Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω ένα θέμα σχετικά με τη συνδεσμολογία τριών υπολογιστών σε γραμμή adsl.

Συγκεκριμένα έχω μία μπρίζα που βγάζει 2 θηλυκά φις.

Αγόρασα ένα splitter που έχει ένα αρσενικό φις στην είσοδο και βγάζει 4 θηλυκά φις στην έξοδο.

Βάζω το αρσενικό φις του ενός από τους 3 υπολογιστές  σε 1 από τα 2 θηλυκά φις της  μπρίζας. Αυτός ο υπολογιστής έχει windows XP.

Βάζω το αρσενικό φις του splitter σε 1 από τα 2 θηλυκά φις της  μπρίζας.

Έτσι καταλαμβάνονται και τα 2 θηλυκά φις της μπρίζας.

Στη συνέχεια βάζω τα αρσενικά φις των υπολοίπων 2  υπολογιστών σε 2 από τα 4 θηλυκά φις του splitter. Να σημειώσω ότι ο ένας υπολογιστής φοράει windows XP και ο άλλος windows 7.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι πέφτει η ταχύτητα του ιντερνετ κατά πολύ (σχεδόν σέρνεται)  στον ένα από τους 2 υπολογιστές που παίρνουν ιντερνετ από το spitter και κυρίως σε αυτόν που φοράει windows 7. Να σημειώσω ότι αυτός ο υπολογιστής απέχει με καλώδιο γύρω στα 5 μέτρα από το splitter ενώ ο άλλος με τα windows xp γύρω στα 2,50 μέτρα.

Τι μπορεί να κάνω λάθος?

Επισυνάπτω και σχετικές φωτογραφίες.

post-40663-0-69350900-1404826419_thumb.jpg

post-40663-0-40600300-1404826427_thumb.jpg

Δημοσ.
ευχαριστώ για την απάντηση. 

Χοντρό το λάθος μου.

Τελικά ποια η διαφορά splitter με TP-Link?
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτο που εκανες εσυ απλα δεν υπαρχει:P

οταν θες να δωσεις ιντερνετ στους υπολογιστες χρησιμοποιεις τις lan/ethernet υποδοχες που εχει πανω το ρουτερ.συνηθως 4 υποδοχες.ολοι οι υπολογιστες πρεπει να συνδεθουν εκει.αν εχεις παραπανω απο 4 pc αγοραζεις ενα switch.εσυ προσπαθησες να παρεις απο την τηλεφωνικη γραμμη το οποιο δεν γινεται.η τηλεφωνικη γραμμη θα παει με splitter στο τηλεφωνο και στο adsl router και οχι στα pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...