mathewgx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μια βοηθεια παιδια , σε ένα πρόβλημα που ανιμετωπιζω εδώ και λιγο καιρο με ένα pc που αποτελείται από q6600 , gigabyte p45-d3r , 4gb Corsair Dominator 1066 , Nvidia 9600gt και Samsung 830 πανω σε windows 8.1. Αρχικα ο υπολογιστης δεν εσβηνε τελειως , δηλαδή ενώ τα windows τερματιζαν η μητρικη επαιρνε ρευμα και επρεπε να την κλεισω από το power button. Σιγα σιγα αρχιζε ο υπολογιστης να μην μπαινει στα windows. Συγκεκριμμενα , μετα το logo και αμεσως πριν μπει στην επιφανεια εργασιας εδειχνε μπλε οθονη. Τον τελευταιο καιρο , αυτό γινεται ολο και πιο συχνα , με αποτέλεσμα να πρεπει να κανω επανελλημενα restarts για να μπει στα windows. Εδώ να τονισω ότι παντα ξεκιναει κανονικα σε safe mode. Επισης , το πρόβλημα με τον τερματισμο συνεχιζει να υπαρχει , ενώ εχω παρατηρησει ότι μερικες φορες και ενώ εχω κλεισει το pc από το power buttor , οι usb θυρες συνεχισουν να παιρνουν ρευμα (εχω ένα usb wifi stick , το οποιο συνεχιζει να αναβοσβηνει με τον υπολογιστη κλειστο). Τι εχω ελεγξει μεχρι τωρα ; Τον σκληρο δισκο με διαφορα προγράμματα , όλα δειχνουν ok. Τις μνημες : όλα ενταξει στο memtest (το αφησα 3ωρες) , εχω αλλαξει θεσεις , εχω ξεκινησει με μονο μια αλλα το πρόβλημα συνεχιζεται. Drivers και λειτουργικο : Επανεφερα ένα Image win 7 που ειχα , αλλα παλι τα ιδια. Εδώ να σημειωσω ότι το κουτι εμφανιζει στατικο ηλεκτρισμο , πραγμα που δεν θυμαμαι παλιοτερα. Επισης , τα προβλήματα των επανεκιννησεων εμφανίζονται τυχαια , π.χ. μπορει να ξεκιναει κανονικα για 4-5 φορες και μετα καθολου. Την άλλη μερα ξανα από την αρχη.. Πιστευω ότι το το πρόβλημα εχει να κανει με : τροφοδοτικο , μνημες , μητρικη (με αυτή τη σειρα) , αλλα δεν μπορω να τα αλλαξω όλα. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορω να κανω ώστε να βρω την πηγη του προβληματος ; Ευχαριστω.
nitrah Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τσεκ την Gpu σου. Τσεκ την Memory τις Gpu σου με κάποιο stress test της memory της VGA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα