WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδες εχω ενα περισσευούμενο κλειδακι για το παιχνιδι απο το τελευταιο humble ! O πρωτος που θα ποσταρει και το θελει .. δικο του!! 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 λα λα λα! Disclaimer: Δεν ενημερωθηκα νωριτερα
AiWaaa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μας την εφερεεε δωστε στον κυριο το κλειδακι του με προλαβε
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 λα λα λα! Disclaimer: Δεν ενημερωθηκα νωριτερα We have a winner... Gio νομιζω χρειαζομαι email... για να το κανω gift... στειλε pm...
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 We have a winner... Gio νομιζω χρειαζομαι email... για να το κανω gift... στειλε pm... Incoming! ..και προφανως μαζι και τα δημοσια ευχαριστω μου! 1
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Incoming! ..και προφανως μαζι και τα δημοσια ευχαριστω μου! Μεγιες!!! 1
GeorgeAson Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέτριο προς καλό game όσον αφορά το gameplay, αλλά η ιστορία.....ΑΠΛΑ δεν υπάρχει...από τις καλύτερες ιστορίες πολέμου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα