Danbo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οταν αποδειχθεί νομικα οτι υπαρχει στημενο παιχνιδι με δωροδοκία οπως εγινε και με την Γιουβεντους, τοτε να πληρωσει και ο Ολυμπιακός και ο Καθε Μαρινακης.. Απο εκει και περα ομως, οπως ξανα ειπαμε, καλο θα ειναι να περιμένουμε να δουμε τι θα γινει, γτ το να ειναι μονος του Ο Μαρινακης σε ολο αυτο δν παιζει.. Εμπλεκόμενοι θα ειναι και αλλοι οπως ηταν το 11 ο Πατερας γιαυτο ας περιμένουμε Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Τι απόδειξη περιμένεις εσύ; Η συνομιλία που διάβασες δε σου φτάνει; εγγραφα και συνομιλιες υπηρχανε και παλλιοτερα επι εποχη πατερα και βγενοπουλου ,ειχε αναφερθει κατι σχετικα με πλυντηρια και μπουγαδες , επισης ειχανε βγει και στοιχηματα παρανομα στην φορα απο μαλαισια μερια .δεν ειδα την ιδια ευαισθησια η μαφια ειναι αλυσιδα ,και θα πρεπει να μπουνε ολοι μεσα ,αν θελουμε να λεμε οτι υπαρχει δικαιοσυνη . το εχω γραψει πως αν πραγματικα ισχυσουν οι νομοι για ολους ανεξαιρετως ,ας ξεκινησει η καθαρση απο την ομαδα μου αλλα να μην σταματησεις μονο στον μαρινακη , ολοι εμπλεκονται .καθε μερα διαβαζουμε για στημενα και υποπτα ματς που δεν εμπλεκεται μονο ο ολυμπιακος φυσικα και μην ξεχνας οτι ολα αυτα βγηκαν στην δημοσιοτητα απο το καναλι του αλαφουζου, που σε καμια περιπτωση δεν τα θεωρω ψευδη ,αλλα υπαρχουν και αλλες συνομιλιες η συνομοσιες με αντιπαλα και αδελφα σωματεια . εσυ μπορει να παρακολουθεις ποδοσφαιρο απο εποχη κοκκαλη αλλα εγω εγινα ολυμπιακος απο τα πετρινα χρονια ,τοτε που το ποδοσφαιρο ηταν ''αγγελικα πλασμενο''.τοτε που σκαγε ο καπετανιος στα γηπεδα με τα κουμπουρια . Πέτρινα χρόνια επειδή δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός; Δηλαδή κάθε χρονιά που δεν το παίρνει ο οσφπ είναι πέτρινη; Δεν σου ακούγεται λίγο κάπως αυτό;;; Θεωρείς δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ (για τους άλλους δε μπαίνω καν στον κόπο) στήσανε παιχνίδια, επηρεάσανε διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές υπέρ τους;;; Αν ναι, γιατί το θεωρείς; Επειδή δε μπορείς να δεχτείς ότι μόνο ο ολυμπιακός είναι κακός; Αποδείξεις πάντως δεν έχεις... Έχω ακούσει για τα κουμπούρια του καπετάνιου αλλά δε μπορώ να παραβλέψω το ότι πήρε πρωτάθλημα ακόμα και η λάρισσα τότε! Ναι ρε φιλε. Πρεπει να κριθει ενοχος ομως απο το δικαστήριο. Τι δεν καταλαβαινεις? Ειπα να αποδειχθει νομικα. Καταλαβε επιτέλους τι λεμε..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App <p>ο Βγενοπουλος και ο Πατερας για ποιο πραγμα να τιμωρηθουν? βρες μου ΕΝΑ ματς εκεινου του νταμπλ που ευνοηθηκαμε. βρες μου ΕΝΑ πεναλντι ιδιο με αυτα που περνατε εσεις επι κοκκαλη. </p> <p> </p> <p>για τους Γιαννακοπουλους ξεχνας κατι σημαντικο περα απο την παντελη ελλειψη ενδειξεων/αποδειξεων (σε αντιθεση με κοκκαλη μαρινακη που ειναι απειρες). Πως ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ εβαζαν λεφτα και πως ΑΥΤΟΙ ειχαν φερει τον καλυτερο προπονητη στην ευρωπη.</p> <p> </p> <p>Ποτε πηρες πρωταθλημα? Οταν εφερες Ιβκοβιτς. Εχω φιλο γαβρο μπασκετικο που επειδη εχει παιξει μπασκετ μου παραδεχεται πως ειναι αστεια οσα λετε για τη διαιτησια. Γιατι για καθε βιντεακι που ανεβαζετε στο γιουτουμπ οτι αδικηθηκατε υπαρχει αλλο ενα με παρομοιες αδικιες απο την αντιθετη μερια. Και αυτο γιατι η διαιτησια στο μπασκετ ειναι 10 φορες πιο δυσκολη απο αυτη του ποδοσφαιρου. Και ξερει τι μου λεει? Αν ειναι μαγκες οι αφοι τζιγγερ, ας χρυσοπληρωσουν τον Ζοτς. Και τοτε θα δεις ποσο ευκολα θα κανεις ΕΣΥ αυτοκρατορια. Σε Ελλαδα και Ευρωπη. </p> <p> </p> <p>και να μη σταθεις σε αυτες τις προτασεις μονο.</p> <p> </p> <p>θελω να μου απαντησεις. Αν ΔΕΝ ειχαμε παραγκα επι καπετανιου, ΠΟΣΑ πρωταθληματα ηταν λογικο να παρει ολοκληρος Παναθηναικος σε 18 χρονια? </p> Όχι ρε κανενα. Μόνιμε αδικημενε σε ολα τα σπορ.. Το πέναλτι στο Βικελιδης το ξεχασες μαλλον ε? Που δν πηρες και κανενα... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 οσο για τους πατεροβγενοπουλους και το γιαννακοπουλαικο δεν εχω το χρονο να το αναλυσω τωρα, το βραδυ θα σου απαντησω γιατι ειναι μεγαλο θεμα Ωραία, θα περιμένω.. Ναι ρε φιλε. Πρεπει να κριθει ενοχος ομως απο το δικαστήριο. Τι δεν καταλαβαινεις? Ειπα να αποδειχθει νομικα. Καταλαβε επιτέλους τι λεμε..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Να αποδειχθεί τι;; Αποδείχτηκε! Κάτσε και διάβασε να γουστάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 http://www.imp.gr/2012-03-27-20-22-23/809-δήλωση-κ-κ-σεραφειμ-για-δημοσιεύματα-που-αφορούν-στον-πρόεδρο-της-παε-ολυμπιακοσ-κ-μαρινάκη.html Αμήν. μεχει πιασει νευρικο με το ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ (με κεφαλαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 οσο για τους πατεροβγενοπουλους και το γιαννακοπουλαικο δεν εχω το χρονο να το αναλυσω τωρα, το βραδυ θα σου απαντησω γιατι ειναι μεγαλο θεμα Ωραία, θα περιμένω..Ναι ρε φιλε. Πρεπει να κριθει ενοχος ομως απο το δικαστήριο. Τι δεν καταλαβαινεις? Ειπα να αποδειχθει νομικα. Καταλαβε επιτέλους τι λεμε..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Να αποδειχθεί τι;; Αποδείχτηκε! Κάτσε και διάβασε να γουστάρεις! Ας πούμε το οτι μιλαει με δημοσιογράφο και του λεει τι να γραψει ειναι ποινικο αδικημα για να τιμωρηθει ο Ολυμπιακός? Το οτι λενε στην συνομιλία οτι πληρωνουν το μισο συμβόλαιο του Ελευθ δεν πρεπει να αποδειχθει οτι οντως εγινε και πραξη? Το οτι το λεει σημαίνει οτι εγινε κιολας? Αν εγω σ πω οτι θα σκοτωσω ενα παιδι στον ηλεκτρικο σημερα και με πιασουν απο την ΕΥΠ δν πρεπει να αποδειχθει αυτό?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ας πούμε το οτι μιλαει με δημοσιογράφο και του λεει τι να γραψει ειναι ποινικο αδικημα για να τιμωρηθει ο Ολυμπιακός? Το οτι λενε στην συνομιλία οτι πληρωνουν το μισο συμβόλαιο του Ελευθ δεν πρεπει να αποδειχθει οτι οντως εγινε και πραξη? Το οτι το λεει σημαίνει οτι εγινε κιολας? Αν εγω σ πω οτι θα σκοτωσω ενα παιδι στον ηλεκτρικο σημερα και με πιασουν απο την ΕΥΠ δν πρεπει να αποδειχθει αυτό? Είσαι νοήμων άνθρωπος... Συμπεριφέρσου ανάλογα.. Εισαι >13 ετών, έτσι; Δεν ειρωνεύομαι.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν ανέλαβε από το πουθενά ο Ελευθερόπουλος τον Πανιώνιο ενώ τις προηγουμενες μέρες δεν τα βρηκαν στο οικονομικό με το Δερμιτζάκη ακριβώς όπως τα λενε και τα pdf. Πρέπει να βρεθεί επιταγή του Μαρινάκη στον Ελευθερόπουλο για να αποδειχθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τι απόδειξη περιμένεις εσύ; Η συνομιλία που διάβασες δε σου φτάνει; Ναι περιμενε εσυ να τους δεις να βγαλουν την καπα της υποκρισιας απο μερικες συνομιλιες. Την γατα που νιαουριζε συνεχως επι 17 χρονια δεν την ακουγαν(εκαναν πως δεν την ακουγαν βασικα) και περιμενεις τωρα να αποδεχτουν τα αυτονοητα. Σε τι κοσμο ζεις και κάνεις τετοιες ερωτησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ας πούμε το οτι μιλαει με δημοσιογράφο και του λεει τι να γραψει ειναι ποινικο αδικημα για να τιμωρηθει ο Ολυμπιακός? Το οτι λενε στην συνομιλία οτι πληρωνουν το μισο συμβόλαιο του Ελευθ δεν πρεπει να αποδειχθει οτι οντως εγινε και πραξη? Το οτι το λεει σημαίνει οτι εγινε κιολας? Αν εγω σ πω οτι θα σκοτωσω ενα παιδι στον ηλεκτρικο σημερα και με πιασουν απο την ΕΥΠ δν πρεπει να αποδειχθει αυτό? Είσαι νοήμων άνθρωπος... Συμπεριφέρσου ανάλογα.. Εισαι >13 ετών, έτσι; Δεν ειρωνεύομαι.. Δεν ανέλαβε από το πουθενά ο Ελευθερόπουλος τον Πανιώνιο ενώ τις προηγουμενες μέρες δεν τα βρηκαν στο οικονομικό με το Δερμιτζάκη ακριβώς όπως τα λενε και τα pdf. Πρέπει να βρεθεί επιταγή του Μαρινάκη στον Ελευθερόπουλο για να αποδειχθεί?Ρε παιδια, για να κριθεί ενοχος ναι πρέπει να αποδειχθει.. Αν μιλάω για ληστεια σε μια α τραπεζα και οντως γινει, για να με πιασουν εμένα και να με κρίνουν ενοχο δν πρέπει να βρουν χρηματα ή κατι υποπτο για να μου απαγγειλουν κατηγοριες και να με κρινουν ενοχο? Δεν λεω οτι ΔΕΝ είναι ενοχος, αλλα για να κριθει και να τον κλεισουν μεσα ή οποιαδήποτε αλλη τιμωρια ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθει νομικα. Και λεω ναι είναι ενοχος για το συμβόλαιο του Ελευθ. Αλλα ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δν ευσταθει για να κριθεί ενοχος γιαυτο ας πουμε το οτι απλα ακούστηκε στο τηλ να το λεει.. Αυτό προσπαθώ να σας πω.. ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθει στη πραξη οτι εγινε. Οτι εγινε πραξη αυτο που λεει στις συνομιλίες.Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App <p>Δεν ανέλαβε από το πουθενά ο Ελευθερόπουλος τον Πανιώνιο ενώ τις προηγουμενες μέρες δεν τα βρηκαν στο οικονομικό με το Δερμιτζάκη ακριβώς όπως τα λενε και τα pdf. Πρέπει να βρεθεί επιταγή του Μαρινάκη στον Ελευθερόπουλο για να αποδειχθεί?</p> Οχι. Πρέπει να βρεθει κάτι το οποιο να δειχνει οτι οντως πληρωσε ο Μαρινακης.. Αυτο το καταλαβαινεις? Οι δικηγόροι του Μαρινακη και του καθε Μαρινακη θα πουν τι με νοιαζει εμένα οτι μια βδομάδα πριν δν τα βρήκαν στο οικονομικό? Θα πουν δωστε μ απόδειξη οτι πληρωσε ο Μαρινακης.. αν ηταν να κρίνονται έτσι μονο απο συνομιλιες θα ειχαμε ενοχους καθε μερα Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ο Βγενοπουλος και ο Πατερας για ποιο πραγμα να τιμωρηθουν? βρες μου ΕΝΑ ματς εκεινου του νταμπλ που ευνοηθηκαμε. βρες μου ΕΝΑ πεναλντι ιδιο με αυτα που περνατε εσεις επι κοκκαλη. Πεναλτυ σαν εκεινα της εποχης του Κοκκαλη δυσκολα να βρει καποιος, αλλά φυσικα και ειχατε ευνοια. Στα σπορια που λεμε ειχατε πολυ ευνοια. Οχι τοση οση εχει τωρα επι εποχης Μαρινακη ο Ολυμπιακος, αφου αυτος το εχει ξεφτιλισει ΤΕΛΕΙΩΣ μα ΤΕΛΕΙΩΣ το θεμα, αλλά ευνοια ειχατε. για τους Γιαννακοπουλους ξεχνας κατι σημαντικο περα απο την παντελη ελλειψη ενδειξεων/αποδειξεων (σε αντιθεση με κοκκαλη μαρινακη που ειναι απειρες). Τετοια παραγκα οσο ο Κοκκαλης-Μαρινακης ο Παναθηναικος δεν εχει σε καμια περιπτωση στο μπασκετ. Βεβαια την ευνοια του την ειχε οταν την χρειαζοταν. Ποιος μπορει να ξεχασει τον ημιτελικο με τον Πανιωνιο, με τα "μωρα του Ιβκοβιτς" οπου ο Πανιωνιος κοντραρε στα ισια τον Παναθηναικο μεσα στο γηπεδο αυτου και παραλιγο να τον αποκλεισει απο τον τελικο, ωσπου ο Παυλος μπουκαρε μεσα στο γηπεδο δασκαλευοντας τους διαιτητες(παιρνοντας αγκαζε απο οτι θυμαμαι τον Κορομηλα) και μετα η ταξη αποκαταστηθηκε και ο Παναθηναικος νικησε..... Ενα κυπελλο επισης με Αρη στην Κρητη οπου δεν του βγηκε του Παναθηναικου το παιχνιδι και μετα ανελαβε η διαιτησια να του το δωσει. Ποτε πηρες πρωταθλημα? Οταν εφερες Ιβκοβιτς. Εχω φιλο γαβρο μπασκετικο που επειδη εχει παιξει μπασκετ μου παραδεχεται πως ειναι αστεια οσα λετε για τη διαιτησια. Γιατι για καθε βιντεακι που ανεβαζετε στο γιουτουμπ οτι αδικηθηκατε υπαρχει αλλο ενα με παρομοιες αδικιες απο την αντιθετη μερια. Ειναι πραγματι τελειως αστειο να εξισωνει καποιος τις ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-παραγκες του ποδοσφαιρικου Ολυμπιακου των τελευταιων 17 ετων, με την διαιτητικη ευνοια που ειχε ο μπασκετικος Παναθηναικος(μεγαλη καποιες χρονιες κυριως στα τελη της δεκαετιας του 90 και στις αρχες του 2000). Αυτο δεν καταργει βεβαια το γεγονος οτι ο μπασκετικος Παναθηναικος ευνοουνταν απο αρκετα εως πολυ καποιες χρονιες, αλλά μην ισοπεδωνουμε και τα παντα. Επισης τα τελευταια αρκετα χρονια που κλαιγονται πολλοι οπαδοι του Ολυμπιακου οτι χανουν τα πρωταθληματα λογω της παραγκας του Παναθηναικου στο μπασκετ, γελανε και οι πετρες. Ρε παιδια, για να κριθεί ενοχος ναι πρέπει να αποδειχθει.. Αν μιλάω για ληστεια σε μια α τραπεζα και οντως γινει, για να με πιασουν εμένα και να με κρίνουν ενοχο δν πρέπει να βρουν χρηματα ή κατι υποπτο για να μου απαγγειλουν κατηγοριες και να με κρινουν ενοχο? Δεν λεω οτι ΔΕΝ είναι ενοχος, αλλα για να κριθει και να τον κλεισουν μεσα ή οποιαδήποτε αλλη τιμωρια ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθει νομικα. Και λεω ναι είναι ενοχος για το συμβόλαιο του Ελευθ. Αλλα ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δν ευσταθει για να κριθεί ενοχος γιαυτο ας πουμε το οτι απλα ακούστηκε στο τηλ να το λεει.. Αυτό προσπαθώ να σας πω.. ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθει στη πραξη οτι εγινε. Οτι εγινε πραξη αυτο που λεει στις συνομιλίες. Οχι. Πρέπει να βρεθει κάτι το οποιο να δειχνει οτι οντως πληρωσε ο Μαρινακης.. Αυτο το καταλαβαινεις? Οι δικηγόροι του Μαρινακη και του καθε Μαρινακη θα πουν τι με νοιαζει εμένα οτι μια βδομάδα πριν δν τα βρήκαν στο οικονομικό? Θα πουν δωστε μ απόδειξη οτι πληρωσε ο Μαρινακης.. αν ηταν να κρίνονται έτσι μονο απο συνομιλιες θα ειχαμε ενοχους καθε μερα Εχεις δικιο. Συνεχισε εσυ να μας λες οτι δεν ειναι γατα αυτο που νιαουριζει στην σκεπη επι 17 συνεχομενα ετη!! Εφοσον δεν την δουμε με τα ματια μας δεν μπορουμε να ειμαστε 100% σιγουροι οτι ειναι γατα. Συμφωνω. Μπορουμε να ειμαστε 99.9999999% σιγουροι βεβαια, επειδη την ακουμε επι 17 ετη και κανει νιαου νιαου. Και αυτο το 0.0000001% που μας λειπει για να βεβαιωθουμε, συνεχισε να το κάνεις σημαια της υπερασπισης της αγαπημενης σου ομαδας, και να το αναγαγεις σε δεν ξερουμε, σε 50-50, μπορει να ειναι ετσι μπορει ομως και οχι ισοπιθανα, ωστε να συνεχισουν να γελανε και οι πετρες. Το γελιο κανει καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια, για να κριθεί ενοχος ναι πρέπει να αποδειχθει.. Αν μιλάω για ληστεια σε μια α τραπεζα και οντως γινει, για να με πιασουν εμένα και να με κρίνουν ενοχο δν πρέπει να βρουν χρηματα ή κατι υποπτο για να μου απαγγειλουν κατηγοριες και να με κρινουν ενοχο? Δεν λεω οτι ΔΕΝ είναι ενοχος, αλλα για να κριθει και να τον κλεισουν μεσα ή οποιαδήποτε αλλη τιμωρια ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθει νομικα. Και λεω ναι είναι ενοχος για το συμβόλαιο του Ελευθ. Αλλα ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δν ευσταθει για να κριθεί ενοχος γιαυτο ας πουμε το οτι απλα ακούστηκε στο τηλ να το λεει.. Αυτό προσπαθώ να σας πω.. ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθει στη πραξη οτι εγινε. Οτι εγινε πραξη αυτο που λεει στις συνομιλίες.Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Οχι. Πρέπει να βρεθει κάτι το οποιο να δειχνει οτι οντως πληρωσε ο Μαρινακης.. Αυτο το καταλαβαινεις? Οι δικηγόροι του Μαρινακη και του καθε Μαρινακη θα πουν τι με νοιαζει εμένα οτι μια βδομάδα πριν δν τα βρήκαν στο οικονομικό? Θα πουν δωστε μ απόδειξη οτι πληρωσε ο Μαρινακης.. αν ηταν να κρίνονται έτσι μονο απο συνομιλιες θα ειχαμε ενοχους καθε μερα Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Οκ κατάλαβα Και να βρεθεί απόδειξη της πληρωμής θα μας πεις μετά είναι πλημμέλημα (που μπορει και ποινικά να είναι δεν ξέρω), σιγά μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός που έτσι και αλλιώς θα έπαιρνε το πρωτάθλημα γιατί ο Μαρινάκης ήθελε να πρωοθήσει τον Ελευθερόπουλο. Και σιγά μην τιμωρηθεί η ομάδα που ήθελε να ανέβει ο Εθνικός Γαζώρου, σιγά μην τιμωρηθεί που έβγαζε τις αποφάσεις των επιτροπών πριν συνεδριασουν, σιγα μην τιμωρηθεί που διαλεγε ποιος διατητης θα παίξει που Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό και τον προεδρο το λέει και ο Αγιος Πειραιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Έτσι θα σας αγαπάει και τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός αγαπούλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Έτσι θα σας αγαπάει και τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός αγαπούλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Έ πόσοι είναι εκεί μέσα ? κάπου τόσοι είστε που κλαίγεστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εν τω μεταξύ αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στα "αίσχη" που έγιναν στην Ιταλία στο Calciopoli σε σχέση με αυτά που ακούγονται στις δικές μας κασσέτες... http://calcioitaliascandal.blogspot.gr/2006/05/wiretaps.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εχεις δικιο. Συνεχισε εσυ να μας λες οτι δεν ειναι γατα αυτο που νιαουριζει στην σκεπη επι 17 συνεχομενα ετη!! Εφοσον δεν την δουμε με τα ματια μας δεν μπορουμε να ειμαστε 100% σιγουροι οτι ειναι γατα. Συμφωνω. Μπορουμε να ειμαστε 99.9999999% σιγουροι βεβαια, επειδη την ακουμε επι 17 ετη και κανει νιαου νιαου. Και αυτο το 0.0000001% που μας λειπει για να βεβαιωθουμε, συνεχισε να το κάνεις σημαια της υπερασπισης της αγαπημενης σου ομαδας, και να το αναγαγεις σε δεν ξερουμε, σε 50-50, μπορει να ειναι ετσι μπορει ομως και οχι ισοπιθανα, ωστε να συνεχισουν να γελανε και οι πετρες. Το γελιο κανει καλο. Σου ειπα εγω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Σου ειπα οτι ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ο ΟΣΦΠ ή ο Μαρινακης αυτο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ νομικα. Γκεγκε? Δεν γινεται να τιμωρησουν καποιον ρε φιλε αν δεν αποδειχθει αυτο ή αν δεν το ομολογησει ο ιδιος.Τι δεν καταλαβαινετε απο αυτο? Εδω ο Ψωμιαδης που εκλεψε τοσα εκ ευρω,επειδη δεν βρεθηκε ουτε 1 ευρω σε κανεναν λογαριασμο του ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΟΜΙΚΑ να τον κρινουν ενοχο.Τι δεν καταλαβαινετε απο αυτο? Ενα απλο παραδειγμα μπας και το καταλαβετε τι εννοω. Μιλαω εγω με εναν φιλο μου και του λεω,κοιτα ρε,εχω κανονισει με 2 ατομα να κανουμε ληστεια στην Τραπεζα Πειραιως την Παρασκευη και συζηταμε περι αυτου.Την ιδια ωρα, η ΕΥΠ με μαγνητοφωνει να στο πω ετσι και την Παρασκευη γινεται οντως ληστεια στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ τραπεζα αλλα ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. Θα ερθουν,και θα με κατηγορησουν για ληστεια με βαση τις συνομιλιες κτλ.. Για να με κλεισουν φυλακη ομως ή να με τιμωρησουν ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι ειμαι οντως εγω αλλιως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝΟΧΟ.Κατανοητο αυτο? Υ.Γ Οσο για το μπασκετ,ειναι λογικο να μην γινεται συγκριση διοτι εκει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ οσα στο Ελλ. Πρωταθλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα