Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα
εβλεπα μια σειρα στο ιντερνετ κ αφου τελειωσε κλεινω την μεγαλη οθονη και ειχε ξερυθμιστει η οθονη, ολα τα εικονιδια ειχανε μεγαλωσει κ ολα στην οθονη ητανε ζουμαρισμενα..πρωτη κινηση που κανω ειναι να μπω στην αναλυση οθονης και να το φτιαξω, ειδα οτι ητανε η ρυθμιση που ειχε..μετα μπηκα στο catalyst μηπως επαιζε τιποτα απο εκει αλλα κ παλι τα ιδια. Μετα εκανα καταργηση των οδηγων της οθονης κ καρτας γραφικων και τα ξαναπερασα και παλι τιποτα ομως..τα ιδια..μετα μεγαλωσα την ανανεωση της οθονης και μολις ανοιγε ο υπολογιστης πριν ανοιξω τον χρηστη εσβηνε η οθονη..αυτο το εφτιαξα..αλλα δεν εφτιαξα την αναλυση κ δεν μπορω να κανω κατι..
καμια ιδεα?

Δημοσ.

ναι, αρκετες φορες και παλι τα ιδια
ειχα την ρυθμιση 1680-1050 κ τωρα παλι αυτην εχω με τεραστια επιφανεια εργασιας

Δημοσ.

το έχω πάθει μερικές φορές και εγώ.

Σκαλώνει το pc και δουλευει σάν να μήν έχει drivers τής κάρτας γραφικών μετά απο ένα restart διορθώνετε άν όχι κάνε update τους drivers τής κάρτας γραφικών και θα λυθεί το πρόβλημα σου

Δημοσ.

Μάλλον δε φταίει η ανάλυση αλλά το μέγεθος των στοιχείων. Κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας > Ανάλυση οθόνης > Μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένου και άλλων στοιχείων και από εκεί επιλέγεις «Θέλω να επιλέξω ένα επίπεδο κλίμακας για όλες τις οθόνες μου» και ύστερα Μικρό μέγεθος - 100%. Λογικά θα σου ζητήσει να κάνεις logout και πάλι login για να εφαρμοσθούν οι αλλαγές. (Η παραπάνω διαδικασία ισχύει σίγουρα για Win 8, αν έχεις Windows 7 μπορεί να διαφέρει λίγο.)

Δημοσ.

τα εχω κανει και τα 2 που μου ειπατε..δεν ειναι αυτα..κατι εχει αλλαξει στην αναλυση οθονης και το χειρωτερο ειναι οτι δεν μπορω να την ρυθμισω σωστα..κ αν την βαλω παλι 1680-1050 ανοιγει διαπλατη η οθονη..ανοιγει πανω κατω αριστερα δεξια κ δεν δαινεται τιποτα στην επιφανει εργασιας

Δημοσ.

οχι..εχω επιλεγμενα μικρα εικονιδια..το θεμα μου ειναι ολη η επιφανει εργασιας..με την απανφορα που δοκιμασα δεν εκανα κατι..
λεω να κανω φορματ να τα περασω ολα απο την αρχη..δν ξερω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...