Προς το περιεχόμενο

Μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν αποδειχθεί νομικα οτι υπαρχει στημενο παιχνιδι με δωροδοκία οπως εγινε και με την Γιουβεντους, τοτε να πληρωσει και ο Ολυμπιακός και ο Καθε Μαρινακης.. Απο εκει και περα ομως, οπως ξανα ειπαμε, καλο θα ειναι να περιμένουμε να δουμε τι θα γινει, γτ το να ειναι μονος του Ο Μαρινακης σε ολο αυτο δν παιζει.. Εμπλεκόμενοι θα ειναι και αλλοι οπως ηταν το 11 ο Πατερας γιαυτο ας περιμένουμε

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Το να επιλέγει και να πληρώνει ο Μαρινάκης τον προπονητή αλλών ομάδων, να διαλέγει ποιος διαιτητής θα παίξει που, να προαποφασίζει για τις αποφάσεις επιτροπών μετράνε σαν στημένα ή πρέπει να βρεθεί και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό?

Το ποινικό κομμάτι είναι άσχετο με το αθλητικό. Το να πληρώνει ο Μαρινάκης τους προπονητές και τους παίκτες άλλων ομάδων ποινικά μπορεί να είναι απλή παραβασούλα. Αθλητικά όμως?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οταν αποδειχθεί νομικα οτι υπαρχει στημενο παιχνιδι με δωροδοκία οπως εγινε και με την Γιουβεντους, τοτε να πληρωσει και ο Ολυμπιακός και ο Καθε Μαρινακης.. Απο εκει και περα ομως, οπως ξανα ειπαμε, καλο θα ειναι να περιμένουμε να δουμε τι θα γινει, γτ το να ειναι μονος του Ο Μαρινακης σε ολο αυτο δν παιζει.. Εμπλεκόμενοι θα ειναι και αλλοι οπως ηταν το 11 ο Πατερας γιαυτο ας περιμένουμε

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Τι απόδειξη περιμένεις εσύ; Η συνομιλία που διάβασες δε σου φτάνει;

εγγραφα και συνομιλιες υπηρχανε  και παλλιοτερα επι εποχη  πατερα και βγενοπουλου ,ειχε αναφερθει κατι σχετικα με πλυντηρια και μπουγαδες  , επισης ειχανε βγει και στοιχηματα παρανομα στην φορα απο μαλαισια μερια .δεν ειδα την ιδια ευαισθησια  

η μαφια ειναι αλυσιδα  ,και θα πρεπει να μπουνε ολοι μεσα  ,αν θελουμε να λεμε  οτι υπαρχει δικαιοσυνη .

το εχω γραψει πως αν πραγματικα ισχυσουν οι νομοι για ολους ανεξαιρετως ,ας ξεκινησει  η καθαρση απο την ομαδα μου αλλα να μην σταματησεις μονο στον μαρινακη , ολοι εμπλεκονται  .καθε μερα διαβαζουμε για στημενα και υποπτα ματς  που δεν εμπλεκεται μονο ο ολυμπιακος φυσικα

και μην ξεχνας  οτι ολα αυτα  βγηκαν στην δημοσιοτητα  απο το καναλι του αλαφουζου, που σε καμια περιπτωση δεν τα θεωρω ψευδη ,αλλα υπαρχουν και αλλες συνομιλιες  η συνομοσιες με  αντιπαλα και αδελφα σωματεια .

εσυ μπορει να παρακολουθεις  ποδοσφαιρο απο εποχη κοκκαλη αλλα  εγω εγινα ολυμπιακος απο τα πετρινα χρονια ,τοτε που το ποδοσφαιρο ηταν ''αγγελικα πλασμενο''.τοτε  που σκαγε ο καπετανιος στα γηπεδα με τα κουμπουρια .

Πέτρινα χρόνια επειδή δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός; Δηλαδή κάθε χρονιά που δεν το παίρνει ο οσφπ είναι πέτρινη; Δεν σου ακούγεται λίγο κάπως αυτό;;;

Θεωρείς δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ (για τους άλλους δε μπαίνω καν στον κόπο) στήσανε παιχνίδια, επηρεάσανε διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές υπέρ τους;;; Αν ναι, γιατί το θεωρείς; Επειδή δε μπορείς να δεχτείς ότι μόνο ο ολυμπιακός είναι κακός; Αποδείξεις πάντως δεν έχεις...

