Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 καλημερα, Ξερω οτι στην ευρωπη γενικα οτι στα ηλεκτρονικα ισχυει το 2 χρονια εγγυηση ο τι και να λεει το καταστημα. 2 ή 3 αν δεν κανω λαθος. Η apple το παρακαμπτει αυτο? Νομιζω οτι να δωσω το 1/3 της τιμης του λαπτοπ που πηρα για να εχω εγγυηση το βρισκω λιγο too much... γνωμες? ευχαριστω
basilis5 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ασχετα αν εχεις 1 ή 2 χρονια, αν σου καψει logic board ξερεις ποσο κανει; στο θεμα 1 ή 2, αν ήταν 1 χρονος, τοτε αξιζει για την τιμη που εχει, αλλα αν ηταν 2 τοτε θα επρεπε να προσφερεται σε χαμηλοτερη τιμη. τωρα για το αν ειναι 1 ή 2, υπαρχουν ενεργα νηματα να ανατρεξεις, και επιχειρηματα εκατεροθεν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 I cant say i follow Καλυπτομαι απο εγγυηση περαν του 1 χρονου πρακτικα? Ο νομος ειναι πανω απο το applecare? ty
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Πήρα στο 0080044145417 για να μάθω τι ισχύει και να αποφασίσω αν αξίζει το Apple Care για ένα MacBook Air. Μου είπαν ότι ο δεύτερος χρόνος είναι κανονική εγγύηση (όχι έγερση απαίτησης για προϋπάρχον πρόβλημα), με την διαφορά ότι αναλαμβάνει ο re-seller την επισκευή και όχι η Apple. Παρόλα αυτά ο re-seller πρέπει να ενημερώσει την Apple ότι πρόκειται για πρόβλημα Hardware, άρα (νομίζω) ότι η Apple καλύπτει τον re-seller για ανταλλακτικά κλπ. Ουσιαστικά δηλαδή 2 χρόνια εγγύηση. Το μόνο που γλυτώνει η Apple απ' όλη την ιστορία είναι ότι πουλάει 2 χρόνια (τον 2ο και τον 3ο) Apple Care αλλά στην ουσία πληρώνεις μόνο για τον 3ο. Αν δεν το κατεβάσουν στα 150 τουλάχιστον... no way. (http://www.insomnia.gr/topic/534307-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-apple/)
ozelot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εμπειρικά, σαν χρήστης Mac computers για κάποια 25 χρόνια δεν αντιμετώπισα πρόβλημα hardware. Έτυχε, τι να πω.
basilis5 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 I cant say i follow Καλυπτομαι απο εγγυηση περαν του 1 χρονου πρακτικα? Ο νομος ειναι πανω απο το applecare? ty η αρχικη ερωτηση ποια ηταν;
panos2000gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εμπειρικά, σαν χρήστης Mac computers για κάποια 25 χρόνια δεν αντιμετώπισα πρόβλημα hardware. Έτυχε, τι να πω. Μια από τα ίδια...έχω χάσει τον λογαριασμό με το πόσα Mac έχω αλλάξει και δεν θυμάμαι ποτέ το παραμικρό στραβό σε θέμα hardware. Δεν έχω αγοράσει ποτέ Applecare για δύο πολύ βασικούς λόγους: 1) Εμπιστεύομαι κατασκευαστικά την εταιρεία 2) Το κόστος θα έπρεπε να είναι συνάρτηση της αξίας του μηχανήματος. Δεν μπορεί να χρεώνεις 300 ευρώ Applecare για ένα Macbook που κάνει 1000 ευρώ και τα ίδια χρήματα για ένα που κάνει 3.500 ευρώ. Υ.Γ: Ατυπα όντως έχει αρχίσει η διαδικασια 2ετούς εγγύησης των προιόντων της Apple, μετά όμως από γραπτό αίτημα του πελάτη και έγκριση της εταιρείας. Στις περισσότερες των περιπτώσεων εγκρίνεται.
leonidas_fs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ^^ Ακριβώς αυτό. Ουτε εγω εχω αντιμετωπίσει ποτέ θέμα με τα Apple προιόντα μου, αλλα η τιμή του care, είναι πολύ άκυρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα