Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !

αυτο που λεει ο τιτλος πανω κατω...

Χρηση : ιντερνετ, φωτογραφιες , μουσικη και κανα τηλεφωνο :-D

Οθονη 3-5 ιντσες

Ακουω προτασεις !!!

Δημοσ.

Το 1ο ξεχασέ το σονυ θα μπλέξεις με service arvarto άστο καλύτερα. Το 2ο το έχω εγώ αυτό και πρέπει να πω είναι για απλή χρήση δηλαδή όχι πάρα πολλές εφαρμογές γιατί θα κολλάει όμως το ίντερνετ του το βλέπω σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πάντως στα 160 ευρώ περίπου υπάρχει το moto g από το skroutz που είναι ανώτερο και από τα 2 τα πιο πάνω. Δεν θα κολλάει καθόλου είναι πολύ γρήγορο κτλ. Εάν θες πιο φθηνό δηλαδή στα 130-140 ευρώ τότε πας για αγορά από εξωτερικό και συγκεκριμένα από αγοράς κίνας και βρίσκεις τούμπανο κινητό με αξιόπιστες μάρκες( xiaomi,lenovo,zte etc) 

Δημοσ.

Αν και για φωτογραφιες το moto g όχι και τόσο. Αλλά πολύ καλό κινητό και υψηλό vfm ακόμα και τόσους μήνες μετά το release.

Δημοσ.

Γτ αμα μια στο εκατομμυριο τους χρειαστεις δημιουργουν περισσοτερα προβληματα αποτι λύνουν... 

Στο 90% των περιπτωσεων κινητων με βλαβες ριχνουν το φταιξιμο σε υγρασια και σου βγαζουν το κινητο εκτως εγγύησης!!

Δημοσ.

ειχες τετοια εμπειρια??

Εγω προσωπικα όχι διοτι ποτε δεν ειχα sony.. αλλα αρκετοι γνωστοι μου και πολλα παιδια απο εδω μεσα είχαν..

Κανε μια αναζητηση και θα δεις!

Δημοσ.

προτεινω να παρεις κατι απο κινα.

δεν θελω κινεζικο.... :P

Εγω προσωπικα όχι διοτι ποτε δεν ειχα sony.. αλλα αρκετοι γνωστοι μου και πολλα παιδια απο εδω μεσα είχαν..

Κανε μια αναζητηση και θα δεις!

ok...θα το ψαξω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...