basilis-keza Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αν επερνε καρτα μνημης ισως το επιλεγαμε. Αλλα αν τραβας βιντεο σε hd θα γεμισει γρηγορα.
Ntenteras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1404987129&sr=8-1&keywords=moto+g+lte αυτή η έκδοση παίρνει καρτα μνημης και εχει και 4g
basilis-keza Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 δεν μπορω να παρω απ' εξω και να πω την αληθεια η motorola δεν μου αρεσει σαν μαρκα προσωπικα
klaount Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 δεν μπορω να παρω απ' εξω και να πω την αληθεια η motorola δεν μου αρεσει σαν μαρκα προσωπικα Όσα έχεις προτείνει είναι χάλια. Αφού δε σ' αρέσει η μάρκα (ότιναναι, και σ'αρέσει η Samsung) και στην αδερφή σου δεν αρέσει η εμφάνιση, ας πάρει όποιο θέλει, αλλά στα χρήματα που θες το G είναι μονόδρομος, τα πράγματα είναι απλά. Βρες τουλάχιστον το Core με 130-140 που έχει εμφανιστεί σε προσφορές τόσο γιατί 162 που έβαλες μόνο προσφορά δεν είναι. Αξιοπρεπές κινητό αλλά με πραγματική αξία γύρω στο κατοστάρικο όταν υπάρχουν τόσο καλύτερα στα ίδια λεφτά.
basilis-keza Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όσα έχεις προτείνει είναι χάλια. Αφού δε σ' αρέσει η μάρκα (ότιναναι, και σ'αρέσει η Samsung) και στην αδερφή σου δεν αρέσει η εμφάνιση, ας πάρει όποιο θέλει, αλλά στα χρήματα που θες το G είναι μονόδρομος, τα πράγματα είναι απλά. Βρες τουλάχιστον το Core με 130-140 που έχει εμφανιστεί σε προσφορές τόσο γιατί 162 που έβαλες μόνο προσφορά δεν είναι. ΟΚ. τελος. Ανοιξα ενα θεμα για αγορα κινητου,μου προτεινατε το moto g, πολυ ωραια. Ομως δεν μας αρεσε πως να το κανουμε δηλαδη...εσεις θα περνατε ενα κινητο που δεν σας αρεσε γενικα, μονο και μονο επειδη εχει καλα χαρακτηριστικα ; Επειτα ειδα ενα Χperia αλλα μου ειπατε και διαβασα τα χειροτερα για το service τους. οκ παμε για αλλο... Εγω εχω samsung galaxy ace 2 και δεν εχω παραπονο ουτε ειχα καποιο προβλημα εκτος απο την αναβαθμιση σε jellybean που του πεφτει βαρια. βρηκα 2 samsung το s iii mini & το core ειδαμε οτι το core ειναι λιγο καλυτερο και καταληξαμε σε αυτο ! διαβασα και σχολια απο εξωτερικο και απο ελλαδα για το core και ενταξει ολλα καλα. το core τυχαια το βρηκα 160 και το εβαλα για να ακουσω γνωμες. φυσικα και θα εψαχνα καλυτερη τιμη ! φιλικα παντα
haHa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ΟΚ. τελος. Ανοιξα ενα θεμα για αγορα κινητου,μου προτεινατε το moto g, πολυ ωραια. Ομως δεν μας αρεσε πως να το κανουμε δηλαδη...εσεις θα περνατε ενα κινητο που δεν σας αρεσε γενικα, μονο και μονο επειδη εχει καλα χαρακτηριστικα ; Επειτα ειδα ενα Χperia αλλα μου ειπατε και διαβασα τα χειροτερα για το service τους. οκ παμε για αλλο... Εγω εχω samsung galaxy ace 2 και δεν εχω παραπονο ουτε ειχα καποιο προβλημα εκτος απο την αναβαθμιση σε jellybean που του πεφτει βαρια. βρηκα 2 samsung το s iii mini & το core ειδαμε οτι το core ειναι λιγο καλυτερο και καταληξαμε σε αυτο ! διαβασα και σχολια απο εξωτερικο και απο ελλαδα για το core και ενταξει ολλα καλα. το core τυχαια το βρηκα 160 και το εβαλα για να ακουσω γνωμες. φυσικα και θα εψαχνα καλυτερη τιμη ! φιλικα παντα Προφανως δεν ειδε απο κοντα το moto g, που εκτος απο αισθητα πιο γρηγορο, μακραν ποιοτικοτερη κατασκευη και με πολυ καλυτερη οθονη αντι για την φθηνιαρικη του galaxy core ειναι για τους περισσοτερους και πιο ομορφο. ----------------- Το εχω παρει κ εγω το moto g για την αδερφη μου και ηταν απο τα λιγα κινητα με μεγαλη οθονη που της αρεσαν(αφου της το εδειξα με μια μωβ θηκη! ). Ειναι ποιοτικη κατασκευη και αλλαζει το πισω καπακι ωστε να μην ειναι μαυρο και να βαλει ενα πιο γυναικειο χρωμα: Δεν συγκρινεται σε ομορφια(αν και αυτο καταλαβαινω οτι ειναι υποκειμενικο) με τo samsung galaxy core με τα μετριοτατα πλαστικα, τεραστια περιθωρια γυρω απο την οθονη κλπ: Φαινεται οτι ειναι πιο φθηνιαρικο και προηγουμενης γενιας. Επαναλαμβανω, ας παει να τα δει απο κοντα. (βασικα, ακομα και αυτο το ποστ αν της δειξεις, λογικα θα καταλαβει πιο ειναι πιο "ομορφο"/προσεγμενο/ποιοτικο...) 2
basilis-keza Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 οντως το μοτο σε αλλο χρωμα ειναι πιο ομορφο...μαλλον θα περιμενουμε ακομα και δεν θα αγορασουμε καποιο απο τα δυο ωστε να μπορεσει να ανεβασει το budget και να δει κατι καλυτερο και απο το moto !
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μιας και μιλαμε για γυναικα... που σημαινει προτιμηση σε trendy χρωματακια και ευκολια χρήσης λειτουργικου over specs ας ταραξω λιγο τα νερα προτείνοντας.... http://www.skroutz.gr/s/4870870/Nokia-Lumia-630.html http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_630-6232.php
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 δεν ειναι κακο Για τα λεφτα του αριστο ειναι... το πηρα στην κοπελα μου 3 βδομαδες και ειναι κατα ευχαριστημενη... το android ποτε δεν την βολεψε...
eko13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγω το αποφασισα θα προτεινω LG G2 mini LTEΔεν γνωριζα οτι εχει πεσει κατω απο 200 http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html
RoS23 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγω το αποφασισα θα προτεινω LG G2 mini LTE Δεν γνωριζα οτι εχει πεσει κατω απο 200 http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html Κινηταρα,το αγορασα προχθες και ειναι κομπλε κινητακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα