Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το Led σε h100i

NissanFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα...εχω ενα θεμα με το pc μου...εχω την h100i και μετα απο ενα update στο corsair link το led στο waterblock αλλαζει χρωμα μονο του..γινεται ασπρο/ροζ...στο corsair link φαινεται κανονικο αλλα το block ειναι ροζ...ξερετε μηπως τι παιζει?

post-259174-0-58754500-1404848295_thumb.jpg

post-259174-0-74998500-1404848296_thumb.jpg

post-259174-0-01456600-1404848364_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μπάρα του κόκκινου είναι full (255) και οι μπάρες του μπλε και του πράσινου είναι 0. Εσύ ρυθμίζεις πού το θέλεις. Εγώ έχω βάλει να δείχνει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία. Κλικάρεις εκεί που λέει temperature και ρυθμίζεις πώς θέλεις να αλλάζει το χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία.

Γενικώς, όταν γίνεται update σε αυτό το software ανακατεύονται λίγο οι ρυθμίσεις. Δεν το έχουν τελειοποιήσει...

Απ'οτι φαίνεται θέλεις να είναι κόκκινο το led. Στη μπάρα του κόκκινου αντί για 255 που το έχεις βάλτο στο 254. Για εμένα είχε δουλέψει που αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα και πλέον λειτουργεί κανονικά στο κόκκινο.

ναι είναι γεγονός πως το corsair link έχει πολύ δουλειά ακόμη. τρελάινεται είτε με ενημέρωση είτε με μία μικρή κίνηση να το ρυθμίσεις. εγώ το έχω σβήσει εντελώς το led.

Η μπάρα του κόκκινου είναι full (255) και οι μπάρες του μπλε και του πράσινου είναι 0. Εσύ ρυθμίζεις πού το θέλεις. Εγώ έχω βάλει να δείχνει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία. Κλικάρεις εκεί που λέει temperature και ρυθμίζεις πώς θέλεις να αλλάζει το χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία.

Γενικώς, όταν γίνεται update σε αυτό το software ανακατεύονται λίγο οι ρυθμίσεις. Δεν το έχουν τελειοποιήσει..

Στο corsair link δειχνει οτι ειναι κοκκινο... (255) ...αλλα για να ειναι και στο block κοκκινο πρεπει να τα μηδενισω ολα και να τα ξαναφτιαξω...

Απ'οτι φαίνεται θέλεις να είναι κόκκινο το led. Στη μπάρα του κόκκινου αντί για 255 που το έχεις βάλτο στο 254. Για εμένα είχε δουλέψει που αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα και πλέον λειτουργεί κανονικά στο κόκκινο.

Ναι κοκκινο το θελω...οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω

είναι γνωστό bug απλά μετακίνησε τις 3 μπάρες και μετά παλι  255/0/0 και θα φτιάξει

το κανω συνεχεια...την επομενη μερα ειναι ροζ παλι

ουτε στο 254 δουλεψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...