Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 5 (Spoilers allowed up to Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον.
"Η ιστορία θα εξελίσσεται στο Λος Άντζελες και χρονικά τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Walking Dead."
Πόσο πριν άραγε? Θα ξεκινάει η ιστορία πριν το outbreak (δείχνοντας μας έτσι λίγο παραπάνω πως ξεκίνησε-εξαπλώθηκε ο ιός - όχι κατ' ανάγκη την αιτία, απλά τι παίχτηκε τις πρώτες μέρες).
Γιατί, όπως και να το κάνεις, στο WD, μετά από τόσα χρόνια 
που πέρασαν (πόσα αλήθεια? νομίζω δεν έχει αναφερθεί ξεκάθαρα στη σειρά πόσος χρόνος πέρασε απ' το outbreak), έχει πλέον φτάσει σε μια κατάσταση ισορροπίας (ασταθούς ισορροπίας, δε λέω). Απλά δεν έχει καμία σχέση με τον πανικό και την αγωνία που θα είχε το πρώτο διάστημα, όταν κατέρρεε γύρω τους η κοινωνία.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον."Η ιστορία θα εξελίσσεται στο Λος Άντζελες και χρονικά τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Walking Dead."

Πόσο πριν άραγε? Θα ξεκινάει η ιστορία πριν το outbreak (δείχνοντας μας έτσι λίγο παραπάνω πως ξεκίνησε-εξαπλώθηκε ο ιός - όχι κατ' ανάγκη την αιτία, απλά τι παίχτηκε τις πρώτες μέρες).

Γιατί, όπως και να το κάνεις, στο WD, μετά από τόσα χρόνια [/size]που πέρασαν [/size](πόσα αλήθεια? νομίζω δεν έχει αναφερθεί ξεκάθαρα στη σειρά πόσος χρόνος πέρασε απ' το outbreak), έχει πλέον φτάσει σε μια κατάσταση ισορροπίας (ασταθούς ισορροπίας, δε λέω). Απλά δεν έχει καμία σχέση με τον πανικό και την αγωνία που θα είχε το πρώτο διάστημα, όταν κατέρρεε γύρω τους η κοινωνία.[/size]

Υπολογίζεις από το μωρό.

Ήταν σε κώμα όταν ξέσπασε ο ιός ο Ρικ και μετά ξύπνησε. Αποκλείεται να ήταν πάνω από εξάμηνο.

Βρήκε τη γυναίκα και την πρώτη ομάδα, την άφησε έγκυο. Σχετικά γρήγορα, γιατί του έλεγε ότι το παιδί ήταν δικό του, βάλε κανά δίμηνο.

Εννιά μήνες εγκυμοσύνη.

Το μωρό δεν περπατά ακόμα, οπότε κάτω του έτους είναι.

Σύνολο μάξιμουμ 2μιση χρόνια.

• Like 5
Δημοσ.

Υπολογίζεις από το μωρό.

Ήταν σε κώμα όταν ξέσπασε ο ιός ο Ρικ και μετά ξύπνησε. Αποκλείεται να ήταν πάνω από εξάμηνο.

Βρήκε τη γυναίκα και την πρώτη ομάδα, την άφησε έγκυο. Σχετικά γρήγορα, γιατί του έλεγε ότι το παιδί ήταν δικό του, βάλε κανά δίμηνο.

Εννιά μήνες εγκυμοσύνη.

Μπορεί να είναι και το Shane όμως το παιδί, δεν ξέρουμε αν τα έριχνε μέσα...

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και το Shane όμως το παιδί, δεν ξέρουμε αν τα έριχνε μέσα...

Πού κολλάει ο πατέρας του παιδιού στο χρονικό διάστημα που έχει εκδηλωθεί ο ιός;

Και υποστήριξα πουθενά ότι το παιδί είναι του Σέιν, του Ρικ ή δικό σου;

Δημοσ.

Υπολογίζεις από το μωρό.

Εννιά μήνες εγκυμοσύνη.

Πού κολλάει ο πατέρας του παιδιού στο χρονικό διάστημα που έχει εκδηλωθεί ο ιός;

Και υποστήριξα πουθενά ότι το παιδί είναι του Σέιν, του Ρικ ή δικό σου;

Ευτυχώς πάντως που δεν είναι δικό σου...

Δημοσ.

Ευτυχώς πάντως που δεν είναι δικό σου...

Το σχετικά γρήγορα πάρι στο ότι δεν πέρασε πολύς καιρός από όταν συνήλθε από το κώμα μέχρι την εγκυμοσύνη.

Από όταν εμφανίστηκε και μετά, σεξουαλική επαφή με τον Σέιν δεν υπήρξε, σύμφωνα με τα όσα είδαμε στη σειρά. Ούτε ο Σέιν ισχυρίστηκε το αντίθετο.

Και όχι δικό μου το μωρό δεν θα μπορούσε να είναι, γιατί είμαστε ομορφόσογο ενώ το μωρό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μάλιστα θα το χαρακτήριζα και ασχημούτσικο. Για το τι βγάζει το δικό σου σόι, δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Το σχετικά γρήγορα πάρι στο ότι δεν πέρασε πολύς καιρός από όταν συνήλθε από το κώμα μέχρι την εγκυμοσύνη.

Από όταν εμφανίστηκε και μετά, σεξουαλική επαφή με τον Σέιν δεν υπήρξε, σύμφωνα με τα όσα είδαμε στη σειρά. Ούτε ο Σέιν ισχυρίστηκε το αντίθετο.

Και όχι δικό μου το μωρό δεν θα μπορούσε να είναι, γιατί είμαστε ομορφόσογο ενώ το μωρό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μάλιστα θα το χαρακτήριζα και ασχημούτσικο. Για το τι βγάζει το δικό σου σόι, δεν έχω ιδέα.

Σε διαγωνισμό εξυπνάδας ανηλίκων μαζί σου, δε θα μπω.

• Like 1
Δημοσ.

Σε διαγωνισμό εξυπνάδας ανηλίκων μαζί σου, δε θα μπω.

Καλά θα κάνεις, γιατί όσο και να με ψάξεις στα λημέρια σου δεν θα με βρεις, ενήλικας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου είμαι.

Δημοσ.

Το μωρό θα περπατούσε υπό νορμάλ συνθήκες διαβίωσης και όχι έτσι όπως ήταν και προφανώς αργεί η εξέλιξή του, κατα τα άλλα... ας υποθέσουμε οτι υπάρχουν χρονικά κενά ανάμεσα στα επεισόδια (δεν είναι χρονικά συνεχόμενα δηλαδή).

Λύθηκαν οι απορίες?

Δημοσ.

Καλά θα κάνεις, γιατί όσο και να με ψάξεις στα λημέρια σου δεν θα με βρεις, ενήλικας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου είμαι.

Έχεις ήδη αποδείξει το αντίθετο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...