα) - Για μουσική (φάση mp3) - Για φωτογραφίες - Για GPS (θελω να του φορτώσω ένα καλό πρόγραμμα με χάρτες και να λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς καθυστέρηση σαν gps). - Για internet surfing O λόγος που τα λέω τόσο γενικά είναι γιατί δε ξέρω τι παίζει στην αγορά. Θέλω λοιπόν να μου πείτε εσείς τις γνώμες σας, να κάνω και μια βόλτα από τα μαγαζιά και να δω που θα καταλήξω. Δεν είπα τιμή. Δε θέλω να ξεπαραδιαστώ αλλά μπορώ να διαθέσω ένα καλό ποσό για κάποιο κινητό που θα μου καλύπτει αυτά που ζητάω σε καλό βαθμό. Βασικά μη λάβετε υπόψη σας την τιμή. Προτείνετε ελεύθερα και θα αποφασίσω εγώ.
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σου προτεινω το moto g. Οτι ειπες τα εχει . Μονο η καμερα ειανι 5 mp αλλα σε βγαλει ευχαριστημενο.Βγηκε ως το καλυτερο στα 200€.https://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 LG G2 νομιζω η καλυτερη επιλογη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα