t3llis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ωραίο το πρώτο επεισόδιο είχε αρκετή δράση. 2
Kostasspil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό 1ο. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Τελικά παρεξηγημένοι οι "κανίβαλοι". Είχαν λόγο γι αυτά που έκαναν 1
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό 1ο. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Τελικά παρεξηγημένοι οι "κανίβαλοι". Είχαν λόγο γι αυτά που έκαναν Τα λεγα εγώ.Τα λεγα εγώ.
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αρκετα καλο και οντως πολυ δραση. Περασε ευχαριστα. Επισης νομιζω οτι τολμησανε λιγο παραπανω σε αυτο το επεισοδειο και βαλανε πολυ gore. Βεβαια συνεχιζει να με χαλαει οτι κανεις δεν κινδυνευει απο ζομπι εκτος και αν του την πεσουν 3257 μαζομενα σε κυκλικο κλειο και παραλληλα εχεις χτυπησει τα ποδια σου και δεν μπορεις να τρεξεις κατα πανο τους και τα χερια σου εχουν βγαλει σπυρακια και φουσκαλες και δεν μπορεις να τα σπρωξεις λιγο να τα παραμερισεις!! Επισης εχεις χασει τα κλειδια σου, δεν βρισκεις καμια σιδερια, ενα αιχμηρο αντικειμενο, ουτε ενα ξυλακι για τα αυτια ωστε να το κανεις οπλο και να ξεκανεις 10 ζομπι με μια ριξια. Κατα τ\αλλα δυνατη αρχη. 1
king2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αρκετα καλο και οντως πολυ δραση. Περασε ευχαριστα. Επισης νομιζω οτι τολμησανε λιγο παραπανω σε αυτο το επεισοδειο και βαλανε πολυ gore. Βεβαια συνεχιζει να με χαλαει οτι κανεις δεν κινδυνευει απο ζομπι εκτος και αν του την πεσουν 3257 μαζομενα σε κυκλικο κλειο και παραλληλα εχεις χτυπησει τα ποδια σου και δεν μπορεις να τρεξεις κατα πανο τους και τα χερια σου εχουν βγαλει σπυρακια και φουσκαλες και δεν μπορεις να τα σπρωξεις λιγο να τα παραμερισεις!! Κατα τ\αλλα δυνατη αρχη. Τα zombie μετα απο τοσο καιρο εχουν εξασθενισει.Στην αρχη ηταν πιο ζωηρα.Τωρα το θεμα ειναι παλι ανθρωποι vs ανθρωποι και τα zombie απλα τα εχουν για να περναει η ωρα.Στην αρχη ηταν επιβιωση απο τα zombies τωρα ειναι κατι τελειως διαφορετικο. 2
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 μπα ειναι κατι που εχω διακρινει απο τα πρωτα επεισοδια της σειρας.
firewalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγώ φοβάμαι μην πήγε όλος ο προϋπολογισμός στο πρώτο επεισόδιο (που ήταν πολύ καλό) και φάμε λούκι τώρα. Ο μαυρούλης με την μάσκα ποιος είναι; Δεν μου θύμισε κάτι.
Kostasspil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγώ φοβάμαι μην πήγε όλος ο προϋπολογισμός στο πρώτο επεισόδιο (που ήταν πολύ καλό) και φάμε λούκι τώρα. Ο μαυρούλης με την μάσκα ποιος είναι; Δεν μου θύμισε κάτι. Αν δεν κάνω λάθος, είναι ο τύπος που γνωρίζει στην 1η σεζόν και τον συναντά πάλι αρκετό καιρό μετά. Αλλά νόμιζα ότι συγχωρέθηκε αυτός
alexc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγώ φοβάμαι μην πήγε όλος ο προϋπολογισμός στο πρώτο επεισόδιο (που ήταν πολύ καλό) και φάμε λούκι τώρα. Ο μαυρούλης με την μάσκα ποιος είναι; Δεν μου θύμισε κάτι. Ο Morgan είναι από την πρώτη σεζον που είχε σώσει τον Ρικ 1
Kostasspil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ο Morgan είναι από την πρώτη σεζον που είχε σώσει τον Ρικ Δεν είχε πεθάνει αυτός; Δεν θυμάμαι
firewalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν τον είχε δείξει να πεθαίνει. Αν θυμάμαι καλά.
dimitris21gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Επικό ξεκίνημα για την season. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι δυνατά!
vag10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 παίζει να ήταν το καλύτερο επεισόδιο της σειράς 2
Gtr34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ωραιο επεισοδιο, ελπιζω η συνεχεια να ειναι αναλογη.
DKNI Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 μπα ειναι κατι που εχω διακρινει απο τα πρωτα επεισοδια της σειρας.Εχει δικιο ο φιλος king2009, αδελφε Μεσα στο καλοκαιρι διαβαζα συνεντευξη που το λεγανε 2 απο τους παραγωγους Αν βιαστηκανε να το κανουν, ναι πιθανως, αλλα οτι πλεον ειναι ακινδυνα τα μεμονωμενα ζομπι ισχυει και ειναι επιτηδες και το πιστωνουν στο οτι τα πτωματα αρχισαν να σαπιζουν or something Πολυ δυνατο επεισοδιο και ευχαριστη εκπληξη οτι ξεμπερδεψαμε με την παραμονη στο Terminus αμεσα και με μεγαλο μπαμ Απο την αλλη αν επιασα σωστα ο τυπος με το αθλιο μαλλι δεν εχει πραγματικη θεραπεια, αλλα υποτιθεται ειναι γαματος επιστημονας και σκοπευει να την φτιαξει, σωστα? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα