Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα iphonιζει λογο του στρογγυλου κουμπιου, κακα τα ψεματα μονο σε μηλαρακι το συναντας...

οπως ειπα πιο πανω το μινι φαινεται τελειο, αλλα θα μπορουσε να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια για τον αρκετα ενεργοβορο 801 μαζι με την 1080 οθονη που θα στραγγυζουν τη μπαταρια...επισης τα 180ε για τα γνωστα ιντερνετομαγαζα φανταζει σαν ονειρο θερινης νυκτος...

Δημοσ.

Ελάτε προσκυνητές της Apple και πείτε πως μοιάζει με iPhone... Που το είδες καμάρι μου το bezel τηλεορασης του 90, τις διαστάσεις και την ''καταπληκτική '' οθόνη του μηλοφωνου καθώς και την πίσω πλευρά του που ουδεμία σχέση έχει με το παρόν ZTE? Που btw είναι πολύ όμορφο....

Δημοσ.

Μαλλον, καποιο λαθος εχει γινει με τις αναφερομενες διαστασεις!! Ειναι δυνατον το Z7 mini, να ειναι πιο ψηλο απο το κανονικο Z7??

Δημοσ.

Από μπροστά μου φαίνεται πολύ ίδιο με αιφον και από το πλάι επίσης.

Δεν είπα ότι είναι κακό, αλλά ούτε και καλό. Προτιμώ η συσκευή να δενει με το λογισμικό όπως το wp με τα Lumia η όπως το IOS με τα iPhone.

Aν φοράει ένα ωραίο skin που ταιριάζει με την συσκευή τότε θα είναι πολύ ωραίο.

Δημοσ.

έχω εδώ και ένα μήνα το nubia z5s mini άψογη συσκευή πολύ λεπτή με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής πολύ καλή camera και ηχεία, οθόνη από της καλύτερες που έχω δει (sharp igzo) πολύ καλές επιδόσεις (antuntu 26000.

Στο μόνο που χάνει είναι αυτονομία 2000mha μπαταρία...

του έχω περάσει MIUI η οποία υπάρχει επίσημη για αυτή την συσκευή και είναι αρκετά καλύτερη από μαμά λογισμικό

Δημοσ.

έχω εδώ και ένα μήνα το nubia z5s mini άψογη συσκευή πολύ λεπτή με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής πολύ καλή camera και ηχεία, οθόνη από της καλύτερες που έχω δει (sharp igzo) πολύ καλές επιδόσεις (antuntu 26000.

Στο μόνο που χάνει είναι αυτονομία 2000mha μπαταρία...

του έχω περάσει MIUI η οποία υπάρχει επίσημη για αυτή την συσκευή και είναι αρκετά καλύτερη από μαμά λογισμικό

Δημοσ.

κατι εταιρίες σαν την zte βαζουν τα γυαλιά  στην ''επωνυμες'' εταιριες....αν συνεχισουν ετσι θα τα πανε ακομη καλυτερα

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι τα κινέζικα που έρχονται ελλάδα και είναι επώνυμα θα ήταν φθηνότερα, αλλά τελικά έχουν τιμές αμερικάνικες...νισάφι πια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...