Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη παιρνουμε ενα μη αδιαβροχο-ασπαστο Ζ2, με Pureview, ισαξια(?) καμερα αλλα με 1080p@30fps βιντεο και χειροτερη μπαταρια.
Ή ενα G3 με HD-Amoled, με καλυτερη καμερα+pureview και χειροτερη μπαταρια. 
Ή ενα S5 με καλυτερη καμερα+pureview, χειροτερη οθονη, μη αδιαβροχο, χωρις microSD και 1080p@30fps.
Συμφωνω με thresh,

αφού πέσει η τιμή του τουλάχιστον τα επίπεδα που είναι τώρα το 1520...

Η τιμολογιακη πολιτικη της MS δειχνει εκτος τοπου και χρονου, τεραστιο fail και φαινεται πως εχουν ξεχασει πως εγιναν δισεκατομμυριουχοι. 

Δημοσ.

Και μολις σου αποδειξουμε οτι τα specs εχουν λιγοτερη σημασια στα win θα το γυρισεις για το "κακο" store ετσι;

StigmaX Απλά να σου πω ότι ο snapdragon 800 για WP είναι υπεραρκετος !! Τα WP είναι το ίδιο ελαφριά με τα iPhone δεν χρειάζονται 3gb ram και τέτοια !! Ο μόνος λόγος που βάζουν τέτοιους επεξεργαστές είναι καθαρα λόγω ανταγωνισμού! Το 1020 που έχω εγώ φοράει τον διπύρηνο snapdragon s4 pro και πάει πιο γρήγορα από τετραπυρηνα Android!!!

Μα αυτο ειναι το προβλημα των wp. Η Apple σου πουλαει ακριβως αυτο που χρειαζεται το κινητο ωστε να ειναι ταχυτατο ασχετα με το τι επεξεργαστη εχει και ποση μνημη κλπ.

Η MS σου πουλαει specs ΧΩΡΙΣ να τα χρειαζεσαι απλα και μονο για να ανεβασει την τιμη. Στο android, οι εταιριες, εχουν λογο να πουλανε specs. Αυτο ποσο ταχυτερο θα ειναι απο ενα 520? 0.1 sec? Και γι'αυτο το κοστολογει 5 φορες πανω?

Δημοσ.

σαν χρήστης Lumia 920 με δεύτερη συσκευή iPhone 4, το λέω εγώ αυτό... Από τις πιο άθλιες υλοποιήσεις σε ηλεκτρονικό μαγαζί με εφαρμογές.. ακόμα και το amazon που πουλάει android εφαρμογές είναι ανώτερο...

Σςςςςς... μην τα λες αυτά εδώ πέρα. Επειδή έχει εικόνα παρακμιακού android site με πειρατικές εφαρμογές; 

Επειδή με ενδιαφέρει όπως είπα πριν η αγορά ενός κινητού με windows όσον αφορά το store του τι ακριβώς εννοείται; Την εμφάνιση που έχει ή τις εφαρμογές που έχει; Μπήκα λίγο να δω τι παίζε από εφαρμογές και δεν ξέρω αν έχει το πλήθος του play store αλλά ότι έψαξα το βρήκα.

Δημοσ.
Conan2046, on 09 Jul 2014 - 12:42 PM, said:Conan2046, on 09 Jul 2014 - 12:42 PM, said:Conan2046, on 09 Jul 2014 - 12:42 PM, said:

Επειδή με ενδιαφέρει όπως είπα πριν η αγορά ενός κινητού με windows όσον αφορά το store του τι ακριβώς εννοείται; Την εμφάνιση που έχει ή τις εφαρμογές που έχει; Μπήκα λίγο να δω τι παίζε από εφαρμογές και δεν ξέρω αν έχει το πλήθος του play store αλλά ότι έψαξα το βρήκα.

Μια χαρά είναι οι εφαρμογές στο wp store, και σε βεβαιώνω γιατί έχω WP, όχι γιατί δεν έχω ή γιατί δεν έχω διάθεση να περιεργαστώ το WP κινητό μου.

Είναι πολύ συγκεκριμένα άτομα που υποστηρίζουν στα φόρουμ τη μία ή την άλλη άποψη χωρίς να έχουν γνώση, και πολλές φορές τίποτε δε συμβαίνει από καλή προαίρεση και μόνο.

Αν περιμένεις τί θα σου πει ο καθένας αντί να έχεις τη βαρύτητα της προσωπικής σου γνώμης - όπως δείχνεις ότι έχεις τη διάθεση - τότε κάηκες αν ακούσεις απόψεις φανατικών.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι εφαρμογές στο wp store, και σε βεβαιώνω γιατί έχω WP, όχι γιατί δεν έχω ή γιατί δεν έχω διάθεση να περιεργαστώ το WP κινητό μου.

Είναι πολύ συγκεκριμένα άτομα που υποστηρίζουν στα φόρουμ τη μία ή την άλλη άποψη χωρίς να έχουν γνώση, και πολλές φορές τίποτε δε συμβαίνει από καλή προαίρεση και μόνο.

Αν περιμένεις τι θα σου πει ο καθένας αντί να έχεις τη βαρύτητα της προσωπικής σου γνώμης - όπως δείχνεις ότι έχεις τη διάθεση - τότε κάηκες αν ακούσεις απόψεις φανατικών.

Σ' ευχαριστώ, αν κάποιος έχει την εμπειρία από την χρήση του store δεν είναι κακό να ακούσω την γνώμη του. Τώρα αν κάποιοι έχουν παρωπίδες και μιλούν μόνο για να κράξουν νομίζω αυτό φαίνεται. Νομίζω πάντως πως όπως και να έχει το store δεν μπορεί παρά να εμπλουτίζεται συνεχώς ακόμα κι αν υπολείπεται των άλλων. Απλώς δεν ξέρω μήπως να κρατηθώ λίγο ακόμα μήπως και βγουν περισσότερες επιλογές για οικονομικά smartphone με windows

Δημοσ.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕΣ!!!

το θέμα ειναι πως θα ξεφορτωθω΄το 1020 τώρα...

• Like 1
Δημοσ.
Conan2046, on 09 Jul 2014 - 12:54 PM, said:Conan2046, on 09 Jul 2014 - 12:54 PM, said:

Σ' ευχαριστώ, αν κάποιος έχει την εμπειρία από την χρήση του store δεν είναι κακό να ακούσω την γνώμη του. Τώρα αν κάποιοι έχουν παρωπίδες και μιλούν μόνο για να κράξουν νομίζω αυτό φαίνεται. Νομίζω πάντως πως όπως και να έχει το store δεν μπορεί παρά να εμπλουτίζεται συνεχώς ακόμα κι αν υπολείπεται των άλλων. Απλώς δεν ξέρω μήπως να κρατηθώ λίγο ακόμα μήπως και βγουν περισσότερες επιλογές για οικονομικά smartphone με windows

Γνώμη μου μπορείς να κρατηθείς ακόμα, γιατί σε λίγους μήνες έρχονται 3 νέα Lumia mid/high-range, τουλάχιστον, όπως διέρρευσε σε χρονοδιάγραμμα.

Αν θες σου λέω τί εφαρμογές παραγωγικές έχω βάλει εγώ για να καταλάβεις ότι δε μιλάω στον αέρα.

Δημοσ.

Ρωτα οτι θες,εδω!

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το προβλημα των wp. Η Apple σου πουλαει ακριβως αυτο που χρειαζεται το κινητο ωστε να ειναι ταχυτατο ασχετα με το τι επεξεργαστη εχει και ποση μνημη κλπ.

Η MS σου πουλαει specs ΧΩΡΙΣ να τα χρειαζεσαι απλα και μονο για να ανεβασει την τιμη. Στο android, οι εταιριες, εχουν λογο να πουλανε specs. Αυτο ποσο ταχυτερο θα ειναι απο ενα 520? 0.1 sec? Και γι'αυτο το κοστολογει 5 φορες πανω?

Σε 2 μήνες θα έχει πέσει ένα κατοστάρικο και θα είναι κομπλέ.

Τα specs είναι θέμα μάρκετινγκ γιατί πολλοί με αντροιντ είχαν συνηθίσει στα 2gb ram και όταν τα λουμια δεν είχαν (όχι πως τα χρειάζονταν) δεν αγοραζαν WP.

Και μην ξεχνάς και του ελληναραδες που χαίρονται να λένε πως έσκασαν 600€ για κινητό :P

Sony με Xbox games, ενδιαφέρον :P
  • Like 1
Δημοσ.

Fake, αλλά κάποια στιγμή...

Και πάλι για WP, θα συνιστούσα Lumia.

Έχει κανει τρελή δουλεία υποστήριξης η πρώην Nokia, που αυτή τη δουλειά έτσι κι αλλιώς δε θα τη βρεις σε άλλες μάρκες WP.

Δημοσ.

καλα οκ του κολλαει τοσο πολυ το ς5 που θα παει στο 1020...κοιτα, αμα συνεχισεις να γραφεις αρλουμπες, θα φας και αλλο μπαν...οποτε αρχισε να δομεις τα γραπτα σου λιγο καλυτερα...

αν ισχυει αυτο που λες...

α)να μη πηγαινε σε ς5...η σαμμυ εχει τη χειροτερη υλοποιηση skin σε ολο το γαλαξια, και σε παραλληλα συμπαντα...

β)μη προτινεις σε κοσμο να σκασει λεφτα για λουμια, θα σε κυνηγανε μετα...

γ)ενα μηνα ειχα το λουμια στις αγγελειες, ας το επαιρνες εσυ να σε εκραζα και απο κοντα κιολας :P

στα εχω πει εκατομμυρια φορες...εχεις μια συσκευη, που εμφανιζει loading οταν πας να ανοιξεις το ξυπνητηρι...loading εχω να δω απο το πρωτο Playstation...οποτε καλο ειναι το wp, μας γυριζει στα παιδικαμας χρονια...

το καθε λειτουργικο εχει τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα του...το προβλημα με τα wp, ειναι πως ειναι ενα λειτουργικο που φτιαχτηκε με σκοπο, να μη μοιαζει στο android...το android φτιαχτηκε με σκοπο να ειναι οσο πιο βολικο γινεται για το χρηστη...

αμα θες εμπειρια android...πηγαινε σε νεξους, motog κλπ...αν θες καλες υλοποιησεις πηγαινε σε htc, miui κλπ...μη λεμε τα ιδια ολη την ωρα...

Δημοσ.

@hakunamatata "το android φτιαχτηκε με σκοπο να ειναι οσο πιο βολικο γινεται για το χρηστη" Η αλήθεια είναι πως είναι το πιο περίπλοκο OS που υπάρχει.

• Like 2
Δημοσ.

καλα οκ του κολλαει τοσο πολυ το ς5 που θα παει στο 1020...κοιτα, αμα συνεχισεις να γραφεις αρλουμπες, θα φας και αλλο μπαν...οποτε αρχισε να δομεις τα γραπτα σου λιγο καλυτερα...

αν ισχυει αυτο που λες...

α)να μη πηγαινε σε ς5...η σαμμυ εχει τη χειροτερη υλοποιηση skin σε ολο το γαλαξια, και σε παραλληλα συμπαντα...

β)μη προτινεις σε κοσμο να σκασει λεφτα για λουμια, θα σε κυνηγανε μετα...

γ)ενα μηνα ειχα το λουμια στις αγγελειες, ας το επαιρνες εσυ να σε εκραζα και απο κοντα κιολας :P

στα εχω πει εκατομμυρια φορες...εχεις μια συσκευη, που εμφανιζει loading οταν πας να ανοιξεις το ξυπνητηρι...loading εχω να δω απο το πρωτο Playstation...οποτε καλο ειναι το wp, μας γυριζει στα παιδικαμας χρονια...

το καθε λειτουργικο εχει τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα του...το προβλημα με τα wp, ειναι πως ειναι ενα λειτουργικο που φτιαχτηκε με σκοπο, να μη μοιαζει στο android...το android φτιαχτηκε με σκοπο να ειναι οσο πιο βολικο γινεται για το χρηστη...

αμα θες εμπειρια android...πηγαινε σε νεξους, motog κλπ...αν θες καλες υλοποιησεις πηγαινε σε htc, miui κλπ...μη λεμε τα ιδια ολη την ωρα...

Δεν γράφω αρλούμπες, αν περάσεις από Πάτρα αυτές τις μέρες έλα να το δεις να γελάσουμε μαζί. Θα σε κεράσω και ντόνατς από το μαγαζί μου ;)

Του έλεγα να μην πάρει γκαλαξι και δεν ακουγε τώρα που την έπαθε πάει σε λουμια.

Γιατί να σε αναγκάζει ολόκληρο λογισμικό να αγοράσεις αναγκαστικά Νεξους όταν ξέρεις ότι τα WP θα είναι smooth απο το πιο φθηνό στο πιο ακριβό;

;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...