Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αν σου τα παραθέσω όλα αυτά και παραπάνω, θα παραδεχτείς πως είσαι βλαξ και άβουλο ον; Αν εχεις παραδεχτει οτι οντως στο μπασκετ δεν ηταν/ειναι καθαρα,οτι και εσυ ησουν στις λαμογιες στο ποδοσφαιρο καποτε πρωτο βιολι κτλ,τοτε να παραδεχτω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι σε παρεξηγησα..
firewalker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Είσαι στο insomnia έναν μήνα και αρχίζεις και τσουβαλίαζεις. Και για ποιον λόγο; Για να υποστηρίξεις μια εταιρία. Που θα έπρεπε να παρακαλάς να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν και να την στείλουν αδιάβαστη.
Sred Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ειναι στο μπασκετ καθαρα ολα? 'ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Εχεις παρει και εκει πρωταθληματα παραγκισια? Τι μνμ σου να μου παραθεσεις? Που μας λετε ολοι οτι και καλα δεν υποστηριζετε τον Τρακη και τις τακτικες του και τον κραζετε ενω εμεις αποθεωνουμε Βαγγελα? Ελα μου ντε ομως που το κανετε αλλα με αγωνιστικα κριτηρια..Αλλο το ενα αλλο το αλλο.. Και τι μνμ να μου παραθεσεις? Να μου δειξεις τι? Που διαφωνεις με καποιον Παναθηναικο οταν εκεινος λεει οτι ειναι πεναλτι και εσυ του λες "ας μην γινομαστε γαυροι,,μπορει να μην ηταν"? Ή μηπως μνμ σου που λεει οτι εσυ εχεις αποδεχτει οτι δεν ηταν καθαρη ουτε η ομαδα σου καποτε κτλ? 2 βολες στον Δ.Δ για αυτα που γραφεις.
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Είσαι στο insomnia έναν μήνα και αρχίζεις και τσουβαλίαζεις. Και για ποιον λόγο; Για να υποστηρίξεις μια εταιρία. Που θα έπρεπε να παρακαλάς να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν και να την στείλουν αδιάβαστη. Με βαση οτι βλεπω οσο διαστημα ειμαι λεω.Οσο για το υποστηριζω μια εταιρια,υποστηριζω τον Ολυμπιακο.. Με την λογικη σου να σταματησουμε να υποστηριζουμε τις ομαδες μας επειδη ειναι εταιριες και εταιριες που τρωνε και βγαζουν λεφτα με δολιους τροπους.. Και κατι ακομα,εχω πει μακαρι να βγουν ολα μα ολα στη φορα και να πεσω κατηγορια κτλ κτλ,αλλα ΞΕΡΩ οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει κατι τετοιο..Αλλο το ενα και αλλο το αλλο
Sred Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Είσαι στο insomnia έναν μήνα και αρχίζεις και τσουβαλίαζεις. Και για ποιον λόγο; Για να υποστηρίξεις μια εταιρία. Που θα έπρεπε να παρακαλάς να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν και να την στείλουν αδιάβαστη. Ενω εσυ ο παλιουρας του ινσομνια κανεις τον συνηγορο στον αγωνα κατα της ντροπιαστικης ομαδας του κατηγορουμενου προεδρου… Οτι να ναι εδω μεσα λεμε….
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα