Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το προβλημα με τα wp, ειναι πως ειναι ενα λειτουργικο που φτιαχτηκε με σκοπο, να μη μοιαζει στο android...το android φτιαχτηκε με σκοπο ... να μοιαζει στο iOS (αλλα τελικα περασε και δεν ακουμπησε)

fixed

• Like 2
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και γιατι να δωσω 750 για το s5 και 850 για το iphone και να μην δωσω 507 για το ποιο ομορφο κινητο και με φοβερη καμερα??τι παραπανω εχουν τα αλλα ??εχω το ativ s και ειμαι υπερευχαριστημενος σαν λειτουργικο και  σαν τηλεφωνο δεν εχω παραπονο

• Like 1
Δημοσ.

Το 520 που έχω δουλέψει πάντως, γρήγορο δεν το λες. Εκτός κι αν με το black update, πήρε τα πάνω του.

Μην το ξαναπείς αυτό.Με το cyan θα πατάει κάτω όλα τα κινητά!αυτοί με τα lumia 1520 τα τετραπύρηνα που βλέπουν ακόμα loading screens είναι γατάκια και χαλάνε την πιάτσα(όπως και εγώ),έχουν πρόβλημα τα μάτια τους ή έχουν όλοι προβληματικές συσκευές όπως λέει και ο εξαίρετος χρήστης ...8(που έχει χαθεί δεν ξέρω).

Σε πιο σοβαρή νότα το 520 είναι ένα αξιοπρεπέστατο κινητό και αξίζει τα λεφτά του.Οποιος έχει από lumia 920 και πάνω δεν αξίζει να πάρει αυτό το κινητό(930) σε αυτή την τιμή.Καλύτερα να περιμένει να δει τα καινούργια lumia όταν με το καλό έρθουν ή βρουν πουθενά το 930 στα 250-300 ευρώ

Δημοσ.

ολα είναι σχετικά και όλοι παντα υποστηρίζουν τις επιλογες τους τόσο πολύ που πείθουν τους εαυτους τους οτι εχουν δίκιο ακόμα και όταν ξέρουν οτι δεν έχουν. Τα android φτιαχτήκανε για να είναι εύκολα στην χρήση..το wp κανουν loading για να μπεις στο ξυπνητήρι....ποιος ο λόγος να βγαλουν το 930 οταν το 520 εχει το 1/5 της τιμης... αλήθεια πως τα κατεβαζετε ολα αυτα από το μυαλο σας? Τα android Μια χαρα ευκολα είναι στην χρήση αλλά ακόμα πιο ευκολα ειναι τα wp. Όποιος έχει δουλεψει και τα 2 το ξερει. Οταν λεω να εχει δουλεψει δεν εννοω να εχει παιξει 10 λεπτα με μια συσκευη. Φυσικα και δεν υπάρχει Loading για να πας στο ξυπνητηρι, κατι τέτοιο οπως λεει και ο φίλος γίνεται στο ps1 μόνο...αααα ναι και οταν τραβας photos με το S4..ευτυχως όμως που ενα χρόνο μετά η samsung το έλυσε αυτο για οποιον ενδιαφέρεται μπορει να δωσει 700 ευρω να παρει το S5. Ακόμα και το lumia 520 που το βρίσκεις με 1 κατοστάρικο τραβάει και επεξεργάζεται ταχύτερα photos από το S4. Ίσως να φταίνε οι διαφορές στην ποιότητα των καμερων του 520-S4 ίσως βέβαια αυτός να είναι και ενας απο τους λόγους (μαζι με ram, storage κτλ) που το 930 είναι5 φορες ακριβότερο απο το 520...

Την ίδια στιγμη που ολα αυτα συμβαίνουν εδω πέρα ξεχναμε οτι καμμια πολυεθνικη δεν χρησιμοποιει android εταιρικα τηλεφωνα για λογους ασφαλείας εκτός από την samsung φαντάζομαι η οποία έχει βγάλει ειδικά safe τηλ για εταιρική χρήση. BYOD και ανδροιδ δεν πανε μαζί. Φυσικά αν κάτι αντίστοιχο γινόταν ξερω γω με τα windows ολοι θα βγάζανε χολή για την Microsoft.

