RubyRubyRuby Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μα αυτο ειναι το προβλημα των wp. Η Apple σου πουλαει ακριβως αυτο που χρειαζεται το κινητο ωστε να ειναι ταχυτατο ασχετα με το τι επεξεργαστη εχει και ποση μνημη κλπ. Η MS σου πουλαει specs ΧΩΡΙΣ να τα χρειαζεσαι απλα και μονο για να ανεβασει την τιμη. Στο android, οι εταιριες, εχουν λογο να πουλανε specs. Αυτο ποσο ταχυτερο θα ειναι απο ενα 520? 0.1 sec? Και γι'αυτο το κοστολογει 5 φορες πανω? ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΠΕΚΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ???? χααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Από τα καλυτερα αστεια που ακουσα τελευταια. Ωραιος οο κακος ο λυκος. Φυσικα δεν μπορει να μιλας σοβαρα. Αν μιλας σοβαρα τοτε εγω δεν μπορω να μιλησω σοβαρα.
Retromaniac Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η τιμή 507 ευρώ εξαφανίστηκε από το σκρουτζ χθες το βράδυ. Έμεινε μόνο η 578. Παίζει να ήταν λάθος;
mad_apo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οσο και να μου αρεσεουν τα WP ειναι ΤΟΣΟ μαπα το store τους που δεν θα παρω Microsoft. Βλεπουμε τι θα γινει με τα WP 9 οταν και αμα βγουν με το καλο (γιατι αν αληθευουν κατι με microsoft και τροποποιημενη εκδοση android βλεπω να γελανε ολοι). Καλημερα guys.
johnieXoX Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 λες και ενδιαφέρει όσους έχουν συσκευάρες android τι κάνουν οι wp συσκευές. δεν έχεις συσκευάρα android εε? 1
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 @mad_apο Για πες μας και εμας τι σου λεπει μέσα από 300.000 εφαρμογές. Σοβαρά ρωτάω
desosav Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οσο και να μου αρεσεουν τα WP ειναι ΤΟΣΟ μαπα το store τους που δεν θα παρω Microsoft. Βλεπουμε τι θα γινει με τα WP 9 οταν και αμα βγουν με το καλο (γιατι αν αληθευουν κατι με microsoft και τροποποιημενη εκδοση android βλεπω να γελανε ολοι). Καλημερα guys. τι κανεις στο store Και ειναι μαπα? είναι σαν να λες πως ειναι μαπα ο καφες και δεν θα ξαναπιεις καφε στην ταδε καφετερια? δεν βρισκεις εφαρμογες? βρισκεις λάθος εφαρμογες? δεν σου αρέσει το Layout? έχει λίγες εφαρμογές? αν δεν σου αρεσει το layout εχεις δει στα 8.1 πως είναι? σου αρέσει? αν έχιε λίγες εφαρμογές μπορεις να μας πεις ενδεικτικα κάποιες που απουσιάζουν ή κάποιο είδος εφαρμογής που δεν μπορείς να βρεις πχ εφαρμογη για συνταγες μαγειρικης ?
ektor7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αφηστε τον ανθρωπο,που θα του κανετε ανακριση γιατι δε τον ικανοποιει αυτη τη στιγμη το store των wp.Ειναι αναγκες και γουστα,τελος. Το θεμα ειναι οτι αν φυγει απο τα wp,δε θα ειναι σε θεση να κρινει αν εχει βελτιωθει ή οχι η κατασταση με βαση τις αναγκες του.Αλλα και παλι δεν ειναι κατι που θα πρεπει να αποσχολει κανενα,εκτος απο τον ιδιο!
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 δεν έχεις συσκευάρα android εε? Δεν έχεις καταλάβει οτι δεν έχω πρόβλημα με τα wp αλλά με τους χρήστες τους που τα παρουσιάζουν όλα ιδανικά και διαφορετικά απ ο,τι είναι στην πραγματικότητα. Φαίνεται άλλωστε από τις απαντήσεις που δίνουν όπως παραπάνω και κυρίως από όσα γράφουν στο τοπικ του κάθε κινητού σε άλλο forum που δεν είναι τελικά όλα τόσο ρόδινα όσο τα παρουσιάζουν στις δημόσιες συζητήσεις.
ektor7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Grey Warden, on 10 Jul 2014 - 4:24 PM, said:Δεν έχεις καταλάβει οτι δεν έχω πρόβλημα με τα wp αλλά με τους χρήστες τους που τα παρουσιάζουν όλα ιδανικά και διαφορετικά απ ο,τι είναι στην πραγματικότητα. Φαίνεται άλλωστε από τις απαντήσεις που δίνουν όπως παραπάνω και κυρίως από όσα γράφουν στο τοπικ του κάθε κινητού σε άλλο forum που δεν είναι τελικά όλα τόσο ρόδινα όσο τα παρουσιάζουν στις δημόσιες συζητήσεις. Κοιτα συμπτωση.Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Δε με χαλα το android σαν λογισμικο,αλλα οι χρηστες του και πως την εχουν "ψωνησει" και το παρουσιαζουν ως το υπερτατο λογισμικο,επειδη κανει 2-3 πραγματα παραπανω και επειδη γεμισε η αγορα με κινεζιες των 50-100ευρο στα tablets και την samsung να εχει γεμισει την αγορα με 1000 μοντελα και ολο τον κοσμο διαφημηστικα! Και οσοι λενε οτι τα samsung δεν ειναι μετρο συγκρισης,να τους υπενθυμησει καποιος,οτι η συντρηπτικη πλειοψηφια χρειστων android smartphone το android που εχου και γνωριζουν ειναι αυτο της samsung,ιδιως αυτοι που δε κατεχουν το λογισμικο και πανε στα καταστηματα και ζητανε ενα samsung!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα