Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
hakunamatata, on 09 Jul 2014 - 1:19 PM, said:hakunamatata, on 09 Jul 2014 - 1:19 PM, said:

στα εχω πει εκατομμυρια φορες...εχεις μια συσκευη, που εμφανιζει loading οταν πας να ανοιξεις το ξυπνητηρι...loading εχω να δω απο το πρωτο Playstation...οποτε καλο ειναι το wp, μας γυριζει στα παιδικαμας χρονια...

Δε με ενδιαφέρει να εμπλακώ σε τέτοιες ανούσιες κόντρες, απλά μόνο για να ενημερώσω το φίλο που θέλει να μάθει,

φυσικά και δεν εμφανίζεται 'φόρτωση' (φαντάζομαι θα εννοούμε το loading) άμα ανοίξουμε τις αφυπνίσεις (φαντάζομαι θα εννοούμε το ξυπνητήρι),

και εννοείται έχω και τα πιο πλούσια σε features WP8.1 developer preview,

και χωρίς να είναι μάλιστα βελτιστοποιημένα αφού δεν έχουν το firmware.

Και εδώ που τα λέμε ούτε θυμάμαι 'φόρτωση' σε οποιαδήποτε ειδικά native εφαρμογή ούτε σε WP8.0 φυσικά...

Και όπως έχω ξαναγράψει για την εμπειρία μου ως τώρα

WP του 2012 είναι αυτό που έχω.

Μηδέν λαγκς,

φοράω την τελευταία WP αναβάθμιση όταν ξεκίνησα από 8.0 gdr2 και στο ενδιάμεσο πήρα κι άλλη μία αναβάθμιση την gdr3

το κινητό πετάει σε 8.1 χωρίς καν την τελική έκδοση με το firmware

το ίδιο άψογα και WP με 512 ram

restart δε χρειάζονται πο-τέ

η εμπειρία χρήσης παραμένει ανεπηρέαστη και αλαγκάριστη συνέχεια, η ίδια ακριβώς όπως την πρώτη φορά που το αγοράζεις καινούριο

όσες εφαρμογές κ να τρέχουν δε μασάει μία, ούτε γίνεται πιο αργό

hard reset δε χρειάζεται ουδέποτε γιατί λαγκ δεν εμφανίζονται στην πορεία

σταθερότητα στο λειτουργικό κ χωρίς malware

ταχύτατη ακαριαία εναλλαγή σε ανοικτά apps

το σημαντικότερο

μόνο αστείο ακούγεται το φαινόμενο να μη μπορείς να πάρεις ή να δεχτείς τηλέφωνο ή να δεις επαφές ή να στείλεις μήνυμα... λόγω lag ακόμα και σε windows phone των 512 ram με τα υποτίθεται χαμηλά specs.

Συνεχίστε οι υπόλοιποι.

• Like 1
Δημοσ.

Πες τα Σύρμα....εγώ σε όσους έχω προτείνει να πάρουν Lumia , έχουν μείνει ευχαριστημένοι...btw τα donuts είναι με γέμιση ή χωρίς ?

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει όπως είπα πριν η αγορά ενός κινητού με windows όσον αφορά το store του τι ακριβώς εννοείται; Την εμφάνιση που έχει ή τις εφαρμογές που έχει; Μπήκα λίγο να δω τι παίζε από εφαρμογές και δεν ξέρω αν έχει το πλήθος του play store αλλά ότι έψαξα το βρήκα.

Μια χαρά είναι οι εφαρμογές στο wp store, και σε βεβαιώνω γιατί έχω WP, όχι γιατί δεν έχω ή γιατί δεν έχω διάθεση να περιεργαστώ το WP κινητό μου.

Είναι πολύ συγκεκριμένα άτομα που υποστηρίζουν στα φόρουμ τη μία ή την άλλη άποψη χωρίς να έχουν γνώση, και πολλές φορές τίποτε δε συμβαίνει από καλή προαίρεση και μόνο.

Αν περιμένεις τί θα σου πει ο καθένας αντί να έχεις τη βαρύτητα της προσωπικής σου γνώμης - όπως δείχνεις ότι έχεις τη διάθεση - τότε κάηκες αν ακούσεις απόψεις φανατικών.

φίλε obi, για εμένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο και γι' αυτό άλλωστε γράφω ότι συγκρίνω άμεσα με άλλα app store και δεν λέω για πλήθος αλλά ποιότητα.. Οι βασικές υπάρχουν, το κάτι παραπάνω όχι.. άσε που κάνεις μια αναζήτηση και σου πετάει ένα τεράστιο πλήθος σκουπιδαριού (ακόμα και shortcuts για ιστοσελίδες) πρώτα πριν καταλήξεις να βρεις ή να μη βρεις αυτό που ξεκίνησες να ψάχνεις.. 

Conan2046, βρες ένα φιλαράκι που έχει ένα σεταρισμένο WP κινητό και δούλεψε το πάνω από μισή ώρα και να μπεις και στο store για να κρίνεις από μόνος σου.. Αν προέρχεσαι από Android ή iPhone θεωρώ ότι θα ξενερώσεις με την εικόνα που θα δεις στο store...

Προσωπικά ο μόνος λόγος που κρατάω ακόμη το 920 είναι η φοβερή του κάμερα...!!! ;)

Δημοσ.

Εργαλείο !!! προσωπικά μου αρέσει πολύ ,  το μόνο που με στενοχωράει  είναι η τιμή του .. είναι πολύ ακριβό για μένα και φαντάζομαι για πολύ κόσμο που θα το ήθελε ..

Δημοσ.

Off topic: Έχω και με γέμιση και χωρίς. Buenno, mars, ferrero κλπ

Περνα καμια βόλτα ντε :P

Που εναι το μαγαζι...πατρινος μονιμος ειμαι θα περασω για κραξιμο και απο κοντα αλλα μη το φτυσεις το ντοντατσ  :P

• Like 1
Δημοσ.

Off topic: Έχω και με γέμιση και χωρίς. Buenno, mars, ferrero κλπ

Περνα καμια βόλτα ντε :P

Παραγγελίες στο εξωτερικό στέλνεις; :D

Δημοσ.
mants118, on 09 Jul 2014 - 1:36 PM, said:mants118, on 09 Jul 2014 - 1:36 PM, said:mants118, on 09 Jul 2014 - 1:36 PM, said:mants118, on 09 Jul 2014 - 1:36 PM, said:mants118, on 09 Jul 2014 - 1:36 PM, said:mants118, on 09 Jul 2014 - 1:36 PM, said:mants118, on 09 Jul 2014 - 1:36 PM, said:

φίλε obi, για εμένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο και γι' αυτό άλλωστε γράφω ότι συγκρίνω άμεσα με άλλα app store και δεν λέω για πλήθος αλλά ποιότητα.. Οι βασικές υπάρχουν, το κάτι παραπάνω όχι.. άσε που κάνεις μια αναζήτηση και σου πετάει ένα τεράστιο πλήθος σκουπιδαριού (ακόμα και shortcuts για ιστοσελίδες) πρώτα πριν καταλήξεις να βρεις ή να μη βρεις αυτό που ξεκίνησες να ψάχνεις.. 

Conan2046, βρες ένα φιλαράκι που έχει ένα σεταρισμένο WP κινητό και δούλεψε το πάνω από μισή ώρα και να μπεις και στο store για να κρίνεις από μόνος σου.. Αν προέρχεσαι από Android ή iPhone θεωρώ ότι θα ξενερώσεις με την εικόνα που θα δεις στο store...

Προσωπικά ο μόνος λόγος που κρατάω ακόμη το 920 είναι η φοβερή του κάμερα...!!! ;)

2 συμβουλές, χωρίς να έχω ιδέα τι απαιτήσεις έχεις στην αναζητηση:

- μπες στο wp store μέσω browser, όχι μέσω store app (το store app εμφανίζει ενδεικτικά αποτελέσματα, όχι τα σύνολο)

- μπες στο wp store διαφορετικών χωρών, δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά ανά περιοχή

Για το θέμα ποιότητας, σκουπιδαριό υπάρχει παντού. και σίγουρα οι καλύτερες εφαρμογές δεν είναι σε Android αλλά σε iOS. Άσε που πιο αδιάφορες εφαρμογές θα βρεις σε λειτουργικά που ανθούν σε τριτοκοσμικές χώρες. Αναλογικά οι εφαρμογές του WP έχουν διαφορετική βαρύτητα όταν αξιολογικά έχει μεγαλύτερο μερίδιο στην Ευρώπη από ότι πχ στην Κίνα. (Μην ανοίξουμε please άλλη μια ανούσια συζήτηση για τα γενικότερα ποσοστά στις αγορές κλπ κλπ please).

Και αν εφαρμογές λειπουν από τα WP, εφαρμογές των WP λείπουν και από Android ή άλλα λειτουργικά.

Και μια σημείωση να μη γίνεται η ίδια σύγχυση κάθε φορά, άλλο η ποιότητα των εφαρμογών (που ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να ισχύει ένθεν κακείθεν) και άλλο το αν το background agent σταματάει κάποιες από αυτές.

Τέλος για τις δικές μου προτιμήσεις να πω ότι δε με ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ εφαρμογές που κάθε φορά βγαίνουν για να βλέπω κι από μια ιστοσελίδα, web mappers δε θέλω, γι' αυτό εγώ έχω το browser. Δεν τις γουστάρω, και τις θεωρώ χάσιμο χώρου (αν και ομολογώ κάποιες περιπτώσεις που τις θεωρώ απαραίτητες, τις έχω και σε web mappers στυλ(. Προτίμησή μου και ελπίζω σεβαστή.

Όταν εγώ επιλέγω εφαρμογές που θέλω στο WP store, εννοώ εφαρμογές που κάνουν ουσιαστικά πράγματα όπως τα προγράμματα στον υπολογιστή (λχ torrent, zip-rar, office, office lens, επεξεργασία εικόνας-βίντεο, πλοήγηση gps, streaming tv/radio, pc remote, camera ocr translator, pdf-epub-ebooks, music/video players, σημειωματάρια, φακούς, πυξίδες, καιροί κλπ κλπ ... ).

• Like 1
Δημοσ.

Που εναι το μαγαζι...πατρινος μονιμος ειμαι θα περασω για κραξιμο και απο κοντα αλλα μη το φτυσεις το ντοντατσ :P

Χαχαχαχα δεν μπορώ.. σβηνωωωωω :D

Παραγγελίες στο εξωτερικό στέλνεις; :D

Λες να ξεκινήσω από τώρα; :P
  • Like 2
Δημοσ.

Πανάκριβο για περσυνό κινητό.450 αρχικη τιμή θα μπορούσε να είναι μια χαρά.

Για το cyan που ακούω συνέχεια ότι θα κάνει εκείνο θα κάνει το άλλο,θα βελτιώσει το λειτουργικό κλπ.εχω απορία.firmware δεν είναι?ξέρει κανένας μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να επέμβει η Nokia?οι άλλοι κατασκευαστές που δεν έχουν cyan ή έχουν ένα ανάλογο firmware θα είναι ισάξιο του cyan?αν όχι τότε θα έχουμε WP 2 ταχυτήτων?απλές απορίες γιατι και σε άλλα φόρουμ διαβάζω διάφορα και θα μου πέσουν τα μαλλιά.

Δημοσ.
ilektrolo, on 09 Jul 2014 - 2:06 PM, said:ilektrolo, on 09 Jul 2014 - 2:06 PM, said:Για το cyan που ακούω συνέχεια ότι θα κάνει εκείνο θα κάνει το άλλο,θα βελτιώσει το λειτουργικό κλπ.εχω απορία.firmware δεν είναι?ξέρει κανένας μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να επέμβει η Nokia?οι άλλοι κατασκευαστές που δεν έχουν cyan ή έχουν ένα ανάλογο firmware θα είναι ισάξιο του cyan?αν όχι τότε θα έχουμε WP 2 ταχυτήτων?απλές απορίες γιατι και σε άλλα φόρουμ διαβάζω διάφορα και θα μου πέσουν τα μαλλιά.

