Προς το περιεχόμενο

Battleborn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτή είναι η beta απο το shift πως λέγεται;

Δημοσ.

αυτή είναι η beta απο το shift πως λέγεται;

Τι εννοείς; login κάνεις με το shift account για να κάνεις αίτηση να λάβεις μέρος στη beta. Αν είσαι τυχερός σου έρχεται key, το ενεργοποιείς στο steam και παίζεις

• 4 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιζει κανεις την βετα η οχι?εγω τωρα το κατεβαζω να δω τι λεει

Επαιξα 4-5 games το πρωι , δεν καταλαβα πολλα πραγματα μιας και δεν εχει tutorial

2-3 χαρακτηρες δοκιμασα και το 1 pvp mode 

Δεν ειναι κακο 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω κανενας δεν εγραψε 5 πραγματακια απο το release οποτε ο κλήρος μάλλον πεφτει σε μένα!

Ομαλότατο το release χωρίς προβλήματα (τουλάχιστον εγω δεν καταλαβα τίποτα) .

Το παιχνίδι φαίνεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Επαιξα αρχικά τον πρόλογο! Το χιούμορ του και η καρτουνίστικη αισθητική του το κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ το gameplay είναι γρήγορο και εθιστικό!

Μετά πήγα κατευθείαν στο Multiplayer, επίσης γρήγορο και εθιστικό gameplay, ιδιαίτερα tactical (οσοι πεφτουν με τα μούτρα θα γραφουν πολλά deaths) και το teamplay ειναι required άμα θες να κερδίσεις. Φοβερη ποικιλία σε χαρακτήρες, καλοσχεδιασμένοι , κάποιοι φαίνεται να έχουν πλεονέκτημα αλλά με τις λιγοστες ώρες που έχω παιξει δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα .

Εχω πολλά πραγματα να μελετήσω για το παιχνίδι αλλά η πρώτη εντύπωση λέει οτι πρόκειται για φανταστικό παιχνίδι και είναι κρίμα να παει ακλαφτο λόγω overwatch (εξάλλου είναι αρκετά διαφορετικά παιχνίδια)

Επισκέπτης
Δημοσ.

τελικά δεν βλέπω πολύ κίνηση, το overwatch τα hoggare όλα .

Δημοσ.

τελικά δεν βλέπω πολύ κίνηση, το overwatch τα hoggare όλα .

Η ισως περιμενουν αρκετοι price drop λογω βαθμολογιων

Δημοσ.

Οι βαθμολογίες μια χαρα είναι (οκ οχι όλες) , ναι θα επρεπε να έχει περισσότερο κόσμο , αλλά στα steam sales δεν πάει και άσχημα. Το overwatch δυστυχώς του πήρε αρκετό κόσμο και κακώς μάλιστα καθως είναι πολυ διαφορετικά παιχνίδια. Εγω πάντως παιζω καθημερινά έστω και λίγο , όποιος θελει παρεα ας με κάνει add.

Δημοσ.

Και καλυτερο να ειναι απο το overwatch, δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο παιχνιδι ελπιδα.

Επρεπε να βγει τουλαχιστον ενα τριμηνο πριν, να προλαβει να φτιαχτει μια βαση παιχτων. Τωρα τους την επαιξε και η μπλιζαρντ με την οπεν μπετα στο ριλιζ, απλα απατο. Κριμα να χανονται καλα παοχνιδια λογο κακων αποφασεων καποιων μεγαλοστελεγχων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...