hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγω ρε παιδια ειμαι χαζος που εχω 4.2 και δε μου λειπει τιποτα; εχω 4.0.4 σε u8150, το μονο που μας λείπει ειναι το api και το πειραματικό art του 4.4, οχι τιποτα σημαντικο, μιας και δεν υπαρχουν και τοσες εφαρμογες που να μην το υποστιριζουμε.σπανιο να βρεις εφαρμογη που να θελει 4.4 ενα lockscreen με εκανε να αφισω το 2.2, αλλιώς ακομα αυτο θα ειχα
pournaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το τι διαβάζω δε λέγεται. Πραγματικά ό,τι να ναι. Στο android δεν έχει και τόση σημασία τι έκδοση τρέχει η συσκευή. Ο λόγος; 1) Οι εφαρμογές υποστηρίζουν android 2.3 και πάνω. Ακόμα κι αν κάποιες λένε ότι δεν υποστηρίζουν κάποια έκδοση android τις περνάς εκτός store και τρέχουν μια χαρά. Εκτός store; Τι σας λέω ε; Όχι δεν είναι επιστημονική φαντασία! Υπάρχει!!! 2) Σημαντικές αναβαθμίσεις περνάνε μέσα από το google play services που το έχουν ΟΛΑ τα κινητά. Παράδειγμα: Ο έλεγχος όλων των apps για malware ήταν χαρακτηριστικό του android 4.2. Μετά το πέρασε στο google play services και το πήραν όλα τα κινητά από 2.3 και πάνω. Άρα δεν είχε σημασία τι έκδοση android τρέχεις. 3) Custom ROM. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, οι custom rom είναι για χρήστες που ξέρουν από τεχνολογία. Είναι θλιβερό πραγματικά, σε τεχνολογικόφόρουμ, να (νομίζετε ότι) τη λέτε σε κάποιον επειδή βάζει custom rom. Είναι μαγκιά του που βάζει και δε μένει με το bloatware των εταιριών. Κάτοχος s4, omnirom, android 4.4.4. Και για όσα μέλη ασχολούνται με custom rom, ορίστε και ένα χρήσιμο thread που κι εγώ στην αρχή δεν το ήξερα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 Έχει google apps packages για όλες τις ανάγκες. Enjoy 4) Δεν έχει μεγάλη σημασία στο android τι έκδοση τρέχεις. Δείτε το 1) και 2). Και τα βασικά apps (google apps) αναβαθμίζονται απευθείας από το store αντί να περιμένουν ολόκληρο os update. Τέλος, την κοινότητα των προγραμματιστών του android και το μεράκι τους δε θα την αποκτήσουν ποτέ τα wp. Και είτε σας αρέσει, είτε όχι, τα wp είναι κολλημένα στο 3%. Και αυτό αν μη τι άλλο κάτι λέει. Η σημασια βρισκεται στο οτι, αρκετες συσκευες, βαζοντας καποια αναβαθμιση εγιναν πολυ πιο γρηγορες, καταναλωναν πιο αργα τη μπαταρια κλπ. Δεν ειναι μονο θεμα εφαρμογων, αλλα και γενικοτερης συμπεριφορας της συσκευης. Οσον αφορα τις custom, σαφως και ως τεχνολογικο φορουμ, οι πιο πολλοι τις ξερουμε, αλλα οταν σχολιαζεις ενα ποσοστο παγκοσμιου κλιμακας δεν μπορεις να μιλας για custom με την ευκολια που γνωριζεις εσυ κι εγω.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το G2 εχει ΚΙΤ ΚΑΤ και ειναι κινητό του 2013 Και το note2 του 2012 τρεχει επισημη 4.4.2....θα ηταν για πολλες κλωτσιες η lg αν δεν εδινε kitkat στο g2
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εννοειτε οτι ΔΕΝ περιλαμβανει τις custom rom. Λες να υπαρχουν και αυτες μεσα?Εννοείται ότι τις περιλαμβάνει, στις custom δεν μπαίνεις στο playstore; αυτό βλέπει απλά την έκδοση της συσκευής σου, όχι σε ποια έκδοση έχει φτάσει ο κατασκευαστής, δε θα κάθονταν να διατηρούν τόσο ανούσια αρχεία από τη στιγμή που βλέπουν ακριβώς τι συμβαίνει στη συσκευή σου κάθε φορά που συνδέεσαι στις υπηρεσίες τους. Με τη δική σου λογική έχω που έχω δύο nexus συσκευές με custom δε θα έπρεπε να μετράω πουθενά σα στατιστικό δείγμα και θα έπρεπε να μειωνω και το ποσοστό των συσκευών της Google 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα