mythoc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ειμαι λοιπον συνδρομητης wind adsl εδω και 2 χρονια με τα εξης στατιστικα: Data rate: Up/Down 1020 / 8848 kbps Attenuation: Up/Down 17,9 / 33.1 dB Noise Margin: Up/Down 10.4 / 9.0 dB Ψαχνομαι μιας και γυρισα Θεσσαλονικη μετα απο 4 χρονια στην Καστορια, για κατι πιο γρηγορο οσον αναφορα το INTERNET...του στυλ VDSL! Ψαχνω στα site ολων των εταιριων για καλυψη, τιποτα. ΟΤΕ,cyta,forthnet,hol απλα δεν. Κοιταζω και στην wind, οπ εχει! Εδω ειμαστε λεω παιρνω τηλ, μου λενε ναι υπαρχει καλυψη θα σας στειλουμε ρουτερ και κωδικους μεσα σε 10 μερες, ωραια λεω! παιρνανε 15 μερες... τιποτα! Παιρνω τηλ για αλλη μια φορα, μου εξηγουν ομορφα πως δεν υπαρχει καλυψη στην περιοχη σας! Οκ λεω θα περιμενω καμπινα vdsl. Σκεφτομαι λαθος θα ειναι στον αλγοριθμο του site.. Ξαναμπαινω απο περιεργια μετα απο λιγες μερες, υπαρχει καλυψη συμφωνα με το site σε ολες τις διεθυνσεις εδω τριγυρω...(να σημειωσω οτι δεν υπαρχει καμπινα vdsl, το εψαξα μετα τις 15 μερες γελωντας). Απο Α/Κ η καλυψη δηλαδη! Με παιρνουν χθες τηλεφωνο αυτοι, λενε υπαρχει καλυψη και η αιτηση σας προχωραει κανονικα, ερχεται σημερα το ρουτερ, παιρνω τηλ να μαθω κωδικους...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!! Ειναι να μην τσατιζεσαι?? Περιμενω τον επομενο λογαριασμο και την ληξη του συμβολαιου(μια μου λενε ληγει σεπτεμβριο μια μου λενε νοεμβριο, κανουν προσφορες με 15 ευρο στο ιδιο πακετο για να μην φυγω, λενε ψεμματα πως η HCN δεν περναει οπτικη ινα και δεν ειναι δυνατον να δινει τετοιες ταχυτητες!!! εχω δει με τα ματια μου να περνανε οπτικη ινα και τις ταχυτητες να τους λεω, αποκλειεται σας κοροιδευουν μου απαντα! Αυτα λοιπον για οποιον μενει εδω κοντα... τραγικη κατασταση που ελπιζω να μην την πατησει καποιος αλλος οπως εγω... Εχω κανει αιτηση στην HCN για cable internet 40/4, αλλα θα περασουμε ομορφα αν υπαρχουν τπτ "vdsl χρεωσεις" απο την wind!
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 κακος εκανες αιτηση.εφοσον βλεπεις 33 attenuation και ξερεις οτι δεν υπαρχει kv πως θα παιξεις??
mythoc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 οταν εκανα αιτηση δεν ειχα καν μετακομισει η δει το attenuation! btw μου το ενεργοποίησαν καταλαθος προχθες απο το πουθενά και φυσικα πηρα κατευθείαν για ακύρωση. 13αρι vdsl!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν καταγγελίες στην ΕΕΤΤ για αυτή την παραπλανητική διαφήμιση... σου λένε έμμεσα από το tool διαθεσιμότητας ότι υποστηρίζεται, ενεργοποείται η vdsl σε τρισάθλια ταχύτητα, μετά σε γυρνάνε σε adsl για να μην πληρώνεις και καλά τα extra χρήματα του vdsl και αυτομάτως σε έχουν καβατζώσει πελάτη γιατί είναι μαρτύριο να περιμένεις πάλι πόσες μέρες για να ενεργοποιηθεί η adsl σε άλλο πάροχο... 1
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 γενικα και το tool ειναι πολυ σχετικο.καλο ειναι και εμεις να βλεπουμε που ειναι το α/κ οπως και αν υπαρχει καποιος γνωστος κοντα τον ρωτας για το attenuation.οσοι εχουν βεβαια adsl βλεπουν το attenuation μονοι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα