Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 αυτή είναι η beta απο το shift πως λέγεται;
ditsikts Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 αυτή είναι η beta απο το shift πως λέγεται; Τι εννοείς; login κάνεις με το shift account για να κάνεις αίτηση να λάβεις μέρος στη beta. Αν είσαι τυχερός σου έρχεται key, το ενεργοποιείς στο steam και παίζεις
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Gearbox’s Battleborn Delayed To May 2016
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Battleborn’s Story Mode Detailed, Open Beta Begins On April 13th
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 παιζει κανεις την βετα η οχι?εγω τωρα το κατεβαζω να δω τι λεει
seithan Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το coop campaign του τι λέει; Εάν είναι σαν του Borderlands, θα λέει άσχημα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 εγω επαιξα λιγο αλλα δεν με τρελανε κιολας...εφαγε ηδη delete δηλαδη...
Atallos1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 παιζει κανεις την βετα η οχι?εγω τωρα το κατεβαζω να δω τι λεει Επαιξα 4-5 games το πρωι , δεν καταλαβα πολλα πραγματα μιας και δεν εχει tutorial 2-3 χαρακτηρες δοκιμασα και το 1 pvp mode Δεν ειναι κακο
Orgios Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Βλέπω κανενας δεν εγραψε 5 πραγματακια απο το release οποτε ο κλήρος μάλλον πεφτει σε μένα! Ομαλότατο το release χωρίς προβλήματα (τουλάχιστον εγω δεν καταλαβα τίποτα) . Το παιχνίδι φαίνεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Επαιξα αρχικά τον πρόλογο! Το χιούμορ του και η καρτουνίστικη αισθητική του το κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ το gameplay είναι γρήγορο και εθιστικό! Μετά πήγα κατευθείαν στο Multiplayer, επίσης γρήγορο και εθιστικό gameplay, ιδιαίτερα tactical (οσοι πεφτουν με τα μούτρα θα γραφουν πολλά deaths) και το teamplay ειναι required άμα θες να κερδίσεις. Φοβερη ποικιλία σε χαρακτήρες, καλοσχεδιασμένοι , κάποιοι φαίνεται να έχουν πλεονέκτημα αλλά με τις λιγοστες ώρες που έχω παιξει δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα . Εχω πολλά πραγματα να μελετήσω για το παιχνίδι αλλά η πρώτη εντύπωση λέει οτι πρόκειται για φανταστικό παιχνίδι και είναι κρίμα να παει ακλαφτο λόγω overwatch (εξάλλου είναι αρκετά διαφορετικά παιχνίδια)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τελικά δεν βλέπω πολύ κίνηση, το overwatch τα hoggare όλα .
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τελικά δεν βλέπω πολύ κίνηση, το overwatch τα hoggare όλα . Η ισως περιμενουν αρκετοι price drop λογω βαθμολογιων
Orgios Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οι βαθμολογίες μια χαρα είναι (οκ οχι όλες) , ναι θα επρεπε να έχει περισσότερο κόσμο , αλλά στα steam sales δεν πάει και άσχημα. Το overwatch δυστυχώς του πήρε αρκετό κόσμο και κακώς μάλιστα καθως είναι πολυ διαφορετικά παιχνίδια. Εγω πάντως παιζω καθημερινά έστω και λίγο , όποιος θελει παρεα ας με κάνει add.
StigmaX Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Και καλυτερο να ειναι απο το overwatch, δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο παιχνιδι ελπιδα. Επρεπε να βγει τουλαχιστον ενα τριμηνο πριν, να προλαβει να φτιαχτει μια βαση παιχτων. Τωρα τους την επαιξε και η μπλιζαρντ με την οπεν μπετα στο ριλιζ, απλα απατο. Κριμα να χανονται καλα παοχνιδια λογο κακων αποφασεων καποιων μεγαλοστελεγχων...
gildo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κοιταξα λιγο ποσο κανει και απο οτι ειδα ξεκιναει απο 27,49 η τιμη για το key.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα