mariamos93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια επεσε κατω το ταμπλετ μου και ενω η αφη δουλευει κανονικα η οθονη φαινεται σαν να τρεμοπαιζει...εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο?καποια συμβουλη? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ρίξε ενα hard reset, Αν δεν κάνει τπτ...ίσως να εχει η οθόνη πρόβλημα. Για ποιό ταμπλετ μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariamos93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Σ ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω Ειναι samsung galaxy note 10.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AxeLL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 το ιδιο και σε μενα επεσε το nexus μου κατω και ενω δεν σπασε τιποτα η οθονη μεσα εχει ενα σημαδι πρασινο αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το πεσιμο στην αρχη δεν το εμφανισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariamos93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Και το πηγες καπου και δεν φτιαχνοταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AxeLL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 δεν πηγα σε τεχνικο πιστευω πως μπορει να ειναι και προβλημα του ρομ αν και δεν νομιζω! Αν το δεις οσο πιο πολυ ανεβαζω την φωτεινοτητα ανεβαινει και αυτο μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariamos93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εχεις δικιο...επειδη ειμαι εντελως ασχετη αυτο σημαινει πως δεν διορθωνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AxeLL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 διορθωνεται με αλλαγη οθονης αλλα εγω δεν εχω τα χρηματα να το κανω το πουλαω γυρω στα 75 ευρω μονο τα ανταλλακτικα του κανουν τοσο αλλα τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariamos93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ααα τελεια ουτε εγω θα μπορω να το επιδιορθωσω!σ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AxeLL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εκανες ρεσετ;; τραβα το σε τεχνικο να το δει και να σου πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariamos93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν εκανα γιατι φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια...θα το παω σε τεχνικο απλως ελεγα μηπως διορθωνεται με αλλο τροπο πριν παω να το δουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AxeLL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλα θα κανεις για πιο μεγαλη ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα