Προς το περιεχόμενο

iphone 5 - public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχετε παρατηρησει κατι με τα παμπλικ? Σε προιοντα που τα εμφανιζει εξαντλημενα (που ουσιαστικα ειναι μοντελα που εχουν σταματησει) εχει πολυ καλες έως σουπερ τιμες!

Σε αυτα που εχει αποθεμα ομως οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπιμενες σε σχεση με τον ανταγωνισμο!

πχ θυμαμαι προχειρα αυτο http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/samsung-galaxy-beam-gkri-8gb/prod2960057pp/Τοσο δεν το βρισκεις ουτε στις αγγελιες!

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως (μάλλον... σίγουρα :devil:) είναι κολπάκι για να εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις του τσιγκούνη.

Δημοσ.

Ίσως (μάλλον... σίγουρα :devil:) είναι κολπάκι για να εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις του τσιγκούνη.

δεν ειναι κολπακι φιλε μου. Εχω αγορασει απειρα προιοντα σε τιμες ξεφτυλα απο αυτους. Απλα περα απο πολυ ψαξιμο θελει να εισαι και τυχερος . Σε παρα πολλα προιοντα ειναι απλα φαρμακειο. Τι ακουστικα beats με 30 ευρω, τι time capsule 3tb με 199 οταν φθηνοτερη τιμη ευρωπης ηταν 399 εχω παρει κτλ κτλ

Το κολπο για εμενα ειναι οτι θες να το βαζεις στο καλαθι και μια στο τοσο να το κοιτας αλλιως χανεσαι

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερει κανεις αλλα σε 60 μερες σιγουρα θα παιχτει παρομοια προσφορα με 5s μιας και το 6 θα εχει την τιμη του 5s αλλα απο 32 γιγα οποτε το αλλο θα ξεστοκαριστει σε χρονο ρεκορ

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το βγάλουν κάτω από 500 με το που βγει το 6. Θα το πανε στα 600 και σε κάνα 6 μηνο ίσως το ρίξουν για να φυγει

Πάντως το 32 σε συνδυασμό με τις 24 άτοκες δόσεις ήταν καλη περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...