Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω τους 5 δορυφορους των ηχειων της Logitech Z5500 που εχουν PID: R803 ,ειμαι

σε αναζητηση του  control pad και του Woofer αυτο που θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ολα τα woofer και pad συμβατα με τα ηχεια η θελουν καποιο συγκεκριμενο PID?εχω διαβασει οτι τα αρχικα pad που ειχαν βγει ηταν ελλατωματικα ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

τα χρηματα που θα θελει ενατετοιο πανελ ειναι πολλα. τσι πιστευω διλαδι.

παρε εναν τετοιον http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=4438
η οποιον αλλον βρεις σε καλύτερη τιμη βαλε κ τα ηχεια που εχεις επανω του κ θα την ακουσεις κανονικα. 

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω τους 5 δορυφορους των ηχειων της Logitech Z5500 που εχουν PID: R803 ,ειμαι

σε αναζητηση του  control pad και του Woofer αυτο που θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ολα τα woofer και pad συμβατα με τα ηχεια η θελουν καποιο συγκεκριμενο PID?εχω διαβασει οτι τα αρχικα pad που ειχαν βγει ηταν ελλατωματικα ισχυει κατι τετοιο?

Δεν τιθεται καποιο θεμα συμαβατοτητας με τους δορυφόρους... αλλα δεν αξιζει να δωσεις και λεφτα για πανελ και sub μονο και μονο επειδη έχεις τους δορυφόρους....

Επισης ουτε η λυση ξεχωριστου sub + ενισχυτη αξιζει σε συνδιασμό με τους δορυφόρους των 5500...

Κοινως καλυτερα να κοιταξεις προς καινουργιο συστημα μερια!!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω εκει καταληγω για καινουργιο συστηματακι..ευχαριστω πολυ παιδια.

ψάξε μια στα μεταχειρισμένα εδώ στο ινσομνια θα βρεισ πολύ πράμα όσο αναφορά για τον ήχο.

πριν πασ για κάτι καινούριο κ σου μείνουν αμανατι τα ηχεία που έχεισ δεσ για ενίσχυση 5,1.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω μια ερώτηση: το κεντρικό ηχείο των Z-5500 μπορεί να στηριχθεί από μόνο του πάνω σε οθόνη υπολογιστή; Δηλαδή είναι σχεδιασμένο για κάτι τέτοιο (δλδ όπως στηρίζεται το ηχείο που βλέπετε στη φωτο) χωρίς έξτρα βάσεις κτλ;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω μια ερώτηση: το κεντρικό ηχείο των Z-5500 μπορεί να στηριχθεί από μόνο του πάνω σε οθόνη υπολογιστή; Δηλαδή είναι σχεδιασμένο για κάτι τέτοιο (δλδ όπως στηρίζεται το ηχείο που βλέπετε στη φωτο) χωρίς έξτρα βάσεις κτλ;

Οχι... Μονο σε CRT.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...