Supes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ποια 40 λεπτά...πρέπει να ήταν ώρες. Βασικά αυτοτιμωρία ήταν,πίστευε ότι τον σκότωσε τον καημένο με μια μπουνιά και σαν στρατιωτικός δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει στο έτσι,για αυτό και μόνο όταν ακούστηκε σημάδι ζωής από τον «επιστήμονα» άφησε τον εαυτό του να πάρει το νερό. Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι ξενέρωσε την ζωή του που τόσο καιρό κυνηγούσε ένα ψέμα αλλά μπορεί να 'ναι και αυτό που λες...
omghi2u Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ^ το ενα δεν αναιρει το αλλο, μπορει να ισχυουν και τα 2 μαζι.
vrwmiaris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το είδα και με άρεσε αρκετά, απλά με ενόχλησε υπερβολικά η ομιλία του Μακ κοναχι, δεν ξέρω εάν έτσι είναι το φυσικό του πάντως με θύμισε τον γκιωνακη στο ρόδα τσάντα και κοπάνα που έκανε τον αμερικανό
Supes Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το είδα και με άρεσε αρκετά, απλά με ενόχλησε υπερβολικά η ομιλία του Μακ κοναχι, δεν ξέρω εάν έτσι είναι το φυσικό του πάντως με θύμισε τον γκιωνακη στο ρόδα τσάντα και κοπάνα που έκανε τον αμερικανό ? 2
Kostasspil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το είδα και με άρεσε αρκετά, απλά με ενόχλησε υπερβολικά η ομιλία του Μακ κοναχι, δεν ξέρω εάν έτσι είναι το φυσικό του πάντως με θύμισε τον γκιωνακη στο ρόδα τσάντα και κοπάνα που έκανε τον αμερικανό Είσαι σίγουρα στο σωστό thread?
MacGyver2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Απ'οτι ειδα στο IMDB στο τελευταιο επισοδιο της season για το Νοεμβριο θα παιζει και ο Morgan. Γαματο προβλεπεται!!!
thomasG4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ποιος ειναι αυτος; Τσέκαρε αυτό http://walkingdead.wikia.com/wiki/Morgan_Jones_(TV_Series)
GreyHorse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 χαχα γιατί?και που? Στο μπλα μπλα είχε μπει καινούργιος χρήστης και σου είχε ανοίξει RiP θέμα. Απάντησε κάποιος ότι είχες τελευταία φορά φανεί πριν μερικές ώρες οπότε fail το τρόλινγκ, μετά εξαφανίστηκε το θέμα προφανώς το έσβησαν οι διαχειριστές. 1
Johnwho Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Απ'οτι ειδα στο IMDB στο τελευταιο επισοδιο της season για το Νοεμβριο θα παιζει και ο Morgan. Γαματο προβλεπεται!!! Κορυφαίος ηθοποιός. Η ηθοποιία του στο πρώτο επεισόδιο πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστη. Κρίμα που δεν είναι στο γκρούπ.
Kostasspil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Κορυφαίος ηθοποιός. Η ηθοποιία του στο πρώτο επεισόδιο πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστη. Κρίμα που δεν είναι στο γκρούπ. Things could change...
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις έφαγα ένα μέγκα σπόιλερ. Να μάθω να μην κάνω λάικ σε γκρουπ σειρών. 3
Voodooman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Για εμένα δεν περπατάει η σειρά, τέλος. Την βλέπω γιατί έχω επενδύσει αρκετές ώρες και είναι κρίμα να την αφήσω τώρα. Το βασικό της πρόβλημα για εμένα είναι ότι δεν έχει ξεκάθαρη πλοκή. Η ομάδα χωρίζει, ξαναενώνεται, στο ενδιάμεσο κάνουν και λίγη ενδοσκόπηση, μαλώνουν μεταξύ τους αλλά τόσο ώστε να μη γίνουν αγεφύρωτες οι διαφορές, ενώνονται και συγκρούονται με έναν "μεγάλο κακό" και φτου και από την αρχή. Ο κύκλος που με καθήλωσε ήταν ο δεύτερος, με τον συνάδελφο του Ρικ και την φαγωμάρα μεταξύ τους και ο τρίτος με τον Κυβερνήτη. Στον μεν είχαμε έντονη σύγκρουση χαρακτήρων και στον δε συνεχόμενη, ξεκάθαρη πλοκή. Αλλά όλα μαζί δεν γίνονται, ή θα δημιουργήσεις ένα δράμα χαρακτήρων ή μία περιπετειώδη σειρά, αλλιώς κάνεις πασαλείμματα, ιδίως όταν σκορπάς τους πρωταγωνιστές σε 2,3,4 γκρουπ. Ήλπιζα ότι η αλλαγή του showrunner θα αλλάξει τα πράγματα, αλλά δεν.
patrickdrd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ποιος το ειδε να μας πει εντυπωσεις! ναι, ελπιζουμε σε καλο επεισοδιο σμρ γιατι παιζει χωρις ανταγωνισμο για καποιο λογο το walking dead σμρ, ουτε homeland, ουτε the affair, οποτε ειναι must να ειναι καλο το επ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα