Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Απο που προκυπτει μια ομαδα οτι εχει παραρτημα καποια αλλη, μπορει να μου το εξηγησει καποιος ; Το θεμα δεν ειναι αυτο φιλε.Αφου υπαρχουν υπαρχουν.Το θεμα ειναι η υποκρισια του Αλαφουζου και που μιλουν για σανο σε μας οι απεναντι... Μακάρι πραγματικά να βγούν ΟΛΑ στην φορα. Και απο τις 2 ομάδες και όσες ακόμα είναι εμπλεκόμενοι. Ο φαταουλ και κάθε εφοπλιστής κρατάει τον προθυπουργακο. Μια τρίχα απο τα @@ τους είναι ο Σαμαράς και κάθε Σαμαράς. Συμφωνουμε περισσοτερο και απο το οτι 1+1=2 Οσο για τα bold,αυτος ακριβως ειναι ο λογος που ποτε δεν εγινε τιποτα στο θεμα του ποδοσφαιρου οσο αφορα την "βρωμια του" και ουτε προκειται να γινει.Εκτος και αν νομιζεις οτι ο Μαρινακης και ο καθε Μαρινακης-εφοπλιστης,οτι κανουν δεν το κανουν με τις πλατες της κυβερνησης και σε συνεργασια με τους αλλους ανθρωπους του εκαστοτε κλαδου για τον οποιο απευθυνομαστε..
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (με αποτέλεσμα την ακυρωση 6 ευρωπαϊκών) Μα φυσικά γιατί και αυτά τα έπαιρνε με τους Τανατζη,Σχοινα,Λαμονικα και Αρτεαγκα. 1
TAKE5 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μα φυσικά γιατί και αυτά τα έπαιρνε με τους Τανατζη,Σχοινα,Λαμονικα και Αρτεαγκα. Πως αφαίρεσαν το CL από την Μαρσειγ όταν την έπιασαν να στήνει ή μήπως δεν το αφαιρεσαν ? Θα μας πεις ο Cos που τα ξερει
Demon13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μα φυσικά γιατί και αυτά τα έπαιρνε με τους Τανατζη,Σχοινα,Λαμονικα και Αρτεαγκα. To Tανατζής ο Σχινάς και ο πολυαγαπημένος τους Πυλοϊδης σφυρίξαν στα 3 πρώτα ματς, το σκορ ήταν 2-1 υπερ τους, και δεν άκουσα το παραμικρό παράπονο για την διατησία. Τα παράπονα αρχίσαν όταν δεν σφύριξαν αυτοί... Τζάμπα τρολαρισμα τόσα χρόνια με 2 λόγια (για την τριάδα)....
Cossutius. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πως αφαίρεσαν το CL από την Μαρσειγ όταν την έπιασαν να στήνει ή μήπως δεν το αφαιρεσαν ? Θα μας πεις ο Cos που τα ξερει α δε ξέρω. Με τον ιδιο τροπο που θα αφαιρεθουν τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου στο ποδόσφαιρο αν καταδικαστεί ο Βαγγέλας, ελπιδα που τρέφουν κάποιες ψυχές εδω. Χαίρομαι που τα λέτε και μόνοι σας. Οσο για τους Τανατζιδες ειναι τουλάχιστον υποτιμητικό να κατηγορουν κάποιοι τις παράγκες του ποδοσφαιρου και στο μπάσκετ να κάνουν τους χαζους...16 χρονια..μολις 2 έδωσαν οι φαταουλες. Και να πεις οτι δεν υπήρχε και ανταγωνισμός τα τελευταία 6...έδωσαν το 1...εντάξει!!! Μα φυσικά γιατί και αυτά τα έπαιρνε με τους Τανατζη,Σχοινα,Λαμονικα και Αρτεαγκα. Τα παιρνε με τον θεο του μπάσκετ...αυτος φτάνει. Και έχω και δικαιολογία γιατι δε πήρε και άλλα...Τα μοιράστηκαν με τους άλλους της Φιμπα. Και ευτυχως που βρέθηκε η θρυλάρα και πηρε δικαια τα 2 συνεχόμενα και έσπασε τη παράγκα σας...(βλέπεις τι ωραία μπορω να τρολάρω και εγω?Αυτά τα πράγματα τα πιστεύουν κάποιοι)
firewalker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πρωτάθλημα δεν γίνεται να αφαιρεθεί. Τα χρήματα του CL θα επιστρέψει ο κατάδικος. Το ποιο πιθανό είναι η τρίτη κατηγορία και διάλυση της Π.Α.Ε. Στην συνέχεια νέο Α.Φ.Μ. κτλ. Θα τους τρώει ο ήλιος στην Β. 1
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πρωτάθλημα δεν γίνεται να αφαιρεθεί. Τα χρήματα του CL θα επιστρέψει ο κατάδικος. Το ποιο πιθανό είναι η τρίτη κατηγορία και διάλυση της Π.Α.Ε. Στην συνέχεια νέο Α.Φ.Μ. κτλ. Θα τους τρώει ο ήλιος στην Β. Μην αναμιγνύεις ψυχοτρόπα με αλκοόλ μόνο και όλα καλά θα πάνε 1
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πρωτάθλημα δεν γίνεται να αφαιρεθεί. Τα χρήματα του CL θα επιστρέψει ο κατάδικος. Το ποιο πιθανό είναι η τρίτη κατηγορία και διάλυση της Π.Α.Ε. Στην συνέχεια νέο Α.Φ.Μ. κτλ. Θα τους τρώει ο ήλιος στην Β. Τελικα το... "πραγμα" ο Τρακης το μοιραζει στο ΟΑΚΑ μαζι με τα εισιτηρια και το δινει και στη Λεωφορο οπως φαινεται... 1
firewalker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εσάς απλώς σας βγάζει στο χόρτο και βοσκάτε. Δυσκολεύομαι ώρες ώρες να πιστέψω πόσο χαζοί μπορεί να είναι οι υποστηριχτές της Π.Α.Ε. του Ο.Σ.Φ.Π. και πρέπει με λύσσα να στηρίξουν μια βρωμερή ομάδα. Έχουν όλες οι ομάδες χαζούς, αλλά αυτό που συμβαίνει με τους υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. δεν έχει προηγούμενο... 2
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εσάς απλώς σας βγάζει στο χόρτο και βοσκάτε. Δυσκολεύομαι ώρες ώρες να πιστέψω πόσο χαζοί μπορεί να είναι οι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. και πρέπει με λύσσα να στηρίξουν μια βρωμερή ομάδα. Έχουν όλες οι ομάδες χαζούς, αλλά αυτό που συμβαίνει με τους υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. δεν έχει προηγούμενο... Επειδη πιστευουμε οτι δεν προκειται να πεσει η ομαδα σημαινει οτι την υποστηριζουμε να ειναι βρωμικη δλδ?Απλα ξερουμε οτι επειδη ειναι πολλα τα συμφεροντα απο πισω,δεν προκειται απλα να γινει οπως δεν εγινε ποτε στην Ελλαδα.. Οσο για την βοσκη,κοιτα την προεδρα σου που οχι για βοσκη σας παει,αλλα σας φερνει και το χοραφι κοντα σας για να μην σας κουρασει.. Υ.Γ Αληθεια,πως δεν δυσκολευεσαι να να πιστεψεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου που υποστηριζει 15 χρονια στο μπασκετ ολα τα πεντακαθαρα πρωταθληματα σου εκει? Πως δεν δυσκολευεσαι να κανεις το ιδιο και για την δικη σου ομαδα στο ποδοσφαιρο που ειναι η μονη που πιαστηκε επ'αυτοφωρο για δωροδοκια? really? Εισαι και εσυ απο αυτους με συνεχως το power on στο φωτοστεφανο? 1
Cossutius. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εσάς απλώς σας βγάζει στο χόρτο και βοσκάτε. Δυσκολεύομαι ώρες ώρες να πιστέψω πόσο χαζοί μπορεί να είναι οι υποστηριχτές της Π.Α.Ε. του Ο.Σ.Φ.Π. και πρέπει με λύσσα να στηρίξουν μια βρωμερή ομάδα. Έχουν όλες οι ομάδες χαζούς, αλλά αυτό που συμβαίνει με τους υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. δεν έχει προηγούμενο... Mη χαλιέσαι. Παρόμοια άποψη έχω και εγώ για όσους θεωρούν οτι το κακό ξεκίνησε το 97, το μπάσκετ ειναι καθαρό, γαβρους που πιστευουν οτι ο Βαγγέλας και ο Σωκ έκαναν τα πάντα καθαρά, καραφλαλαφουζικούς κτλ κτλ
TAKE5 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 α δε ξέρω. Με τον ιδιο τροπο που θα αφαιρεθουν τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου στο ποδόσφαιρο αν καταδικαστεί ο Βαγγέλας, ελπιδα που τρέφουν κάποιες ψυχές εδω. Χαίρομαι που τα λέτε και μόνοι σας. Το ότι άλλη διοργάνωση το εθνικό πρωτάθλημα για την οποία υπάρχουν κατηγορίες (ή έστω φήμες όπως στο μπάσκετ) και άλλη οι ευρωπαικές διοργανώσεις είναι μάλλον λεπτομέρεια π.χ Γαλλικό Πρωτάθλημα 1992-1993 Marseille were stripped of their title by the LFP after being found guilty of bribery. No winner was declared for the season CL winner 1992-1993 Marseille Δεν θα συμβουλευτηκαν τον καθοδηγητη σου πριν αποφασίσουν
firewalker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Υ.Γ Αληθεια,πως δεν δυσκολευεσαι να να πιστεψεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου που υποστηριζει 15 χρονια στο μπασκετ ολα τα πεντακαθαρα πρωταθληματα σου εκει? Πως δεν δυσκολευεσαι να κανεις το ιδιο και για την δικη σου ομαδα στο ποδοσφαιρο που ειναι η μονη που πιαστηκε επ'αυτοφωρο για δωροδοκια? really? Εισαι και εσυ απο αυτους με συνεχως το power on στο φωτοστεφανο? Μην κρίνεις με βάση τον εαυτό σου. Δεν είναι όλοι έτσι. Θα έπρεπε να σου παραθέσω 100 μηνύματα μου γι' αυτό που λες και να σε εξευτελίσω για ακόμη μία φορά. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ. Το κάνεις καλύτερα μόνος σου.
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μην κρίνεις με βάση τον εαυτό σου. Δεν είναι όλοι έτσι. Θα έπρεπε να σου παραθέσω 100 μηνύματα μου γι' αυτό που λες και να σε εξευτελίσω για ακόμη μία φορά. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ. Το κάνεις καλύτερα μόνος σου. Ειναι στο μπασκετ καθαρα ολα? 'ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Εχεις παρει και εκει πρωταθληματα παραγκισια? Τι μνμ σου να μου παραθεσεις? Που μας λετε ολοι οτι και καλα δεν υποστηριζετε τον Τρακη και τις τακτικες του και τον κραζετε ενω εμεις αποθεωνουμε Βαγγελα? Ελα μου ντε ομως που το κανετε αλλα με αγωνιστικα κριτηρια..Αλλο το ενα αλλο το αλλο.. Και τι μνμ να μου παραθεσεις? Να μου δειξεις τι? Που διαφωνεις με καποιον Παναθηναικο οταν εκεινος λεει οτι ειναι πεναλτι και εσυ του λες "ας μην γινομαστε γαυροι,,μπορει να μην ηταν"? Ή μηπως μνμ σου που λεει οτι εσυ εχεις αποδεχτει οτι δεν ηταν καθαρη ουτε η ομαδα σου καποτε κτλ?
firewalker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αν σου τα παραθέσω όλα αυτά και παραπάνω, θα παραδεχτείς πως είσαι βλαξ και άβουλο ον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα