Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 5 (Spoilers allowed up to Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 690
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρκετα καλο και οντως πολυ δραση. Περασε ευχαριστα. Επισης νομιζω οτι τολμησανε λιγο παραπανω σε αυτο το επεισοδειο και βαλανε πολυ gore. Βεβαια συνεχιζει να με χαλαει οτι κανεις δεν κινδυνευει απο ζομπι εκτος και αν του την πεσουν 3257 μαζομενα σε κυκλικο κλειο και παραλληλα εχεις χτυπησει τα ποδια σου και δεν μπορεις να τρεξεις κατα πανο τους και τα χερια σου εχουν βγαλει σπυρακια και φουσκαλες και δεν μπορεις να τα σπρωξεις λιγο να τα παραμερισεις!! Επισης εχεις χασει τα κλειδια σου, δεν βρισκεις καμια σιδερια, ενα αιχμηρο αντικειμενο,  ουτε ενα ξυλακι για τα αυτια ωστε να το κανεις οπλο και να ξεκανεις 10 ζομπι με μια ριξια.  Κατα τ\αλλα δυνατη αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

αρκετα καλο και οντως πολυ δραση. Περασε ευχαριστα. Επισης νομιζω οτι τολμησανε λιγο παραπανω σε αυτο το επεισοδειο και βαλανε πολυ gore. Βεβαια συνεχιζει να με χαλαει οτι κανεις δεν κινδυνευει απο ζομπι εκτος και αν του την πεσουν 3257 μαζομενα σε κυκλικο κλειο και παραλληλα εχεις χτυπησει τα ποδια σου και δεν μπορεις να τρεξεις κατα πανο τους και τα χερια σου εχουν βγαλει σπυρακια και φουσκαλες και δεν μπορεις να τα σπρωξεις λιγο να τα παραμερισεις!! Κατα τ\αλλα δυνατη αρχη.

Τα zombie μετα απο τοσο καιρο εχουν εξασθενισει.Στην αρχη ηταν πιο ζωηρα.Τωρα το θεμα ειναι παλι ανθρωποι vs ανθρωποι και τα zombie απλα τα εχουν για να περναει η ωρα.Στην αρχη ηταν επιβιωση απο τα zombies τωρα ειναι κατι τελειως διαφορετικο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι μην πήγε όλος ο προϋπολογισμός στο πρώτο επεισόδιο (που ήταν πολύ καλό) και φάμε λούκι τώρα. :D

Ο μαυρούλης με την μάσκα ποιος είναι; Δεν μου θύμισε κάτι.

Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι μην πήγε όλος ο προϋπολογισμός στο πρώτο επεισόδιο (που ήταν πολύ καλό) και φάμε λούκι τώρα. :D

Αν δεν κάνω λάθος, είναι ο τύπος που γνωρίζει στην 1η σεζόν και τον συναντά πάλι αρκετό καιρό μετά. Αλλά νόμιζα ότι συγχωρέθηκε αυτός

Δημοσ.

Ο Morgan είναι από την πρώτη σεζον που είχε σώσει τον Ρικ

• Like 1
Δημοσ.

μπα ειναι κατι που εχω διακρινει απο τα πρωτα επεισοδια της σειρας.

Εχει δικιο ο φιλος king2009, αδελφε

Μεσα στο καλοκαιρι διαβαζα συνεντευξη που το λεγανε 2 απο τους παραγωγους

Αν βιαστηκανε να το κανουν, ναι πιθανως, αλλα οτι πλεον ειναι ακινδυνα τα μεμονωμενα ζομπι ισχυει και ειναι επιτηδες και το πιστωνουν στο οτι τα πτωματα αρχισαν να σαπιζουν or something

Πολυ δυνατο επεισοδιο και ευχαριστη εκπληξη

οτι ξεμπερδεψαμε με την παραμονη στο Terminus αμεσα και με μεγαλο μπαμ

Απο την αλλη

αν επιασα σωστα ο τυπος με το αθλιο μαλλι δεν εχει πραγματικη θεραπεια, αλλα υποτιθεται ειναι γαματος επιστημονας και σκοπευει να την φτιαξει, σωστα?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...