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδη το οτι δεν εχει glance και notification led δεν απασχολει κανεναν? οτι για να δεις αν εχεις καποια ειδοποιηση/μηνυμα/μειλ πρεπει να ποιανεις το κινητο και να το ανοιγεις καθε τρεις και λιγο για να μην χασεις κατι?

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έγραψα πιο πάνω,

θα βγουν καλύτερα Lumia προσεχώς.

Και καλύτερα high end Lumia. Που θα υποστηρίζουν τα νέα 3g gestures της Microsoft.

Συν ότι θα βγουν και άλλα χαμηλότερων κατηγοριών μοντέλα.

Το 930 σ' αυτά ειδικά τα λεφτά δε θα το έπαιρνα για τους παραπάνω λόγους, συν ότι θα πέσει μάλλον η τιμή, συν ότι θα το ήθελα πιο compact σε βάρος και πάχος.

υγ: Για το γμτ θα έπρεπε να υποστηρίζει glance screen, αν κ προσωπικά τη θεωρώ περιττή επειδή στην πράξη δεν την έχω μόνιμα αναμμένη για οικονομία. Την έχω ενεργή για όποτε θα περνάω το χέρι πάνω από το κινητό, αλλά και με το double tap βλέπω ό,τι ειδοποίηση υπάρχει στη lock screen το ίδιο άμεσα. Αλλά για εφεδακι καλή είναι κ η glance, ειδικά με το night mode...

Δημοσ.

μεγάλο μείον η απουσία της glance screen αλλά και πάλι είναι ψιλοάχρηστη γιατί εμφανίζει μόνο τις lockscreen notifications.για παράδειγμα στο 920 μου μπορώ να εμφανίσω μόνο 5.έχω βάλει κλήσεις,μηνύματα,viber,email,messenger.οτιδήποτε άλλη ειδοποίηση έρθει δεν θα εμφανιστεί ποτέ.ευτυχώς που τώρα υπάρχει το notification center.

Δημοσ.

ενταξει παει στον δ... το glance αλλα ενα notification led δεν μπορουσαν να βαλουν? πρεπει να ανοιγω συνεχως την οθονη ή να εχω το κινητο συνεχως στα χερια μου για να δω αν εχει ερθει μηνυμα ή εχω χασει καμια κληση? αδικαιολογητη εδω η νοκια. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

To windows phone 8.1 το έχει βαλει κανείς ρε παιδιά;;; Πότε θα έρθει στα κινητά;;

Δημοσ.

Για να πάρουν ακριβά αυτοί που δεν μπορούν να περιμένουν. Μετά πέφτουν οι τιμές για να πάρουν αυτοί που μπορούν να περιμενουν και να γρινιαζουν αυτοί που δεν μπορουν.

Δημοσ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ στη μικρομαλακη. Ρε πανε καλα? 600ευρω? Ας ειχαν λιγο επιθετικη πολιτικη να παρει παραπανω ποσοστο στην αγορα.
Σιγουρα ανωτερο κατασκευαστικα απο τις android ναυαρχιδες και καλυτερα χαρακτηριστικα απο iphone και με smooth λογισμικο, αλλα ειναι δυνατον?

Θα περιμενουμε κανενα 3μηνο να παει στα 300 γιατι αλλιως δεν... Microsoft failαρες γλυκια μου.

Δημοσ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ στη μικρομαλακη. Ρε πανε καλα? 600ευρω? Ας ειχαν λιγο επιθετικη πολιτικη να παρει παραπανω ποσοστο στην αγορα.

Σιγουρα ανωτερο κατασκευαστικα απο τις android ναυαρχιδες και καλυτερα χαρακτηριστικα απο iphone και με smooth λογισμικο, αλλα ειναι δυνατον?

Θα περιμενουμε κανενα 3μηνο να παει στα 300 γιατι αλλιως δεν... Microsoft failαρες γλυκια μου.

Ήδη έχει πέσει στα 500 ευρώ πάντως.

Δημοσ.

Ανώτερο κατασκευαστικά κι από το Htc One; 

Οι τιμές ούτως ή άλλως καταρρέουν λόγω μειωμένης ζήτησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...