Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 5 (Spoilers allowed up to Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 690
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

fuck logic

προλαβαίνει και φεύγει ο κουτσός και πιάνουν την Μπεθ

Μια χαρά logic 

Η Μπεθ είναι ζώο κάθεται χαζεύει δεξιά αριστερά και σκοτώνει walkers, ο μαύρος ήξερε τι έκανε, πήγε κατευθείαν για την έξοδο... (no racism :P)

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά logic 

Η Μπεθ είναι ζώο κάθεται χαζεύει δεξιά αριστερά και σκοτώνει walkers, ο μαύρος ήξερε τι έκανε, πήγε κατευθείαν για την έξοδο... (no racism :P)

Έτσι που το θέτεις έχεις δίκιο :P

Δημοσ.

ειχα γράψει ενα μεγάλο comment αλλα αποφάσισα να το συνοψίσω σε δυο προτάσεις κ ένα spoiler
καταλαβαίνετε τι νόμιζα οτι θα δούμε σήμερα κ ευτυχώς το γλυτώσαμε. RIP ζωντανοί κ νεκροί , rambo is here

Carol-Rambo-The-Walking-Dead-300x194.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Ωραίο και το σημερινό,η μπεθ πόσο χρόνων είναι στην πραγματικότητα; εάν δεν είναι ανήλικη πολύ πλάκα Λιτόχωρου βλέπω

Δημοσ.

Ωραίο και το σημερινό,η μπεθ πόσο χρόνων είναι στην πραγματικότητα; εάν δεν είναι ανήλικη πολύ πλάκα Λιτόχωρου βλέπω

Το imdb την δίνει του '85

Δημοσ.

Μουφα επεισοδιο

εχω βαρεθει να βλεπω να ειναι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ μαλακες εκτος απο τους δικους μας

αλλα αναμενομενο

Δνε υπαρχει σειρα να πηγαινει τρενο, καλυτερα τωρα

Δημοσ.

Ποιον φώναξε να βγει από το θάμνο ο Ντάρυλ, εφόσον δεν είναι ούτε η Μπεθ ούτε η Κάρολ; :huh:

εγω πιστευω τον μαυρο που το εσκασε λογικα το ντου θα γινει στο μεθεπομενο πιστευω σε αυτό θα εχουμε ανασυνταξη δυναμεων και θα το κοψουν όταν πανε να κανουν το ντου

Δημοσ.

εγω πιστευω τον μαυρο που το εσκασε λογικα το ντου θα γινει στο μεθεπομενο πιστευω σε αυτό θα εχουμε ανασυνταξη δυναμεων και θα το κοψουν όταν πανε να κανουν το ντου

ε ναι ρε, θα είναι ο Ρικ σε φάση

μας έσωσε η κουμουνίστρια, τώρα πάμε εμείς... θα πάει εκεί θα τους μαμήσει τα πέταλα και τέλος... Ααα και... φυσικά ο μαύρος θα πεθάνει, πάλι :P

Δημοσ.

Μετά από αυτό το επεισόδιο και με το πόσο αργά το πάνε + ότι προσθέτουν πράγματα που δεν υπάρχουν στο κόμικ + το υλικό από τα κόμικ, χαλαρά θα βγάλουν 15 σεζόν

Δημοσ.

Μουφα επεισοδιο

εχω βαρεθει να βλεπω να ειναι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ μαλακες εκτος απο τους δικους μας

αλλα αναμενομενο

Δνε υπαρχει σειρα να πηγαινει τρενο, καλυτερα τωρα

Κάργα υπερβολικό αυτό. Ελπίζω γενικά να μην το τεντώσουν πάρα πολύ και μετά δε συμμαζεύεται, όπως με άλλες σειρές παλιότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...