dimitris21gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις έφαγα ένα μέγκα σπόιλερ. Να μάθω να μην κάνω λάικ σε γκρουπ σειρών. Πάτησα να μην λαμβάνω ενημερώσεις από το walking dead στο FB. Αν είναι δυνατόν, μονάχα λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου να πετάνε τέτοιο spoiler...
Supes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Απλά θα σας πω ότι στο σημερινό θα σταματούσε η καρδιά μου και Γ-Α-Μ-Ω 2
Kostasspil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερό το σημερινό σε αφήνει μαλάκα. Πολύ δυνατό, όπως ακριβώς περίμενα ένα mid season finale. Υ.Γ. ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΗ ΜΠΕΘ 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Πάτησα να μην λαμβάνω ενημερώσεις από το walking dead στο FB. Αν είναι δυνατόν, μονάχα λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου να πετάνε τέτοιο spoiler... εγω στο τουιτερ την ειχα πατησει παλιοτερα, οποτε τις πεταξα ολες ανφολο, τις μετεφερα στο fb που ουτως ή αλλως μπαινω μια στο τοσο κ ειμαι κομπλε 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ κάνω like όταν τελειώσουν οι σειρές, ακριβώς γι αυτό το λόγο. Είχα φάει τη σποιλεριά με τον Χέρσελ και έφυγε unlike. 1
Legolas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Βρε λες να εχουμε ιστοριες ???? Επισης να ξερετεε οτι μετα τους τιτλους τελους.... Εχει και ενα διλεπτο με τον μαυρο απο τη πρωτη σεζον.... 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλό το mid season αλλά δεν έφτασε σε καμία περίπτωση ούτε τον αποκεφαλισμό του Χερσελ ούτε τον Αρμαγεδών του στάβλου με την Σοφία. Εντωμεταξύ ο Κιρκμαν στα καπάκια μετά το φινάλε επιβεβαίωσε πως ένας νέος γκέι χαρακτήρας από τα κόμικ θα σκάσει μύτη από Φλεβάρη (λογικά ο Αάρον) κ πως ο Ντάρυλ είναι στρέητ τελικά. Site: Walking Dead Creator Reveals Daryl's Sexuality, Previews New Gay Character
Kostasspil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Επισης να ξερετεε οτι μετα τους τιτλους τελους.... Εχει και ενα διλεπτο με τον μαυρο απο τη πρωτη σεζον.... Μπορούμε να βρούμε τη σκηνή κάπου? Στο youtube λέει "δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας" Α ρε Αντώνη, ούτε ένα post credits scene δε μπορούμε να δούμε, εκεί μας κατάντησες.
Supes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Και συ ρε Μπεθ, κάνεις κάτι κάν' το σωστά!Τράβηξε της το στο λαρύγγι κατευθείαν τι περίμενες...---------------------------------------------------------------Το πιο τραγικό με την Μεγκ..."Η αδερφή σου ζεί""Η αδερφή σου πέθανε"
Legolas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μπορούμε να βρούμε τη σκηνή κάπου? Στο youtube λέει "δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας" Α ρε Αντώνη, ούτε ένα post credits scene δε μπορούμε να δούμε, εκεί μας κατάντησες. https://www.youtube.com/watch?v=mxwyzW3SLuU 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν τον πεθάνουν τον Ρικ ,δε θα το αντέξω να δω την υπόλοιπη σειρά.Είναι ο αγαπημένος μου απ όλους.
Pa0ki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ο Ρικ είναι ο μόνος που δεν θα πεθάνει(πριν το τέλος τουλάχιστον) γιατί μαζί του θα πεθάνει και η σειρά/τηλεθέαση 2
dimitris21gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν τον πεθάνουν τον Ρικ ,δε θα το αντέξω να δω την υπόλοιπη σειρά.Είναι ο αγαπημένος μου απ όλους. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!
Johnwho Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ ξενέρωσα... ...1ον Γιατί πέθανε η Don, που την καραγούσταρα σαν χαρακτήρα/ηθοποιό/γυναίκα (και γιατί; επειδή πυροβόλησε καταλάθος... τουλάχιστον ας πέθαινε πιο badass) και 2ον Ότι ποιός περιμένει τώρα τον Φεβρουάριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα