Προς το περιεχόμενο

Battleborn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και γώ εδώ και 2 μέρες, mostly pve, ενα παιχνίδι pvp έπαιξα, ρώτησα στο lobby tips, το πήραμε άνετα. Δεν ξέρω αν είναι λόγο mode (incursion?) η είναι έτσι το παιχνίδι, αλλά γενικά καλό είναι να pusharεις, και γενικά pve objectives παρά να κυνηγάς τους αντιπάλους. πάλι καλά δλδ γιατί βαρέθηκα τα ανούσια frag count.

έχει και κάτι ατακάρες μέσα, όλα τα λεφτά. Orgios, να κάνουμε κανα πάρτυ για τα pve private (η γενικά)

steam Id: Mikolzed

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογικά Αμέρικας!

Σουηδια ακομα 29 ευρω, περιμενω να πεσει λιγο ακομα και να το τσιμπησω  :-D αν και aktion λεει μαλλον Γερμανια η κατι εκει κοντα

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχει ακόμα, στο update του άρθρου ο άλλος στο twitter τα μασάει, αλλά φαίνεται πως για εκεί πάει. Λογικό. Αν το είχαν απο την αρχή με τέτοιο μοντέλο, δεν θα είχε πεθάνει τόσο γρήγορα. 

Δημοσ.

πιστευω παντως οτι ειναι μονοδρομος για να πετυχει το παιχνιδι...στην Beta το παιξα και μου ειχε φανει ενδιαφερον ομως δεν με τραβαγε να δωσω λεφτα...τωρα κατι γινεται!αν ειναι να δωσω λεφτα θα τ δωσω μια και καλη σε κανα Overwatch 

Δημοσ.

Εγω εχω λιωσει με τα σχολια που βλεπω απο κατω απο την παραπανω ειδηση που την πετυχα στο facebook

AXAxaxax ta lefta m pisw gamw to spiti sas

Mlk pws pernoume ta lefta pisw mhn tous gamisw

Καλύτερες αγορές δεν έχουμε ξανακανει

Δημοσ.

χαχαχαχαχα

που εχεις μπει?ποιος group να γελαω κ εγω

Απλα εχω κανει follow την σελιδα του gameslife στο facebook και εκει απο κατω απο την ειδηση ειναι και τα σχολια αυτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...