Arbiter13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 έχει και το public Ναι σωστα τα λες! Εγω απο εκει το κοβω να το παιρνω το ΟΝΕ...γιατι απο το πλαισιο οτι εχω παρει μου εχει βγει ''μαιμου''....
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το πλαισιο και μαιμου? Μου φαινετε τρομερα περιεργο να το διακυνδυνεψει το πλαισιο για μαιμου πραγματα. Μηπως δεν καταλαβες κατι καλα? Ή μηπως εγινε καπου αλλου το λαθος? Ολοκληρο πλαισιο και να πουλαει μαιμουδιες ειδικα σε τετοια προιοντα μου φαινετε κουλο για να μην πω αδυνατο.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τι λέτε, ρε παιδιά; Είναι δυνατόν να πουλήσει "μαϊμού" Χμποχ; Δε μιλάμε για μια μπαταρία, ξέρω 'γώ, ή κάνα φορτιστή 1
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ακριβως αυτο πιστευω κι εγω. Και θα πρεπει να εισαι λιγο εως πολυ αφελης ωστε να αγορασεις ενα τοσο ακριβο προιον χωρις να το τσεκαρεις πρωτα αν το αγορασεις απο το μαγαζι. Και το ξαναλεω το πλαισιο ειναι πολυ μεγαλη αλυσιδα καταστηματων στην ελλαδα για να το διακυνδινευση να πουλησει μαιμου προιοντα και ειδικα προιοντα σαν παιχνιδομηχανες.
HadesGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ναι σωστα τα λες! Εγω απο εκει το κοβω να το παιρνω το ΟΝΕ...γιατι απο το πλαισιο οτι εχω παρει μου εχει βγει ''μαιμου''.... Καλά τώρα μην λέμε ότι θέλουμε Ok τα Turbo X είναι για τον πέο*υλα αλλά όχι και να πουλάει μαιμού XONE.
Arbiter13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Όσες φόρες έχω πάρει πράγματα από το πλαίσιο μου έχουν βγει ελαττωματικά......αυτό εννοώ ''μαϊμού'' Από ποντίκια και ακουστικά μέχρι και disc παιχνιδιών....
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μήπως είσαι λίγο έως πολύ άτυχος? Και με το λέγοντας "μαϊμού" ένα προϊόν δεν σημαίνει ελαττωματικό προϊόν αλλά φτηνή απομίμηση ενός γνωστού και επωνύμου προϊόντος. Οπότε καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε και πως το λέμε. Τα προϊόντα που πήρες ήταν σφραγισμένα ή μεταχειρισμένα? Αν ήταν μεταχειρισμένα τότε υπάρχει αυτό το ρίσκο αλλά από τη στιγμή που και τα μεταχειρισμένα έχουν εγγύηση που δίνει το πλαίσιο δεν χάνεις κάτι απλά το πας πίσω και σου δίνουν άλλο. Από τη στιγμή που ένα προϊόν είναι σφραγισμένο και σου βγει ελαττωματικό τότε από που και ως που φταίει το κάθε πλαίσιο και όχι η εταιρία του προϊόντος και κανένας άλλος.
Arbiter13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μήπως είσαι λίγο έως πολύ άτυχος? Και με το λέγοντας "μαϊμού" ένα προϊόν δεν σημαίνει ελαττωματικό προϊόν αλλά φτηνή απομίμηση ενός γνωστού και επωνύμου προϊόντος. Οπότε καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε και πως το λέμε. Τα προϊόντα που πήρες ήταν σφραγισμένα ή μεταχειρισμένα? Αν ήταν μεταχειρισμένα τότε υπάρχει αυτό το ρίσκο αλλά από τη στιγμή που και τα μεταχειρισμένα έχουν εγγύηση που δίνει το πλαίσιο δεν χάνεις κάτι απλά το πας πίσω και σου δίνουν άλλο. Από τη στιγμή που ένα προϊόν είναι σφραγισμένο και σου βγει ελαττωματικό τότε από που και ως που φταίει το κάθε πλαίσιο και όχι η εταιρία του προϊόντος και κανένας άλλος. Ναι έχεις δίκιο το είπα λάθος! Τα προϊόντα ήταν πλήρως σφραγισμένα!
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ολα τα προϊόντα έχουν ένα αποδεκτό ποσοστό αστοχίας. Αν πήρες κάτι σφραγισμένο και σου βγήκε ελαττωματικό έπεσες σε αυτή την περίπτωση. Το Πλαίσιο δεν υπάρχει σε αυτή την εξίσωση. Να πεις ότι είχες πρόβλημα στο customer support, για παράδειγμα, και δε σ' το άλλαζαν ή οτιδήποτε άλλη ιστορία, αυτό ναι. Το αν θα σου βγει κάτι σκάρτο που το αγόρασες σφραγισμένο είναι καθαρά θέμα πιθανοτήτων, απ' όπου και να το αγοράσεις. 1
Arbiter13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ολα τα προϊόντα έχουν ένα αποδεκτό ποσοστό αστοχίας. Αν πήρες κάτι σφραγισμένο και σου βγήκε ελαττωματικό έπεσες σε αυτή την περίπτωση. Το Πλαίσιο δεν υπάρχει σε αυτή την εξίσωση. Να πεις ότι είχες πρόβλημα στο customer support, για παράδειγμα, και δε σ' το άλλαζαν ή οτιδήποτε άλλη ιστορία, αυτό ναι. Το αν θα σου βγει κάτι σκάρτο που το αγόρασες σφραγισμένο είναι καθαρά θέμα πιθανοτήτων, απ' όπου και να το αγοράσεις. Τέσσερα προϊόντα έχω πάρει από εκεί τα 3 μου βγήκαν ''ελαττωματικά''...και συγκεκριμένα στο 1 από αυτά(Cod MW3) έκανα αμάν για να το αλλάξω (να πάρω ένα ίδιο) και ας είχε και ένα χρόνο εγγύηση.....
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το CoD τι είχε; Από περιέργεια ρωτάω. Στο θέμα των αλλαγών, πάντως, έχω ακούσει ιστορίες για όλα τα ελληνικά καταστήματα. Δεν το λέω αυτό για να δώσω ελαφρυντικά στο Πλαίσιο, αλλά για να μην περιμένεις μαγικά καλύτερη αντιμετώπιση από άλλους αν σου τύχει κάτι παρόμοιο. Αλλά ΟΚ, αν έγινε σκηνικό και σου έκαναν μανούρα στο support για κάτι στο οποίο είχες δίκιο αυτό το δέχομαι ως λόγο και κίνητρο να θες να αγοράζεις από αλλού. Απλώς, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, άλλο "μαϊμού" κι άλλο "δε μου άλλαζαν το ελαττωματικό προϊόν"
Arbiter13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το CoD τι είχε; Από περιέργεια ρωτάω. Στο θέμα των αλλαγών, πάντως, έχω ακούσει ιστορίες για όλα τα ελληνικά καταστήματα. Δεν το λέω αυτό για να δώσω ελαφρυντικά στο Πλαίσιο, αλλά για να μην περιμένεις μαγικά καλύτερη αντιμετώπιση από άλλους αν σου τύχει κάτι παρόμοιο. Αλλά ΟΚ, αν έγινε σκηνικό και σου έκαναν μανούρα στο support για κάτι στο οποίο είχες δίκιο αυτό το δέχομαι ως λόγο και κίνητρο να θες να αγοράζεις από αλλού. Απλώς, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, άλλο "μαϊμού" κι άλλο "δε μου άλλαζαν το ελαττωματικό προϊόν" Για το CoD που με ρωτά έγινε το εξής; Πήγα και το αγόρασα και την ίδια μέρα το έβαλα να το τεστάρω....και μου κολλούσε στο Intro όσες φορές και να το έκανα restart! Αφού το πήγα πίσω για αλλαγή (την επόμενη βδομάδα καθώς μου είχαν πει ότι δεν είχαν άλλο) μου λένε ότι φταίει το xbox μου για αυτό (άλλα εγώ μετά από το CoD είχα βάλει αλλά 4 παιχνίδια για να δω αν όντως έχει πρόβλημα το 360 μου αλλά παίζανε άψογα). Για το πόσες ώρες ήμουν εκεί και μου τα είχαν κάνει μπαλόνια (πήγα να τους φέρω το xbox από το σπίτι μου για να το δουν και οι ίδιοι) άλλα τελικά μετά από 1-1:30 ώρα μου δώσουν άλλο ( ενω είχαν 1 χρόνο εγγύηση (?????).
Προτεινόμενες αναρτήσεις