Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γεια σας παιδες. 

μια βοηθεια αν μπορειτε και ξερετε.

εχω αυτη την μητρικη: http://www.asus.com/Motherboards/M3A32MVP_DeluxeWiFiAP/

εχω πανω τον amd X2 6400+ KAI ram 4gb kingston ddr2 800mhz 

τωρα για να μην αλλαζω μητρικη σε am3 θελω να βαλω τον amd X6 1100t (AM2+, AM3)

και λεει στο cpu support στο sait της amd πως για να βαλω τον επεξεργαστη αυτον θα πρεπει 

να βαλω πανω ram με 1066mhz οποτε αλλαζω τις 800αρεσ με 1066mhz και λογικα ειμαι οκ ετσι?

αν καποιος εχει εμπειρια απο αυτην την αλλαγη ας μου πει παρακαλω.

το προβλημα και το ερωτημα μου ειναι πως στο ram support του sait εχει πολυ λιγες μνημες των 1066mhz συμβατες με την μητρικη και ολες μεχρι 1gb.

πχ εχει συμβατες τις kingston hyperx σε συχνοτητα 1066mhz αλλα 1gb,

εγω εχω βρει τις ιδιες με 1066mhz σε 2gb ανα μνημη δηλαδη 4χ 2gb = 8gb αν βαλω αυτες θα εχω προβλημα ή πρεπει να βαλω 4x 1gb απαραιτητα? 

οποιος μπορει ας με βοηθησει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι υσχεί για τους amd αφου το διάβασε και το επίσημο site ετσι θα ειναι οποτε ναι με μνήμες 1066 θα εισαι κομπλέ , δεν εχει σημασία αν θα βάλεις 1 gb ή 2 οσο αφορά την συμβατότητα και το ram support που εχει δεν θα μπορούσε να εχεις ολες τις μνήμες , απλα να κοιτάξεις να ειναι 1066 οι μνήμες και τα ιδια volt με αυτες που εχεις τώρα.

Για να δεις τι ακριβώς εχεις τώρα κατέβασε το cpuz και δες στην καρτέλα spd και memory

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι υσχεί για τους amd αφου το διάβασε και το επίσημο site ετσι θα ειναι οποτε ναι με μνήμες 1066 θα εισαι κομπλέ , δεν εχει σημασία αν θα βάλεις 1 gb ή 2 οσο αφορά την συμβατότητα και το ram support που εχει δεν θα μπορούσε να εχεις ολες τις μνήμες , απλα να κοιτάξεις να ειναι 1066 οι μνήμες και τα ιδια volt με αυτες που εχεις τώρα.

Για να δεις τι ακριβώς εχεις τώρα κατέβασε το cpuz και δες στην καρτέλα spd και memory

ok σε ευχαριστω!

βασικα οχι δεν ειναι τα ιδια volt εγω τρεχω τις 800αρες με 1,8v και οι 1066mhz ειναι 2,2v.

υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει και οι 1066 να ειναι 1.8v αλλιως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας απο το να μην δουλεύουν σωστά εως καθόλου

Δημοσ.

Μήπως διάβασες οτι τις 1066 μνήμες τις υποστηρίζουν απο am2+ επεξεργαστές και πάνω και μπερδεύεσαι? Δεν έχω ξανακούσει οτι οι phenom ιι x6 χρειάζονται πάση θυσία 1066 ddr2 για να λειτουργήσουν. Tους ίδιους imc έχουν με τους x4 οι οποίοι μια χαρά λειτουργούν με 800άρες ddr2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...