Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τράβηξα κάποιες φωτογραφίες και πήγα να τις δω στον σταθερό μου με ένα card reader που έχω πάρει εδώ και κάνα 6μηνο.

Το card reader μου έδειξε τις 4 πρώτες χαλασμένες -δηλαδή με πάρα πολλά μπλε πίξελ- και δεν μπορούσε να ανοίξει άλλες.

Δοκίμασα με το δεύτερο card reader το οποίο μου έδειξε μόνο τις φωτογραφίες που δεν είχα ανοίξει με το πρώτο. Οι άλλες χάθηκαν.

Μετά από κάποια ώρα -και ένα restart- ξανάνοιξα τον φάκελο ο οποίος τώρα είναι άδειος.

Η χωρητικότητα της κάρτας είναι σαν να έχει μέσα τις φωτογραφίες που δεν μπορώ να βρω πουθενά.

Της λείπει δηλαδή ο χώρος που πιάνουν οι φωτογραφίες που δεν βρίσκω.

Η κάρτα είναι Sandisc Ultra 8gb 10άρα και την έχω πάρει πριν 4 χρόνια ακριβώς επενδύοντας τα χρήματα μου σε κάτι επώνυμο και ακριβό, για να μην έχω τέτοια προβλήματα.

Χρησιμοποιώ linux και σε 2ο partition έχω win8 και η κάρτα έχει εξαφανισμένες τις φωτογραφίες και στα δύο λειτουργικά.

Όταν βάζω την κάρτα στην φωτογραφική μηχανή, μοντέλο Canon 450D μου βγάζει μήνυμα:
can not create folder

ενώ υπάρχει φάκελος έτοιμος στην μηχανή.

Υπάρχει τρόπος να τις ανακτήσω;

Η κάρτα είναι εμπιστεύσιμη;

Δημοσ.

Ειναι φανερό οτι η κάρτα εχει μαλλον πρόβλημα δοκίμασε με το on track easy recover ή το recuva μηπως και μπορέσεις να τις πάρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...