Υποτίθεται έχεις πει ότι έχεις ασχοληθεί με WP...

Θα ήξερες ότι το cyan είναι ίδιον της Nokia :

[ firmware + optimization + WPudpate ]

Όλοι οι κατασκευαστές έχουν δικαίωμα να παραμετροποιούν με optimizations και firmware το λειτουργικό.

To WPupdate είναι ένα, τα optimizations+firmware πολλά αναλόγως του κατασκευαστή. Αναλόγως της δουλειάς του κατασκευαστή και των απαιτήσεων του hardware, κάτι που οι ίδιοι οι κατασκευαστές ζητούσαν και ζητούν επίμονα. Δε θα φταίει το λειτουργικό τώρα και για' αυτό φαντάζομαι...

Επίσης όπου λειτουργικό και firmware/drivers, δεν το συναντάς πρώτη φορά σε WP...

Δημοσ.

Αρα στα ψιλά ασχολείται.του στυλ κάνα overcooking/under καμιά μετάβαση οθονών στο multitasking καμια κάμερα για βελτίωση αλγόριθμων τρόπος λειτουργίας proximity sensor κλπ κλπ κλπ.ωραία...θα πέσει πολύ γέλιο αν γίνει διάθεση της 8.1 όπως είναι η ίδια version με το 630 ή έστω με την developers preview τώρα.οσο για τον αν ξέρω ή αν έχω ασχοληθεί,λεγε ότι θέλεις.εγω απλα θα γελάω

Δημοσ.

Αρκετα ακριβο..

Εχει σχεδον διπλασια τιμη απο το nexus 5 και το βασικο του πλεονεκτημα ειναι η καλυτερη του καμερα.

Δεν μπορει ομως αυτο το πλεονεκτημα να δικαιολογησει την σχεδον διπλασια τιμη του.

Δημοσ.
ilektrolo, on 09 Jul 2014 - 2:32 PM, said:ilektrolo, on 09 Jul 2014 - 2:32 PM, said:

Αρα στα ψιλά ασχολείται.του στυλ κάνα overcooking/under καμιά μετάβαση οθονών στο multitasking καμια κάμερα για βελτίωση αλγόριθμων τρόπος λειτουργίας proximity sensor κλπ κλπ κλπ.ωραία...θα πέσει πολύ γέλιο αν γίνει διάθεση της 8.1 όπως είναι η ίδια version με το 630 ή έστω με την developers preview τώρα.οσο για τον αν ξέρω ή αν έχω ασχοληθεί,λεγε ότι θέλεις.εγω απλα θα γελάω

Για γέλια και για κλάματα που λες.

Δυστυχώς.

υγ: Τα δικαιώματα σε optimization προς τους κατασκευαστές είναι πιο βαθειά στο λειτουργικό από ότι πχ τα API στους developer.

Εξού και η Nokia ενσωματώνει ρυθμίσεις στο λειτουργικό, η Samsung αντίστοιχα πχ test modes κλπ.

Σε ενημερώνω γιατί και μεις γελάμε. Ειδικά εκεί που έλεγες ότι έχεις στα χέρια σου WP, και εννοούσες ότι αυτό δίνει κύρος στη γνώμη σου να καταφερθείς αρνητικά.

Βλέπεις το θέμα είναι να έχεις ασχοληθεί με κάτι, για να έχει βάρος η γνώμη σου. Η διαφωνία μας απλά.

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το προβλημα των wp. Η Apple σου πουλαει ακριβως αυτο που χρειαζεται το κινητο ωστε να ειναι ταχυτατο ασχετα με το τι επεξεργαστη εχει και ποση μνημη κλπ.

Η MS σου πουλαει specs ΧΩΡΙΣ να τα χρειαζεσαι απλα και μονο για να ανεβασει την τιμη. Στο android, οι εταιριες, εχουν λογο να πουλανε specs. Αυτο ποσο ταχυτερο θα ειναι απο ενα 520? 0.1 sec? Και γι'αυτο το κοστολογει 5 φορες πανω?

Το 520 που έχω δουλέψει πάντως, γρήγορο δεν το λες. Εκτός κι αν με το black update, πήρε τα πάνω του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...