roza94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 γεια σας εχω συνδεση οτε και ο λογαριασμοσ ειναι καπου στα 450ευρω ο λογαριασμος ομωσ ειναι στο ονομα της πρωην συγκατοικου μου.σε περιπτωση που κανω αλλη συνδεση και δεν πληρωσω τον λογαριασμο στον οτε τι γινετια? Μπορω να το κανω αυτο ?υπαρχει παριπτωση να κανουν κατι απο τον οτε για τα λεφτα ?
~mxls~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 450 €! Πρώτα απ'όλα, γνωρίζει η πρωην συγκάτοικός σου τι συμβαίνει;
soteras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σε πρωτη φαση ενημερωσε γρηγορα την πρωην συγκατοικο σου.Αν η συνδεση γινει στο ονομα σου δεν νομιζω να εχεις θεμα καθως το δικο σου ονομα ειναι καθαρό σε θέμα ΟΤΕ
roza94 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αν δεν γινει αλλαγη στο ονομα μου τι γινεται?πρεπει να γινει ολοκληρη διαδικασια για την αλλαγη ... ταυτοτητες λογαριασμους και τα λοιπα .υπαρχει περιπτωση να της ζητησουν τα λεφτα ?
peeperman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για αλλαγή στοιχείων θα ζητήσουν 15 περίπου ευρώ για τέλη μεταβίβασης, αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι το χρέος μετά θα βαρύνει εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα