Κωνσταντίνος Μ. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εχει θεματα με την οθονη, πολλοι αναφερουν καμμενα πιξελ κατω του οριου αντικαταστασης τη μερα παραλαβης κλπ, εγω λεω don't buy!!! Πιστεύω πως η συχνότητα των εικονοστοιχείων είναι αρκετά υψηλή (319 ppi) για να φαίνονται δυο-τρία, διάσπαρτα, καμμένα pixels μέσα σε μια οθόνη των 4.6" και εκτός αυτού, το κατάστημα από το οποίο θα το αγοράσω, υποστηρίζει DOA. Γενικά, ακούω πολλούς να snobάρουν αυτό το κινητό. Μια για το Wi-fi, μία για την οθόνη, μία για το βάρος... Την άλλη φορά είδα μία να έχει βάλει 1 στα 5 αστέρια σε βαθμολογία, μόνο και μόνο επειδή αυτή το αγόρασε 400 ευρώ, ενώ μετά από 2 εβδομάδες έπεσε στα 250 ευρώ, δηλαδή να τραβάς τα μαλλιά σου. Το εν λόγο κινητό είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. Είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας αντικείμενα της Sony, από την ΒΕ2 οθόνη για κινητές συσκευές μέχρι και τη λειτουργία NFC και όλα αυτά σε μια λογική τιμή. Είναι σίγουρα value-for-money. Τώρα όσων αφορά τα μικρο-ελαττώματα που φέρουν πολλές συσκευές είναι πολύ λογικά, πόσο μάλλον για αυτές της πολύ ευαίσθητες συσκευές που αποκαλούμε smartphones. Όλες οι συσκευές έχουν έναν βαθμό ελαττωματικότης, απλά σε κάποιες, αυτό το ελάττωμα είναι καλά "κρυμμένο" μέσα της και έτσι δεν έρχεται σε άμεση επαφή με τον χρήστη για να γίνει αντιληπτό, παρόλα αυτά υπάρχει. Ενώ αντίθετα, μπορεί να είναι βλαμμένο ένα μέρος της συσκευής, από λάθος του κατασκευαστή, το οποίο ο χρήστης χρησιμοποιεί καθημερινά. Όσο μικρό, ασαφή ή άγνωστο κι αν είναι αυτό το πρόβλημα για τον χρήστη, σίγουρα θα τον ενοχλήσει, καθώς το αντιμετωπίζει κάθε μέρα. Όμως πολλοί ξεχνάνε ότι καμία συσκευή δεν μπορεί να είναι ακριβώς η αντιγραφή μιας άλλης, του ίδιου μοντέλου, καθώς δεν υπάρχει αυτή η ακρίβεια σε ένα ανθρώπινο χέρι και ναί, για την κατασκευή ενός smartphone, εκτός απο τις αυτόματες και ακριβείς μηχανές (robot), χρειάζονται και ανθρώπινα χέρια, γι' αυτό και όλα κατασκευάζονται στην Κίνα, γιατί εκεί υπάρχει φθηνό Ανθρώπινο Δυναμικό, δηλαδή φθηνά χέρια εργασία. Επομένως, μπορεί σε κάποιον να τύχει μια άψογη συσκευή, ενώ σε κάποιον άλλον μια συσκευή, του ίδιου μοντέλου, για πέταμα. Οπότε, νομίζω, πως η κριτική σας για το συγκεκριμένο κινητό, αλλά και γενικά για όλη την "μαμά"-εταιρεία αυτής της συσκευής, Sony, είναι αυστηρή και πολλές φορές, ανώριμη, καθώς δεν νομίζω οτι οι συσκευές των άλλων εταιρειών είναι καλύτερες, γιατι κάτι για Touchwiz προβλήματα, από την μερία της Samsung, έχει πάρει τ' αυτί μου και αν κάτσω να ψάξω για bugs και errors σε συσκευές άλλων εταιρειών, είμαι σίγουρος πως θα βρώ πολλά.
klaount Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εσύ τώρα δηλαδή έχεις βγάλει τεκημηριωμένη άποψη για το κινητό πριν καν το πάρεις, βγάζεις ανώριμη την κριτική αυτών που το χουν δοκιμάσει, είσαι σίγουρος για όλα και μας ρωτάς... σε ποιό χρώμα να το πάρεις; Τι να πω, ωραίος 3
Κωνσταντίνος Μ. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εσύ τώρα δηλαδή έχεις βγάλει τεκημηριωμένη άποψη για το κινητό πριν καν το πάρεις, βγάζεις ανώριμη την κριτική αυτών που το χουν δοκιμάσει, είσαι σίγουρος για όλα και μας ρωτάς... σε ποιό χρώμα να το πάρεις; Τι να πω, ωραίος Να σου θυμίσω πως ο χρήστης "Καρχαρίαςς" αναφέρεται και αυτός σε κατι που έχει ακούσει ("....πολλοί αναφέρουν καμμένα...") και όχι σε προσωπική χρήση. Ανώριμη δεν χαρακτήρισα την άποψη του "Καρχαρίαςς" και κανενός άλλου απο εδω μέσα, αλλά αναφερόμουν στο παράδειγμα που έδωσα ("...Την άλλη φορά είδα μία να έχει βάλει 1 στα 5 αστέρια σε βαθμολογία, μόνο και μόνο επειδή αυτή το αγόρασε 400 ευρώ, ενώ μετά από 2 εβδομάδες έπεσε στα 250 ευρώ, δηλαδή να τραβάς τα μαλλιά σου..."). Και όσων αφορά τις γνώμες χρηστών όπου έχουν αυτό το κινητό, προσωπικά, έχω ακούσει πολύ περισσότερες θετικές παρά αρνητικές γνώμες. Ασχολούμαι με το κινητό, αλλά και με το τί λένε για αυτό, πάρα πολύ καιρό και το ότι άνοιξα θέμα για αυτό το ασήμαντο και "ανώριμο" θέμα, δείχνει το ενδιαφέρον μου για το τι λένε οι άλλοι, ακόμα και για αυτό το θέμα του χρώματος. Παρόλα αυτά νομίζω πως έχουμε φύγει αρκετά απο το θέμα μας.
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγώ λέω ασε καλύτερα το sp και γενικά τα sony.Παρε ένα moto g να έχεις και αναβΘμισεις.... 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Να σου θυμίσω πως ο χρήστης "Καρχαρίαςς" αναφέρεται και αυτός σε κατι που έχει ακούσει ("....πολλοί αναφέρουν καμμένα...") και όχι σε προσωπική χρήση. Ανώριμη δεν χαρακτήρισα την άποψη του "Καρχαρίαςς" και κανενός άλλου απο εδω μέσα, αλλά αναφερόμουν στο παράδειγμα που έδωσα ("...Την άλλη φορά είδα μία να έχει βάλει 1 στα 5 αστέρια σε βαθμολογία, μόνο και μόνο επειδή αυτή το αγόρασε 400 ευρώ, ενώ μετά από 2 εβδομάδες έπεσε στα 250 ευρώ, δηλαδή να τραβάς τα μαλλιά σου..."). Και όσων αφορά τις γνώμες χρηστών όπου έχουν αυτό το κινητό, προσωπικά, έχω ακούσει πολύ περισσότερες θετικές παρά αρνητικές γνώμες. Ασχολούμαι με το κινητό, αλλά και με το τί λένε για αυτό, πάρα πολύ καιρό και το ότι άνοιξα θέμα για αυτό το ασήμαντο και "ανώριμο" θέμα, δείχνει το ενδιαφέρον μου για το τι λένε οι άλλοι, ακόμα και για αυτό το θέμα του χρώματος. Παρόλα αυτά νομίζω πως έχουμε φύγει αρκετά απο το θέμα μας. Εγώ λέω ασε καλύτερα το sp και γενικά τα sony.Παρε ένα moto g να έχεις και αναβΘμισεις.... Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο moto g μιας και το nexus 4 μου επεσε στο ποταμι οταν ειχα παει για ψαρεμα. Εκανα αυτο που σου λεει ο hypen. Ειδα πολλα ποστ απο παθωντες και ειπα να παω στην σιγουρια της Motorola. Επισης μην ξεχνας οτι το service της sony στην Ελλαδα ειναι η Arvato και ψαξε στο forum να δεις θεματα με ατομα που εστειλαν συσκευη sony στην Arvato και γυριζει σε χειροτερη κατασταση απ'οτι ηταν οταν σταλθηκε και μαλιστα εκτος εγγυησης με την δικαιολογια "πηρε υγρασια". Επισης το DOA της sony δεν λειτουργει ετσι, στελνεται Arvato και αν διαπιστωθει προβλημα στελνουν καινουριο αλλα τις πιο πολλες φορες βγαινει εκτος εγγυησης. Και λεφτα να ειχα για να παρω δυνατο κινητο, sony δεν θα ακουμπαγα ποτε 2
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Η arvato παίζει να της πας κινητό 1 λεπτού αγορασμένο και να σου υγρασία φίλε δεν καλύπτεται , δώσε 100 ευρώ να στο φτιάξουμε 1
eddie1996 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μακριά από το service της arvato( sony κινητά). 100% απατεώνες.
tony81 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παιδιά πήρα και εγώ ένα sp και κάτι παίχτηκε και δεν έκλεινα μάτι με την ιδέα ότι πρέπει να το πάω σερβις. Ευτυχώς το έφτιαξα (προς το παρόν). Για το χρώμα λέω μαύρο με άσπρο καπάκι! Όοοοχι ρε, μαύρο δαγκωτό. Κάποια άλλα κινητά λένε πιο πολύ σε άσπρα. Το sp νομίζω μαύρο μόνο παίζει..Είναι μουράτο κινητό πάντως. Υ.Γ το έχει αποφασίσει το παιδί οπότε μην του χαλάτε τη χαρά..(αν θέλει γνώμες για κινητό στα 200ε θα ρωτήσει..).
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Το service της Arvato ειναι μονο για κινητα η για ολα?
eddie1996 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Το service της Arvato ειναι μονο για κινητα η για ολα? Ναι για κινητά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα