@topos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Λοιπον αδερφια,εχω τρεις συνδεσεις (μια forth net και 2 Cosmote)σε διαφορετικες περιοχες και εχω σε ολα συχνες αποσυνδεσεις.εκτιμω οτι οφειλετε στα ρουτερακια που δινουν οι εταιριες(zte/huawei). Οποτε θα ηθελα να προτεινετε καποιο δοκιμασμενο για να μου φυγει η απορεια. Και εαν οντως φταινε να παρω αλλα 2. Απο τιμη οσο χρειαζετε,απλα επειδη πιθανοτατα να αγοραστουν 3 καλο θα ειναι να μην ξςφευγουν σε τιμη. Δεν ξερω εαν εχει σχεση απλα αναφερω πως θα συνδεοντε σε αυτα ~10+ χρηστες και προφανως οσο μεγαλυτερη εμβελια τοσο καλυτερα. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις γνωσεις και τον χρονο σας..
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Λοιπον αδερφια,εχω τρεις συνδεσεις (μια forth net και 2 Cosmote)σε διαφορετικες περιοχες και εχω σε ολα συχνες αποσυνδεσεις.εκτιμω οτι οφειλετε στα ρουτερακια που δινουν οι εταιριες(zte/huawei). Οποτε θα ηθελα να προτεινετε καποιο δοκιμασμενο για να μου φυγει η απορεια. Και εαν οντως φταινε να παρω αλλα 2. Απο τιμη οσο χρειαζετε,απλα επειδη πιθανοτατα να αγοραστουν 3 καλο θα ειναι να μην ξςφευγουν σε τιμη. Δεν ξερω εαν εχει σχεση απλα αναφερω πως θα συνδεοντε σε αυτα ~10+ χρηστες και προφανως οσο μεγαλυτερη εμβελια τοσο καλυτερα. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις γνωσεις και τον χρονο σας.. Με τις εταιρειες επικοινώνησες για να αναφέρεις τις αποσυνδέσεις?
@topos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Με την forth net.Η συνδεση ηταν εξαετιας και δουλευε απο την αρχη με ενα Siemens ρουτερ.Το πριν απο ενα 5μηνο ξεκινησανε οι φρικες.Επικοινωνησα απειρες φορες με forth net μεχρι που μου ειπαν οτι μαλλων φταει το Siemens(λογικη εξηγηση). Επειτα μου ειπαν πως για να μου το αλλαξουν θΑ επρεπε να κανω καινουργιο συμβολαιο.Εγινε και αυτο και πηρα ενα zte,παρολαυτα αυτα αποσυνδεσεις κολληματα και τα λοιπα συνεχιστηκαν. Ηρθε "τεχνικος"(δεν ηξερε την τυφλα του) 2 φορες αλλα απο καταραμμενη συμπτωση την ωρα που ηταν εκει δεν εφαγε καθολου σκαλωμα. Ξανα μανα τηλεφωνα(παιζει να εχω σπαταλησει κανενα 20ωρο απο την ζωη μου μιλωντας με την τεχν.υποστηριξη) δεν μπορουν να εντοπισουν κανενα προβλημα με την γραμμη. Προφανως τσρκαριστηκε με διαφορα PC/συνδιασμους ακομα και με το WiFi κλειστο και συνδεση Ethernet. Leonidas για ποιο μοντελο λες? Γιατι ειδα οτι εχει απο πολυ φτηνα-> http://www.ebw.gr/el/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ensyrmato-kai-asyrmato-router-firewall-VoIP-Ga
rfc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ποσταρε τα χαρακτηριστικα της συνδεσης σου μια. Δοκιμασε χωρις σπλιτερ και τηλεφωνα. Μονο το ρουτερ στο τοιχο με κοντο καλωδιο εως 1 μετρο.
@topos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ποσταρε τα χαρακτηριστικα της συνδεσης σου μια. Δοκιμασε χωρις σπλιτερ και τηλεφωνα. Μονο το ρουτερ στο τοιχο με κοντο καλωδιο εως 1 μετρο. Ειχε δοκιμαστει και χωρις splitter/αλλο τηλεφωνο στην γραμμη+ επιπλεων με 2-3 διαφορετικα καλωδια τηλεφωνου...Επιπλεων εαν κατι "επεζε" με την επαφη δεν θα καταγραφοτανε στο router ως αποσυνδεση? Η πιο λογικη εξηγηση(εφοσων η forthnet δεν μπορει να δει προβλημα στην γραμμη) ειναι η περιπτωση να ειμαι απιστευτα γκαντεμης και να αντικατεστησα το παλιο siemens με εξισου προβληματικο zte. Μονο και μονο για να μου φυγει η απορεια και να το αποκλεισω και αυτο το ενδεχομενο θελω να παρω καινουργιο ημισοβαρο ρουτερακι. Οποτε εαν μπορειτε να μου υποδειξετε ποιο vigor να παρω θα ημουν υποχρεος...
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εμένα πιο πολύ για πρόβλημα γραμμής μου ακούγεται όπως τα περιγράφεις, παρόλο που το zte είναι από τα χειρότερα router. Όσον αφορά το draytek κανονικά είναι μεγαλύτερης αξίας, απλά το πήραν μάλλον από την altec σε προνομιακή τιμή. Έχει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε εταιρείες (vpn, content blocking κλπ).
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 το 2700vg ειναι ενα σχετικα παλιο draytek και αν το παρεις με το firmware της altec net πρεπει να το αλλαξεις. μετα υπαρχει το 2710n που ειναι αρκετα ακριβο.απο εκει και περα αν ειχες το siemens cl 110 ηταν πολυ σταθερο αλλα δυστυχως εψηνες μπιφτεκια πανω οποτε ναι μετα απο λιγο καιρο χαλαει.αν πηρες zte επισης ειναι για πεταμα.σιγουρα μπορει να ειναι και κατι στην γραμμη αλλα και τα zte δεν ειναι ρουτερ. αν τωρα ειναι χαλια η γραμμη λογω αποστασης δηλαδη να εχεις κανα 45-50 attenuation τοτε θα εψαχνα για thomson/technicolor.ειναι αρκετα σταθερα σε χαλια γραμμες σαν τα siemens αλλα χωρις τα προβληματα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα