Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω τα ιδια (δεν ειναι για μενα, εγω θα κοιταζα προς Κινα) πανω κατω στα ιδια λεφτα απο Ελλάδα

LG L9

Xperia L

Ace 3

Grand neo (dual sim)

H' καποιο αλλο? Προσωπικα ελεγα για L, αλλα εχει επεξεργαστη 1ghz, λιγο ρε παιδια...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα και εγω δεν το θελω για μενα. Ειναι για την αδερφη μου... Εγω εχω samsung galaxy ace 2 gt-i8160

Μεταξύ του samsung galaxy s3 mini-galaxy core είναι καλύτερο το core νομίζω.

Δημοσ.

ειμαστε αναμεσα σε galaxy core & galaxy s3 mini

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Core,Samsung-Galaxy-S-III-mini/phones/7837,7536

http://www.mobilesmspk.net/compare/samsung-i8190-galaxy-s-iii-mini/samsung-galaxy-core-i8260

εσεις ποιο θα διαλεγατε και γιατι ; :huh:

Θα διάλεγα το core για λίγο μεγαλύτερη μπαταρία λίγο μεγαλύτερος επεξεργαστής και γιατί κατά την γνώμη μου έχει και πιο ωραίο σχεδιασμό/ομορφιά!!. Σίγουρα δεν θέλετε το moto g στα 160 ευρώ για 2πλα χαρακτηριστικά??

Δημοσ.

Δεν ηθελα ντε και καλα δικαρτο... και οντως συμφωνω πως το moto g ειναι super για την τιμη του Αλλα το κινητο οπως ειπα πιο πανω ειναι για την αδερφη μου και δεν της αρεσε εμφανισιακα. Της αρεσε το sony xperia m σε κιτρινο αλλα επειδη διαβασαμε αρκετα αρνητικα για το service της sony και αλλα το αφησαμε και καταληξαμε στο galaxy core.

Δημοσ.

Ολίγον τραγικό όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις και στην καθημερινή χρήση να σκέφτεσαι την εμφάνιση, αλλά δικά της είναι τα λεφτά ας πάρει ότι θέλει.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα και το core δεν το λες χαλια καλουτσικο ειναι για απλη καθημερινη χρηση λιγο απ' ολλα.

Δεν ξερω αν εχεις αδερφη... Αν εχεις καταλαβαινεις πως ειναι αυτα τα πραγματα ;-)

Δημοσ.

Καλα και το core δεν το λες χαλια καλουτσικο ειναι για απλη καθημερινη χρηση λιγο απ' ολλα.

Δεν ξερω αν εχεις αδερφη... Αν εχεις καταλαβαινεις πως ειναι αυτα τα πραγματα ;-)

Εγώ που έχω αδερφή πάντως, δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσει κάτι διαφορετικό από αυτό που θα της έλεγα. Που να κοπανιόταν κάτω, το Moto G θα έπαιρνε και θα έλεγε κι ένα τραγούδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...