Έχω ακούσει για τα κουμπούρια του καπετάνιου αλλά δε μπορώ να παραβλέψω το ότι πήρε πρωτάθλημα ακόμα και η λάρισσα τότε!

• Like 1

Αλληλενδετα ειναι. Δεν μπορεις να ξεχωρισεις το ενα απο το αλλο.

αν αυτο δεν ειναι κομπλεξ τοτε τι ειναι ; ολοι ειναι μπλεγμενοι  παλλιοτερα ειχε ακουστει και ο πατερας σε συνομιλιες  .εκει υπηρχε δικαιοσυνη; οταν θα απαιτεις εξυγιανση να τα βαζεις ολα κατω  

Εγω θεωρω υποκριτικες τις ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ σας!

Σας λενε εκλεψες και εσεις ανταπαντατε ναι αλλά εκλεψε και ο γειτονας.

Και για να μην το κουραζουμε, τα τελευταια 17 χρονια εχετε κλεψει εσεις 50000^5(κυριολεκτικα) πιο πολλες φορες παραπανω απο ολους ΜΑΖΙ. Ας επικεντρωθουμε σε αυτο λοιπον. Να πιασουμε και τους μικροκλεφτες βεβαια αλλά το τσουβαλιασμα(εξισωση μικροκλεφτη των 10 ευρω με αρχιμαφιοζο των 80000000000 ευρω) δεν θα περασει.

ειτε  1000 ευρω κλεψει καποιος ειτε εκατομμυρια  ειναι το ιδιο κλεφτης με τον αλλον που φαγε τα πολλα

Δεν ειναι κομπλεξ. Αστα αυτα!

Οταν παιξω 500 παιχνιδια ταβλι εναντιον καποιου συγκεκριμενου και ο διαιτητης χωρις λογο στο 80% των ζαριων που εφερα μου τις αλλαζει ωστε να ευνοησει τον συγκεκριμενο αντιπαλο, τοτε εαν 17 χρονια χανω, εστω και αν ο αντιπαλος αν ειναι καλυτερος, ΔΕΝ εχω κομπλεξ εαν διαμαρτυρομαι για τον διαιτητη. ΔΙΚΙΟ εχω.

θυμασαι ποσα χρονια ειχα να κερδισω στην τουμπα;;; 23 ολοκληρα χρονια ..τοτε η διαιτησια  πριν το 96 υποθετω πως ηταν αμεροληπτη ,και τα οποια λαθη γινοταν τοτε εις βαρος του ολυμπιακου ηταν απλα ανθρωπινα λαθη ;

Εισαι καλα?

Αφου αυτη ειναι η επικαιροτητα, αυτα συμβαινουν ΤΩΡΑ, αυτες οι υποκλοπες και πληροφοριες διαδωθηκαν τωρα, ο Ολυμπιακος ΤΩΡΑ ειναι ο δυναστης που ευνοειται σκανδαλωδως, με τι θα ασχοληθουμε? Με τον Βαρδινογιαννη του 1993??

υπηρχαν και συνομιλιες με τον πατερα  σχετικα με μπουγαδες ..

Και ποιος σου ειπε οτι θελουν να χτισουν δικη τους?

Ξερεις τι κανεις? ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ενα πραγμα για καποιον και ριχνεις ευθυνες/δηλητηριο για αυτο που υποθετεις οτι θα κανει!

ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ!

Επειδη δεν εχεις επιχειρηματα υποθετεις καποια πραγματα και σχολιαζεις συμφωνα με αυτα!

ΤΡΑΓΙΚΟ! ΕΛΕΟΣ!

Λες, εαν πεσει η δεδομενη παραγκα του Ολυμπιακου, ο Παναθηναικος πχ, ΘΑ χτισει δικη του παραγκα και ΘΑ παρει πχ 3 πρωταθληματα αδικα. Αρα καταπτυστος ο Παναθηναικος. ΟΜΩΣ ολα αυτα βασιζονται στην ΑΣΤΗΡΙΧΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ! Οτι ΘΑ κανει νεα παραγκα κλπ.

Και ολα αυτα γιατι?

Γιατι θελεις να ΥΠΕΚΦΥΓΕΙΣ του ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ που ισχυει οτι ο Ολυμπιακος αυτη τη στιγμη εχει δικη του παραγκα! ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Και θελεις με καποιον τροπο να το δικαιολογησεις ολο αυτο, υπεκφευγοντας μαλιστα, και ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΣ πραγματα οτι θελουν να γκρεμισουν την παραγκα ωστε να κανουν δικη τους. Ποιος σου το ειπε αυτο?

Φυσικα και δεν μπορουμε να το θεωρησουμε δεδομενο!

Δεδομενο ειναι ενα. Οτι ο Ολυμπιακος εχει παραγκα και ευνοειται σκανδαλωδως τοσα και τοσα χρονια!

Τα άλλα ειναι υποθεσεις ΣΟΥ και δεν ειναι αληθινα επιχειρηματα.

η ιστορια μας εχει δειξει οτι η παργκα παντα υπηρχε  ,αλλοτε με τον καπετανιο . αλλες φορες με μελισσανιδη και τωρα βρισκεται στην ιδιοκτησια του μαρινακη ...παντα υπηρχανε  λαμογια και παντα θα υπαρχουν ,γιδοπουλοι ,κοσκωταδες  ,ψωμιαδηδες ,μπεοι ,μελισσανηδηδες,μπατατουδηδες και οσο ζει και βασιλευει η ατιμωρισια και η επιλεκτικη μνημη εναντιον μιας ομαδας δεν προκειται ποτε να υπαρξει καθαρση .

Ο Καπετάνιος πήρε ελάχιστα πρωταθλήματα. Άσε που εσείς πρέπει να τους χρεωθείτε, μεγαλο-ευεργέτες του γάβρου είναι οι άνθρωποι.

Μια ομάδα έχετε μπαστακωθεί 18 χρόνια εις βάρος όλων των άλλων, αποδεδειγμένα πια. Πριν τα 18 αυτά άλλαζε χέρια το πρωτάθλημα.

• Like 1

επιλεκτικη μνημη εναντιον μιας ομαδας?

ποια ηταν η παραγκα του καπετανιου τα 6 πρωταθληματα σε 18 χρονια? Δηλαδη αν δεν ειχε παραγκα ποσα θα ηταν λογικο να παρει ολοκληρος Παναθηναικος σε 18 χρονια?

παραγκα μελισσανιδη? τα ΤΡΙΑ πρωταθληματα?

λαμογια ηταν αυτοι και οι δυο κ οντως πολλα λαμογια εχουν μπλεξει με τη μπαλα.

ΤΑ ΑΙΣΧΗ του γαβρου ομως ΚΑΝΕΙΣ.

Αν εχετε λιγη τσιπα προσθεστε και κοκκαλη στη σουμα κ πειτε πως εχετε αηδιασει να γινει σοβαρη κουβεντα.

ΥΓ. Σιχαινομαι Δημητρη Γιαννακοπουλο. Παραγκα δεν εχει φτιαξει φυσικα, γιατι πολυ απλα στο μπασκετ δεν υπαρχει ο μποναμας του τσαμπιονς λιγκ αλλα τον σιχαινομαι ως χαρακτηρα κ το χω κοψει τελειως απο τοτε που κανε στην ακρη ο τεραστιος ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

βεβαια με ολη αυτη την αηδια που εχει μπολιασει μεσα μου λογω κοκκαλη και μαρινακη, συν την αηδια ολυμπιακους να πανυγηριζουν στημενους τιτλους απο διαπλεκομενους μεγαλοαπατεωνες, δεν μπορω να αντισταθω και να μην πω ενα "καλα σας κανει" και σας ξεφτιλιζει επικοινωνιακα (γιατι ΜΟΝΟ αυτο κανει)

• Like 3

Υπάρχει περιπτωση να πεσει καμια κατηγορία να παίξω κάνα ντέρμπι ενα χρονο νωρίτερα;

Εμένα δεν με ενδιαφέρει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο... Με ενδιαφέρει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι ειλικρινής κ περιμένω τα σπουδαία κ σύντομα να καραγουσταρω!!!

Κρατα μικρό καλάθι...ένοχοι κρίνονται με κάτι αστείες τιμωρίες, βλέπε ψωμιάδης Θωμας μητρόπουλος κτλ...

Αντε σου λέω εγώ να του απαγορευτεί να έχει ΠΑΕ(π.χ. Μπέος), θα βάλει το γιο του μπροστά.

Τι απόδειξη περιμένεις εσύ; Η συνομιλία που διάβασες δε σου φτάνει;

Πέτρινα χρόνια επειδή δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός; Δηλαδή κάθε χρονιά που δεν το παίρνει ο οσφπ είναι πέτρινη; Δεν σου ακούγεται λίγο κάπως αυτό;;;

Θεωρείς δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ (για τους άλλους δε μπαίνω καν στον κόπο) στήσανε παιχνίδια, επηρεάσανε διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές υπέρ τους;;; Αν ναι, γιατί το θεωρείς; Επειδή δε μπορείς να δεχτείς ότι μόνο ο ολυμπιακός είναι κακός; Αποδείξεις πάντως δεν έχεις...

Έχω ακούσει για τα κουμπούρια του καπετάνιου αλλά δε μπορώ να παραβλέψω το ότι πήρε πρωτάθλημα ακόμα και η λάρισσα τότε!

απο το 1986 ειχαμε να παρουμε  πρωταθλημα  και συνολικα 10 χρονια . 

και επειδη εχεις και φωτο τον τονι μοντανα  που ειναι η αγαπημενη μου ταινια θα χρησιμοποιησω  μια φραση που ειχε πει στην ταινια: 

«Τι κοιτάτε; Χρειάζεστε ανθρώπους σαν εμένα. Χρειάζεστε ανθρώπους σαν εμένα, για να μπορείτε να δείχνετε με το δάχτυλο και να λέτε: Να ο κακός! Ξέρετε να κρύβεστε και να λέτε ψέματα».

ολα ειναι αλυσιδα  ,η παραγκα ειναι ελενγχομενη  και παντα αλλαζε χερια και σιγουρα η παραγκα δεν ξεκινησε απο τον ολυμπιακο  οσο κατηγορειται μονο τον ολυμπιακο για ολα τα κακα που συμβαινουν στον χωρο του ποδοσφαιρου . αλλο τοσο θα ειναι υποκριτικη αυτη η ευαισθησια σας για καθαρση 

Εννοειται πως πρεπει να κρατησουμε μικρο καλαθι. Βασικα οχι μονο μικρο καλαθι, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Μονη ευχαριστιση η αποδειξη ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Ασχετως αν αυτες οι αποδειξεις θα αποκτησουν υποσταση στη γυναικεια πτερυγα του Κορυδαλλου.

Και δε θα γινει τιποτα γιατι οπως διαβαζουμε στις συνομιλιες μεχρι και εισαγγελεις θελουν να τον γνωρισουν να του εκφρασουν τη συμπαθεια τους. Τι δικαστικους παιζει στα δαχτυλα του, τι τραπεζικους τι δημοσιογραφους. 

Ιεροδουλες των χρηματων ολοι. Και ο χοντρος εχει πολυ χρημα. Σε μια χωρα που ευνοημενοι ηταν ειναι και θα ειναι οι λυκοι (τα λαμογια) και οχι τα προβατα (οι τιμιοι)

ΥΓ. Σιχαινομαι Δημητρη Γιαννακοπουλο. Παραγκα δεν εχει φτιαξει φυσικα, γιατι πολυ απλα στο μπασκετ δεν υπαρχει ο μποναμας του τσαμπιονς λιγκ αλλα τον σιχαινομαι ως χαρακτηρα κ το χω κοψει τελειως απο τοτε που κανε στην ακρη ο τεραστιος ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

βεβαια με ολη αυτη την αηδια που εχει μπολιασει μεσα μου λογω κοκκαλη και μαρινακη, συν την αηδια ολυμπιακους να πανυγηριζουν στημενους τιτλους απο διαπλεκομενους μεγαλοαπατεωνες, δεν μπορω να αντισταθω και να μην πω ενα "καλα σας κανει" και σας ξεφτιλιζει επικοινωνιακα (γιατι ΜΟΝΟ αυτο κανει)

θα σταθω  στης 2  προτασεις σου μονο ...οκ δεχομαι οτι πιστευεις  οτι στο μπασκετ ειναι απολυτως φυσιολογικα  ,αλλα 15 χρονια ειχαμε να κατακτησουμε τιτλο στο μπασκετ  ,παρ ολο που οι αγγελοπουλοι δινανε εξωφρενικα ποσα  για τα δεσομενα του ευρωπαικου μπασκετ , αυτο ποσο λογικο ειναι ;; παω με την δικη σας λογικη που αναφερεται για τα συνεχομενα πρωταθληματα.

υπαρχουν υγιεις ολυμπιακοι που απαιτουμε  την τιμωρια του μαρινακη ,και αν η εξυγιανση πρεπει να ξεκινησει απο εμας ας γινει ετσι ..

εσυ που εχεις περισσοτερη τσιπα απο εμας  του ολυμπιακους υποθετω πως δεν θελεις να τιμωρηθουνε πατερες βγενοπουλοι και ολοκληρη η οικογενεια γιαννακοπουλου;

απο το 1986 ειχαμε να παρουμε  πρωταθλημα  και συνολικα 10 χρονια . 

και επειδη εχεις και φωτο τον τονι μοντανα  που ειναι η αγαπημενη μου ταινια θα χρησιμοποιησω  μια φραση που ειχε πει στην ταινια: 

«Τι κοιτάτε; Χρειάζεστε ανθρώπους σαν εμένα. Χρειάζεστε ανθρώπους σαν εμένα, για να μπορείτε να δείχνετε με το δάχτυλο και να λέτε: Να ο κακός! Ξέρετε να κρύβεστε και να λέτε ψέματα».

ολα ειναι αλυσιδα  ,η παραγκα ειναι ελενγχομενη  και παντα αλλαζε χερια και σιγουρα η παραγκα δεν ξεκινησε απο τον ολυμπιακο  οσο κατηγορειται μονο τον ολυμπιακο για ολα τα κακα που συμβαινουν στον χωρο του ποδοσφαιρου . αλλο τοσο θα ειναι υποκριτικη αυτη η ευαισθησια σας για καθαρση 

Το να κάνει 10 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα ο ολυμπιακός συνιστά πέτρινα χρόνια. Το να παίρνει 20 χρόνια με ελάχιστες εξαιρέσεις το πρωτάθλημα ο ολυμπιακός δεν είναι πέτρινα χρόνια; Λογικά δες το, χωρίς συναίσθημα, δεν σου ακούγεται περίεργο;

Επίσης όσο νομίζεις ότι πρόβλημά μου είναι ότι η παράγκα είναι κόκκινη και όχι ότι υπάρχει δε θα συνεννοηθούμε...

Να το πω μία τελευταία φορά:

Δεν θέλω να γίνει άλλος Μαρινάκης στην θέση του Μαρινάκης, ούτε να γίνει η ομάδα μου ή άλλη ομάδα μίασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο ολυμπιακός. Θέλω ξεκάθαρο 50-50, σε όλους και όλα.

Και φυσικά παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Αυτό είναι όνειρο απατηλό, οπότε ας πετύχουμε το 50-50 και βλέπουμε

ps: επειδή όλη την ώρα λες για βγενόπουλους, πατέρες, γιαννακόπουλους, παίζει να βρεις τίποτα πρόχειρο εναντίον τους;

ο Βγενοπουλος και ο Πατερας για ποιο πραγμα να τιμωρηθουν? βρες μου ΕΝΑ ματς εκεινου του νταμπλ που ευνοηθηκαμε. βρες μου ΕΝΑ πεναλντι ιδιο με αυτα που περνατε εσεις επι κοκκαλη. 

για τους Γιαννακοπουλους ξεχνας κατι σημαντικο περα απο την παντελη ελλειψη ενδειξεων/αποδειξεων (σε αντιθεση με κοκκαλη μαρινακη που ειναι απειρες). Πως ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ εβαζαν λεφτα και πως ΑΥΤΟΙ ειχαν φερει τον καλυτερο προπονητη στην ευρωπη.

Ποτε πηρες πρωταθλημα? Οταν εφερες Ιβκοβιτς. Εχω φιλο γαβρο μπασκετικο που επειδη εχει παιξει μπασκετ μου παραδεχεται πως ειναι αστεια οσα λετε για τη διαιτησια. Γιατι για καθε βιντεακι που ανεβαζετε στο γιουτουμπ οτι αδικηθηκατε υπαρχει αλλο ενα με παρομοιες αδικιες απο την αντιθετη μερια. Και αυτο γιατι η διαιτησια στο μπασκετ ειναι 10 φορες πιο δυσκολη απο αυτη του ποδοσφαιρου. Και ξερει τι μου λεει? Αν ειναι μαγκες οι αφοι τζιγγερ, ας χρυσοπληρωσουν τον Ζοτς. Και τοτε θα δεις ποσο ευκολα θα κανεις ΕΣΥ αυτοκρατορια. Σε Ελλαδα και Ευρωπη. 

και να μη σταθεις σε αυτες τις προτασεις μονο.

θελω να μου απαντησεις. Αν ΔΕΝ ειχαμε παραγκα επι καπετανιου, ΠΟΣΑ πρωταθληματα ηταν λογικο να παρει ολοκληρος Παναθηναικος σε 18 χρονια? 

• Like 1

ο Βγενοπουλος και ο Πατερας για ποιο πραγμα να τιμωρηθουν? βρες μου ΕΝΑ ματς εκεινου του νταμπλ που ευνοηθηκαμε. βρες μου ΕΝΑ πεναλντι ιδιο με αυτα που περνατε εσεις επι κοκκαλη. 

Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου...

Εδώ το πήρες το πρωτάθλημα. Με διπλό εκεί το σήκωνε ο ΠΑΟΚ!

Penalty ίδιο με τα Κοκκάλια, ας είμαστε λογικοί, δε παίρνεις. Κανείς δε παίρνει... Ένας ήταν ο τζόλε! Τι να κάνει αυτή η ψυχή...

Το να κάνει 10 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα ο ολυμπιακός συνιστά πέτρινα χρόνια. Το να παίρνει 20 χρόνια με ελάχιστες εξαιρέσεις το πρωτάθλημα ο ολυμπιακός δεν είναι πέτρινα χρόνια; Λογικά δες το, χωρίς συναίσθημα, δεν σου ακούγεται περίεργο;

Επίσης όσο νομίζεις ότι πρόβλημά μου είναι ότι η παράγκα είναι κόκκινη και όχι ότι υπάρχει δε θα συνεννοηθούμε...

Να το πω μία τελευταία φορά:

Δεν θέλω να γίνει άλλος Μαρινάκης στην θέση του Μαρινάκης, ούτε να γίνει η ομάδα μου ή άλλη ομάδα μίασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο ολυμπιακός. Θέλω ξεκάθαρο 50-50, σε όλους και όλα.

Και φυσικά παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Αυτό είναι όνειρο απατηλό, οπότε ας πετύχουμε το 50-50 και βλέπουμε

ps: επειδή όλη την ώρα λες για βγενόπουλους, πατέρες, γιαννακόπουλους, παίζει να βρεις τίποτα πρόχειρο εναντίον τους;

μα δεν εχω αναφερει πουθενα  οτι δεν υπαρχει παραγκα τωρα , φυσικα και υπαρχει εγληματικη οργανωση  μου λυμαινει το ποδοσφαιρο ,και κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι υπευθυνος ειναι ο μαρινακης..

αυτο πιστευω και αυτο πιστευα απο τοτε που μας ανελαβε ,στο φορουμ του ολυμπιακου κινδυνευω να χαρακτηριστω και παναθηναικος

κακα τα ψεματα τα 3 τελευταια χρονια τα πραγματα εχουν ξεφυγει και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα  ,΄ναι θα υπαρξει τιμωρια  για ολους τους εμπλεκομενους , που δεν ειμαι τοσο αφελεις  να πιστευω να  πως ειναι μονο ο μαρινακης  και δεν εμπλεκονται μονο ατομα απο τον αθλητικο χωρο ,οποτε συμφωνουμε  στο να τιμωρηθουνε ΟΛΟΙ.

οσο για τους πατεροβγενοπουλους και το γιαννακοπουλαικο δεν εχω το χρονο να το αναλυσω  τωρα,  το βραδυ θα σου απαντησω γιατι ειναι μεγαλο θεμα  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...