LadyMorgana1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 καλησπέρα, δε βρήκα άλλο θέμα να το δημοσιεύσω γι'αυτό θα το γράψω εδώ. Ποιο ποντίκι μου προτείνετε για league of legends? Logitech G300 - Gaming Mouse - Γκρι ή MOUSE RAZER DEATHADDER 2013 CLG ED GAMING?
ADHD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το δευτερο το ειχαν προσφορα τα public 39e αν το εχασες δεν νομιζω να αξιζει στην κανονικη του τιμη για LOL.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θα πρότεινα το Deathadder οχι μονο για league of legends αλλα και γενικότερα για gaming
LadyMorgana1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 απλά είχα ακούσει ότι τα logitech είναι εγγύηση. αλλα ξερω και για τα razer ότι ειναι κορυφη για χρηση gaming
ADHD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Κοιτα ποσα buttons χρειαζεσαι για το lol και τι μεγεθος προτιμας και ποσα λεφτα θες να δωσεις και θα ξεκαθαρισει το τοπιο καπως.. Εχω δοκιμασει και logitech (g700s) και αρκετα razer (αυτη τη στιγμη εχω αυτο που αναφερεις το clg edition), ειναι πολυ καλο το deathadder αλλα ειναι περισσοτερο για fps, στο LOL δεν νομιζω οτι εχει να σου πει κατι.
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγώ που παίζω λολ μέχρι πριν 2 μήνες έπαιζα με g400 πολύ καλό mouse σκυλί.πηρα το ss rival απίστευτο εξαιρετικό για λολ με έχει καταβολεψει και γενικά δηλαδή
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 roccat savu,ειναι πολυ καλο και δεν εχω σταματησει στα πεντακιλς στο λολ!!!!!
LadyMorgana1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 -->ADHD κοίτα δεν θεωρώ ότι πρέπει να δώσω πάνω από 80€ για ένα ποντίκι... είμαι διατεθειμένη να δώσω ως 50€ για ένα ποντίκι που να είναι καλό. έχω αρκετά μεγάλο χέρι για κορίτσι και τώρα έχω ένα μικρούλι ποντίκι που με κουράζει πολύ γιατι μπορώ να παίζω όλη μέρα κ ολη νύχτα ακατάπαυστα, αλλά είναι logitech και μου εχει βγει σκυλι. επειδη δουλευω στα public εχω κανει παραγγελια για το δεύτερο της razer γιατί ήταν στη μισή τιμή πολύ καλή πρόσφορά αλλά και αυτό της logitech έχει παλι ιδια τιμή.... δε ξέρω.. :/
ADHD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αυτη την προσφορα πηρα και εγω απο public, εχω μεγαλη παλαμη και μονο το kone XTD μου κανει ακριβως το deathadder ειναι ισα ισα απλα να μη με κουραζει. Κρατα το deathadder για εμενα ειναι πολυ καλη τιμη εκτος αν θες τα extra κουμπια για το lol(αν και ετσι οπως ειναι στο g300 δεν ξερω αν θα βολεψουν), για 75e η ποσο εχει κανονικα το deathadder θα ελεγα με τιποτα αλλα τωρα ειναι πολυ καλη περιπτωση. Στα 50ε κοντα μπορεις να δεις και το g400s και κανενα steelseries, το παν ειναι να σου κανει το σχημα και να σε βολεψει.
LadyMorgana1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 βασικα ποτέ δε χρησιμοποιούσα ως τώρα περίπλοκο ποντίκι. και παίζω μόνο με το πληκτρολόγιο οπότε δε ξέρω αν θα με βολέψουν τα κουμπια που εχει το g300. μη σου πω οτι μπορει και να με ενοχλουν
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δες το rival που σου είπα σου μιλάει πολύ περίεργος στο θέμα ποντίκι έχω αγοράσει πάνω από 10 high end mouse των 50 60 80 90 ευρώ.
LadyMorgana1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 το rival ποιο ειναι; το εψαξα κ δε το βρηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα