GreyHorse Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έχεις ήδη αποδείξει το αντίθετο... Καλά θα κάνεις, γιατί όσο και να με ψάξεις στα λημέρια σου δεν θα με βρεις, ενήλικας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου είμαι.
paragontikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Προς τα που το πανε το πραγμα με τα τελευταία επεισόδια, εχει αρχίσει και γίνεται περίεργο
paragontikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μην ανησυχείς. Τα κιτί έμα. χαχα, ετσι πρεπει, να μην ξεχνιομαστε
vsl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Το spin-off Walking Dead δεν θα είναι πρίκουελ της σειράς http://subz.blog-spot.gr/spin-walking-dead-den-tha-ine-prikouel-tis-siras/ 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τελειωνει σιγα σιγα η 5 σεζον.πωω 7 μηνες χωρις walking dead...μεχρι να αρχισει η 6 σεζον.Παντως θελω να παει το στορυ στο να βρουν επιστημονες για να καταπολεμησουν τον ιο που προκαλει τα ζομπι.Εχω βαρεθει λιγο
Ison_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τελειωνει σιγα σιγα η 5 σεζον.πωω 7 μηνες χωρις walking dead...μεχρι να αρχισει η 6 σεζον.Παντως θελω να παει το στορυ στο να βρουν επιστημονες για να καταπολεμησουν τον ιο που προκαλει τα ζομπι.Εχω βαρεθει λιγο Αν οι επιστήμονες αυτοκτονούν από τον πρώτο κύκλο, δε νομίζω να έχουν ελπίδες να βρουν κάποιον στον έκτο 1
king2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τελειωνει σιγα σιγα η 5 σεζον.πωω 7 μηνες χωρις walking dead...μεχρι να αρχισει η 6 σεζον.Παντως θελω να παει το στορυ στο να βρουν επιστημονες για να καταπολεμησουν τον ιο που προκαλει τα ζομπι.Εχω βαρεθει λιγοΕχουμε σειρες ρε συ.Θα βγει game of thrones true detective. Το σημερινο επεισόδιο ηταν απο τα καλυτερα των τελευταιων 3 σεζόν.Πάμε γερά για τα 3 τελευταια.
thomasG4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 2 επεισόδια έμειναν για να τελειώσει η season. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα