steliosbal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να την βοηθεια σας.Θελω να χρησιμοποιησω το kinect για να φτιαξω μια εφαρμογη.Αυτο που θελω ειναι να μπορω να παρω και να επεξεργαστω τις τιμες που θα μου δινει το kinect.Ενα API δηλαδη για να χειριζομαι εγω οπως θελω τις τιμες.Χρησημοποιω windows 8.Αν καποιος εχει καποια εμεπιρια ή εχει καποιον καλο οδηγο ας βοηθησει..Ευχαριστω
Technology fan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή αρχή σου εύχομαι, Εγώ είχα δουλεύψει παλιότερα για ερευνητικούς σκοπούς με windows 7 φαντάζομαι δεν θα χει διαφορά. Καταρχήν πρέπει να εγκαταστήσεις το sdk. http://www.microsoft.com/en-us/kinectforwindows/develop/Υπάρχει πολύ κώδικας γραμμένος σε c# και c++. Σου προτείνω να δουλέψεις με την c# διοτι υπάρχουν περισσότεροι developers που την προτιμούν. Οδηγοί, documentation και τέτοια υπάρχουν στο site που έδωσα πριν. Για αυτό που θέλεις να κάνεις ίσως υπάρχει ήδη κώδικας και δε χρειάζεται να προγραμματίσεις, αν δηλαδή θέλεις μόνο δεδομένα. Ίσως μόνο για την αποθήκευση να χρειαστεί να γράψεις ένα κομμάτι κώδικα. Να έχεις υπόψιν σου οτι γενικά υπάρχει πολύ θόρυβος, ειδικά για motion capture δεδομένα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από Technology fan 1
steliosbal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι μονο τα δεδομενα θελω να περνω.Εχω το kinect toy xbox.Δεν το διευκρινισα αυτο... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2014 από steliosbal
Technology fan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δε ξέρω τι είναι το kinect toy box και πως διαφέρει από το κανονικό, Ρίξε μια ματιά στα samples http://www.microsoft.com/en-us/kinectforwindowsdev/Samples.aspx μπας και βρεις κάτι κοντά σε αυτό που θες και τροποποιείς τον κώδικα κατάλληλα αν χρειαστεί.
steliosbal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το kinect της κονσολας Xbox ηθελα να πω.Δεν θα δουλεψω με το kinect που εχει κυκλοφορησει για pc.Θα τα δω αυτα που μου πες.Ευχαριστω.
steliosbal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ακομα δεν εχω βγαλει καποια ακρη.Καποιος που να εχει ασχοληθει με αυτο το θεμα?Θελω να περνω τις τιμες που μου δινει.Δηλαδη αν κουνησω το χερι μου να μπορω να κρατησω την τιμη που μου στελνει το kinect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα