vlefteris1992 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ας γράψουν και για το Eclair (2.1). Ξέρω θάλασσα κόσμου με X8/X10 Mini/X10 Mini Pro κολλημένα στην 2.1.1.A.0.6 (Android 2.1 Update-1) Δεν εχουν ολα τα κινητα που αναφερεις την εκδοση αυτη.. πριν απο 2,5 χρονια που αγορασα το δικο μου Χ10 Mini Pro, μολις το ανοιξα και συνδεθηκα σε δικτυο Wi-Fi μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση στην 4.0 ICS
dterzakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 [...] Τέλος, την κοινότητα των προγραμματιστών του android και το μεράκι τους δε θα την αποκτήσουν ποτέ τα wp. Και είτε σας αρέσει, είτε όχι, τα wp είναι κολλημένα στο 3%. Και αυτό αν μη τι άλλο κάτι λέει. Και αυτό έχει σχέση με το παρόν άρθρο επειδή .... ;;; 1
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 To σημαντικο ειναι οτι το 86% ειναι σε εκδοση 4.x (4.0-4.4). Και επισης σημαντικότερο είναι οτι το 100% είναι σε έκδοση Android 2.2 - 4.4 Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Nix Pixel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Και αυτό έχει σχέση με το παρόν άρθρο επειδή .... ;;; Η αδυναμία της αντίληψης δεν είναι κάτι που διορθώνεται. Τουλάχιστον όχι εδώ.
AMD Expert Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν εχουν ολα τα κινητα που αναφερεις την εκδοση αυτη.. πριν απο 2,5 χρονια που αγορασα το δικο μου Χ10 Mini Pro, μολις το ανοιξα και συνδεθηκα σε δικτυο Wi-Fi μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση στην 4.0 ICS Λάθος,εσύ έχεις το Xperia Mini Pro,όχι το Xperia X10 Mini Pro
haHa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Και επισης σημαντικότερο είναι οτι το 100% είναι σε έκδοση Android 2.2 - 4.4 Τι θέλει να πει ο ποιητής? Δεν σου εμφανιζει το υπολοιπο μηνυμα ή δεν ξερεις να διαβαζεις και να καταλαβαινεις; Το ξαναβαζω μπας και ειναι η 1η περιπτωση δεν στο εμφανιζει ολοκληρο το μηνυμα. Για την 2η δεν μπορω να κανω κατι... To σημαντικο ειναι οτι το 86% ειναι σε εκδοση 4.x (4.0-4.4). Aυτο σημαινει οτι το 86% των κινητων android που εχουν πουληθει απο τα μεσα του 2009 εχουν αυτην την στιγμη: 1) εχουν την τελευταια εκδοση browser, chrome 2) εχουν την τελευταια εκδοση email client, gmail 3) εχουν την τελευταια εκδοση χαρτων, google maps 4) εχουν την τελευταια εκδοση photos 5) εχουν την τελευταια εκδοση messaging app, hangouts 6) εχουν την τελευταια εκδοση google play services (με security fixes κλπ) 7) εχουν την τελευταια εκδοση ημερολογιου, Calendar 8) εχουν την τελευταια εκδοση εφαρμογης μουσικης, Play Music 9) εχουν την τελευταια εκδοση πληκτρολογιου, google keyboard με προβλεψεις και swype γραφη Μαλιστα, το 75% εχει απο εκδοση 4.1 και πανω , που σημανει οτι εχουν και την τελευταια εκδοση google now. Και οι αναβαθμισεις(με εξτρα λειτουργιες, βελτιωσεις κλπ) στις πολυ σημαντικες αυτες default/μαμισιες εφαρμογες ειναι σχεδον εβδομαδιαιες, οχι μια φορα το 4μηνο οπως σε αλλα λειτουργικα.
Grey Warden Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ναι καλά... πως θα προωθήσει η Google το ΚιτΚατ? μα φυσικά με ψευδή στατιστικά... πως είναι 18% όταν KitKat παίρνουν μόνο τα κινητά της Google και τα ΤΟΠ-Μόνο των άλλων εταιριών (S5, Z2...) ...;;;; εκτός αν όλος ο κόσμος έχει S5, Z2, ++ ...(λεφτά υπάρχουν!) 4.4.2 φοράνε και οι ναυαρχίδες της προηγούμενης χρονιάς (S4, Note 3, One, G2 και όχι μόνο...) + το Moto G που κάνει θραύση + νέες συσκευές + Nexus 4 και 5. Δεν είναι δύσκολο να φτάσει σε τέτοιο ποσοστό και μην κρίνεις με τα οικονομικά κριτήρια της Ελλάδας. ΥΓ. Χαίρομαι που ορισμένοι μπαίνουν σε δικό μου mode. Θα συνεχίσω να γράφω αυτό που πιστεύω κι ας ενοχλεί ορισμένους. Τουλάχιστον όμως αν κάποιος θέλει να τρολάρει ας το κάνει πετυχημένα και σε σχέση με το θέμα του τοπικ. 3
kallair Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Λάθος,εσύ έχεις το Xperia Mini Pro,όχι το Xperia X10 Mini Pro Ακριβώς. Μην μπερδευετε την σειρα x10 mini/pro, με τα mini/mini pro.
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν σου εμφανιζει το υπολοιπο μηνυμα ή δεν ξερεις να διαβαζεις και να καταλαβαινεις; Απο την 4.0 μεχρι την 4.4 μεσολαβουν 5 διαφορετικα API και πιο συγκεκριμενα τα νουμερα 15,16,17,18,19. Και εσυ γραφεις οτι "δεν πειραζει πια εκδοση εχετε αρκει να ειναι πανω απο 4.0 και ολα καλα" Τους προγραμματιστες μαλλον δεν τους ρωτησες, αλλα δεν σε αδικω κιολας, εσυ χρηστης εισαι, χ#$%τηκες για τα υπολοιπα. Αλλα μετα μην παραπονιέστε στο android που παίρνετε τελευταιοι και καταιδρωμενοι τις τελευταιες εφαρμογες και που δεν σας προτιμανε οι developers γιατι και αυτοι χ#$%νους σας έχουν.
haHa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Απο την 4.0 μεχρι την 4.4 μεσολαβουν 5 διαφορετικα API και πιο συγκεκριμενα τα νουμερα 15,16,17,18,19. Και εσυ γραφεις οτι "δεν πειραζει πια εκδοση εχετε αρκει να ειναι πανω απο 4.0 και ολα καλα" Θες να μου πεις που το εγραψα αυτο; Γιατι ξανακοιταω το μηνυμα μου και δεν το βλεπω: To σημαντικο ειναι οτι το 86% ειναι σε εκδοση 4.x (4.0-4.4). Aυτο σημαινει οτι το 86% των κινητων android που εχουν πουληθει απο τα μεσα του 2009 εχουν αυτην την στιγμη: 1) εχουν την τελευταια εκδοση browser, chrome 2) εχουν την τελευταια εκδοση email client, gmail 3) εχουν την τελευταια εκδοση χαρτων, google maps 4) εχουν την τελευταια εκδοση photos 5) εχουν την τελευταια εκδοση messaging app, hangouts 6) εχουν την τελευταια εκδοση google play services (με security fixes κλπ) 7) εχουν την τελευταια εκδοση ημερολογιου, Calendar 8) εχουν την τελευταια εκδοση εφαρμογης μουσικης, Play Music 9) εχουν την τελευταια εκδοση πληκτρολογιου, google keyboard με προβλεψεις και swype γραφη Μαλιστα, το 75% εχει απο εκδοση 4.1 και πανω , που σημανει οτι εχουν και την τελευταια εκδοση google now. Και οι αναβαθμισεις(με εξτρα λειτουργιες, βελτιωσεις κλπ) στις πολυ σημαντικες αυτες default/μαμισιες εφαρμογες ειναι σχεδον εβδομαδιαιες, οχι μια φορα το 4μηνο οπως σε αλλα λειτουργικα. Μηπως δεν ξερεις να διαβαζεις;; Μπορεις λοιπον να το κανεις quote; Ή θα συνεχισεις να λες ψεμματα για να υποστηριξεις τη σαθρα επιχειρηματολογια σου σαν 5χρονο ; 1
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αυτο το εγραψα σαν περιληψη των λεγομενων σου δεν ηταν quote. (για οικονομια χωρου και αποφυγη σεντονιου)
sonyxp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 και εγώ μπορώ να βάλω στο Xperia P Κιτ Κατ αλλά θα κολλάει και θα δυσλειτουργεί... μιλάω να έχει από την μάνα του ΚΚ και να το σηκώνει άνετα...
overpower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Κανει καπου διαχωρισμό; Το αρθρο αναφέρει ότι το kitkat "τρέχει" στο 17,9%. Δεν αναφέρει αν είναι official ή custom. Εκτός και αν μου διαφευγει κάτι Συγκεκριμένα η google λέει το παρακάτω: "Note: Because this data is gathered from the new Google Play Store app, which supports Android 2.2 and above, devices running older versions are not included. However, in August, 2013, versions older than Android 2.2 accounted for about 1% of devices that checked in to Google servers (not those that actually visited Google Play Store). Εννοειτε οτι ΔΕΝ περιλαμβανει τις custom rom. Λες να υπαρχουν και αυτες μεσα?
fingolfingr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εννοειτε οτι ΔΕΝ περιλαμβανει τις custom rom. Λες να υπαρχουν και αυτες μεσα? Γιατί όχι; Εσύ πως ξέρεις ότι ΔΕΝ τις περιλαμβάνει. Εγώ παρέθεσα αυτό που διάβασα εδώ και αναφέρει ότι τα δεδομένα αυτά λαμβάνονται από το Google play Store. Γιατί να μην προσμετρούνται οι custom εφόσον και αυτές έχουν google play?
nikchris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγω ρε παιδια ειμαι χαζος που εχω 4.2 και δε μου λειπει τιποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα